• Zagi
    9.7k
    Jagušić ili Vrbačić na desnom kriluMihaljević

Jagušić da, Vrbi je to od svih ofenzivnih pozicija uvjerljivo najlošija. Zato trenutno i izgleda ne pretjerano impresivno u Loksi.
  • Paggini
    49k
    Lisica nije tehničar, nije gol igrač, samo je brz i dribler što puno donosi samo nogometu kojem Istra igra.Mihaljević

Mene osobno Lisica neodoljivo podsjeća na Cordobu. Isti učinak, isti stil, isto godina, ista i cijena.

Samo sto jedan ima 2 gola i 3 asista u 750 minuta i naš je, a drugi ima 5 golova i 5 asistencija u 2800 minuta i trebamo ga platiti 2 milijuna.

Ne znam, ne rezonira mi nikako.

Ponovit ću, jedina bomba iz HNLa, po meni, je Jagušić, koji bi odmah bio u prvih 11, a njegov plafon je jako, jako, jako visok.

Korisni bi bili Valincic, Selahi, Zelenika kao drugi golman, Mudražija za tu nikakvu cijenu i nizak ugovor da uleti i sruši tovare barem, Koski i Morrison možda kao backup ako je cijena top, ali nitko nam baš ne treba.
  • Tranzicijski Napad
    425
    Meni je glupo podcjenjivanje Cordobe, ima 549 minuta u hnl-u kaj nije dovoljno ni da napravis statisticki profil a kamoli nesto drugo.

A drugo mi ni neznamo tko ce biti na klupi sljedece sezone 100% a ni tako kakav ce profil krila trebat.

Evo za usporedbu jagusic i lisica

8626b5d7c913b0afc871ab11fcbbbefb.png
  • Orc123
    11.5k
    Reci cu samo jedno, jesam za vecinsko okretanje prema igracima iz HR i regije ali pravim igracima, a ne dovođenje svakog igraca iz nikad slabijeg HNL-a koji je imao malo bolju statistiku!
    Dinamu trebaju igraci ala Sosa, Moro, Erlic, Matanovic, Ivanusec, a ne Lisice, Rozici, demba ba i slicni...
    Za rotaciju imamo i nase izdanke iz skole u vidu Vrbancica, Sunte, Mikica, Pavica, Gurlice ili Zivkovica......dovesti nekog tko je iskocio ala Jagusic ili Koski ali ovo forsiranje nekog novog smijera je smijesno i nadam se da Zvone nije tako uskljuciv.

Svaki dobar igrac je dobrodosao i nije bitna vjera i nacija ali ne postoji nikakva sansa da bez kvalitete iz vana Dinamo nastavi rasti!
    Potrebni su i novi Majeri, Ivanuseci ali potrebni su nam i novi Soudaniji, Rpg, Ktc i slicni.....

Okretanje igracima iz regije ne smije iskljucivati dovođenje stranaca jer i Boban je bio stranac u Milanu i da su oni tako gledali nikad ga tamo ne bi bilo a kasnije je ostavio neizbrisiv trag. Tako da sam siguran da covjek ne gleda to na takav nacin, a ako slucajno gleda onda smo u problemu.
    Mi smo ove sezone bili grozni u hnl, a i dalje smo u borbi za naslov. Liga nam je u banani....priznali mi to ili ne.... Igranje u Dinamu je u potpunosti nova razina.

Evo npr. Petka smo iskopali jeftino, i Orsu isto, ali smo zato i RPG,-a i Torrentea iskopali besplatno u najboljim godinama. Sve se moze sa pravim skautingom!
  • Tvrdica McTvrdi
    79
    Pa toliko ima zato kaj očito nije pokazao na treningu da treba imat više.
  • Tranzicijski Napad
    425

Jesi gledo trening koji pa to mozes rec ili
  • Odani Zgd
    447
    Već opjevani Selahi,njemu izlazi sada ugovor ili ga je produžio?Njega bih volio vidjeti u Dinamu
  • Tvrdica McTvrdi
    79
    Hoćeš reć da su sva 4 trenera toliki debili da ne razumiju kakvog dragulja imaju, a gledaju ga svaki dan?
  • Tranzicijski Napad
    425

Trebao si odgovoriti sa samo jednom rijeci, nisam.

To kaj perkovic stavlja igraceu najboljoj formi je druga stvar.
  • dinon7
    1.7k
    Zar nije Cordoba kod Bjelice bio relativno standardan?
    Meni se čini da je to vrijeme dosta igrao i dobivao prilika, nakon toga je uslijedila ozljeda koja ga je očito jako udaljila
  • Hebimir Strašni
    70
    koji faking Gagua ti se šališ :lol: Što se Lisice tiće on je vrhunski talent,ali je čovjek s 21 godinom imao više ozljeda neho jeremija.Ako njega dopeljamo garantiram da je prvi koji će nastaviti naš niz ozljeda križnih. Koski bi bio top , ali mislkm da smo njega izgubili i da ide u lige 5. Ak moramo još nekog iz Istre ja bi Rozića kao backupa Pjaci.
  • Pacho
    837
    Ja i dalje mislim da Cordoba moze biti jeben igrac
  • sarenicvjetic
    93
    Dinamo ne stigne i nema ljude za razvoj igrača,niti se time bave niti su se ikad bavili.
    Danas nema vise “taj mora” igrat,nema vise čekanja i odrastanja jer je lova imperativ.
    Jagusic je igrač kojeg tek treba razviti i dovođenje na ljeto može ispast samo slicno kao s belcarom,a to je da ga ubiješ prerano.
    Nama trebaju gotovi igrači da bi se uz povoljan rezultat onda mogli razvijat jakirovici,mikici,jagusici.
    Samo strateški i zbog cijene jagusica treba kupiti i ostaviti na posudbi 1godinu u belupu.
    Dobro da smo se za prijelazni rok pripremili vrsnim skautima..još nema naznake da se nešto pokušava promjeniti.
    Lisica<spikic
    Isti profil igrača samo lisica košta 2 milje..a ovaj je tvoj
  • Dzoni
    1.3k
    Dinamo ne stigne i nema ljude za razvoj igrača,niti se time bave niti su se ikad bavili.sarenicvjetic

Ne znam na koji Dinamo misliš, ali to što kažeš za zagrebački Dinamo nema veze s vezom
  • nemapredaje
    5.2k
    Dinamo ne stigne i nema ljude za razvoj igrača,niti se time bave niti su se ikad bavili.sarenicvjetic

Totalno suprotno kolega moj. Dinamo je RAZVOJNI klub. Da krenemo ulagati isključivo u gotove igrače propali bi za par godina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.