• Blueshadow86
    3.2k
    Moramo navijati za Rijeku da osvoji Kup, jer onda Slaven ima motivaciju u zadnjem kolu boriti se za 4. mjestoMali Zeus

Problem je samo što je kup nakon zadnjeg kola. :smile:
  • Ivdzo11
    6.3k
    Pajac sudi Jadranski derbi :cool:
  • tp1997
    1.3k
    Brate, nije da navijam da Rijeka osvoji naslov, ali ako sagledaš realno šanse da se to ne desi su minimalne.

Tovari očigledno puštaju, ili prekidaju utakmicu, ili su naprosto preloši, a onda im ostaje još Slaven doma koji će prioritizirati kup, kao uostalom i protiv nas.

Morali bi biti žestoki invalidi da prospu titulu.
  • db-izbjeglica
    17.5k
    rijeka igra loše, već dosta vremena se provlače na nekakav inspirativni potez pojedinca, teško zabijaju više od jednog gola po utakmici.

za pobjedu im uglavnom treba nešto što se ne pogađa baš svaki dan i sve to je dosta na mišiće. jučer fruk zabije sa 25 metara, jankovićev slobodnjak protiv gorice, trenutak inspiracije djouahre i menala protiv šibenika i varaždina i počeli su osjetno fizički padati u drugom poluvremenu.

njima protiv magaradi, u kojem god sastavu istrčali, neće biti baš lako dobiti...osim ako im ovi stvarno ne odluče pustiti utakmicu. magarad igra loše, jalovi su, nema kreacije osim trenutka inspiracije livaje, al nije baš da ih je itko u ovom katastrofalnom nizu brutalno nadigrao i razvalio pa tako ni dinamo, a dobar dio tri kola su odigrali sa igračem manje.

ako rijeka prođe neokrznuto preostala dva kola, eto im naslov, čestitati i kraj priče.
    dinamo je sam sebe pokopao i ne treba tražiti krivce u drugima, 67 bodova u sezoni od 36 kola je debelo premalo za klub razine dinama.
  • Mali Zeus
    17.1k
    Problem je samo što je kup nakon zadnjeg kola. :smile:Blueshadow86

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Pa svejedno, jer ne znaju kak će ispasti Kup tj. da ne bi riskirali i sve dali za Kup bolje da se osiguraju i u ligi.
  • Mali Zeus
    17.1k
    ↪Mali Zeus Brate, nije da navijam da Rijeka osvoji naslov, ali ako sagledaš realno šanse da se to ne desi su minimalne.tp1997

Ok, shvatio sam i svejedno bih banirao. Jer obično to ponove sve 50 puta ljudi.
  • Mali Zeus
    17.1k
    Pajac sudi Jadranski derbi :cool:Ivdzo11

Kad on sudi tovari ne gube.
  • ElDorado
    3.7k
    Ja više nade polažem u Slaven pogotovo ako tuku Goricu sljedeće kolo. Moguće je da će im protiv Rijeke i neodlučno biti aktivan rezultat za 4. mjesto. Baš poput Rijeke i njima su otvorena dva ulaza u Europu i neće se samo tako odreći jednoga i riskirati samo na Kup.
  • Blueshadow86
    3.2k
    Da. Zato sam gore u prijašnjim porukama i napisao da ne vjerujem kako će Kovačević u zadnjem kolu previše dozirati igrače. Vjerujem da će ići max i u prvenstvu i u kupu pa šta bude.
  • Droljo
    15.8k
    Ide junak na junaka i bumo videli na kraju ka bu zgledalo.
    A ovi šta bi čestitali rijeci jer je livaja upitan samo čestitajte i da završavamo sa tom retorikom. Živeli
  • db-izbjeglica
    17.5k
    Brate, nije da navijam da Rijeka osvoji naslov, ali ako sagledaš realno šanse da se to ne desi su minimalne.tp1997

šanse nisu minimalne, jer rijeka cijelu sezonu nije spojila 3 HNL pobjede u nizu, a sad bi trebali spojiti 4 i još imaju dodatno opterećenje od finala kupa na leđima.

favoriti za osvajanje po meni jesu, al dinamove šanse nikako nisu minimalne.
    da su minimalne ne bi kladionice imale jednak koeficijent na dinamo i rijeku za osvajanje HNL-a.

minimalne šanse za osvajanje ima magarad, zato je i koeficijent na to 40, a na rijeku i dinamo 1,90.
  • rokikaciga
    1.2k
    Vece sanse dajem mladim, napaljenim juniorima koji bi istrcali u miksanom sastavu na Poljudu nego raspalim prvotimcima Highduga. Ti decki ginu za Ajduka i sigurno ce dat vise od sebe nego raspali Rakitic ili Diallo. Plivaja je velika steta da ne nastupa ali decki koji istrce na teren sigurno nece pustat na Poljudu.
  • Droljo
    15.8k
    Plivaja je velika steta da ne nastuparokikaciga

Sad se vjeruje novinarima...
  • Mali Zeus
    17.1k
    Sad se vjeruje novinarima...Droljo

Štogod pišu u Dalmatinskom portalu to ti je 99 posto istina.
  • Droljo
    15.8k

Ok. Napisali su da je upitan. Po meni pila naopako.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.