• Mr Anderson
    12.9k
    Hmmm...nadam se da će se neke igrače i transferirati jer se opet natrpavamo po nekim pozicijama, npr desno krilo. Imamo Cordobu, Mbukua, navodno se Špika vraća, sad još bi i Lisicu doveli.
  • Paggini
    59.2k

S tim da Mbuku nije desno krilo nego 10ka, ofenzivni veznjak, ali da.

Veća gužva će biti na osmici, pogotovo ako se dovede defanzivno orijentirana šestica i prekomandira se Mišić na osmicu gdje i pripada.
  • Mr Anderson
    12.9k
    S tim da Mbuku nije desno krilo nego 10ka, ofenzivni veznjak, ali da.Paggini

Kažu da nije, ali kod nas je korišten uglavnom kao desno krilo.
    Veća gužva će biti na osmici, pogotovo ako se dovede defanzivno orijentirana šesticaPaggini

To najavljujemo već nekoliko prijelaznih rokova i nikako da dođe.
  • Paggini
    59.2k
    To najavljujemo već nekoliko prijelaznih rokova i nikako da dođe.Mr Anderson

Da, zato i nisam previse odusevljen ni sa Ljubicicem, Mierezom, Lisicom i ostalim imenima koja se vrte jer nitko od njih nije lijevi bek niti je Ademi tip šestice koja nam nasušno fali.

Mislim, rano je naravno, nije ni počelo, ali već 10 prijelaznih rokova krenu ta imena izlaziti i opetovano nema lijevih bekova ni šestica u razmatranju, s iznimkom Taylora koji je bio hail mary transfer realno.

Primarno me te dvije pozicije interesiraju, a sve ostalo je samo bonus. Može i Selahi besplatno, nije masterclass, ali znamo sta cemo dobiti i to sta cemo dobiti je svemirski brod za sve ostale prinudne sestice u klubu.

Također, volio bih da se i sa Franjicem kombinira na poziciju šestice, kao backup ili kao prva, ovisno o zeljama trenera.
  • OsamŠest
    5.8k
    Ja imam dojam da će se dosta pojačanja dovesti, a da će biti kao grom iz vedra neba. Boban mi djeluje kao tip koji neke stvari neće reći ni prvom suradniku.
  • blue heart 72
    2.4k
    Samo se bojim jedne stvari, da se ne pretrpamo igračima srednje kvalitete. Jasno je da ne možeš imati 11 kapitalaca u ekipi, ali ono što mi se ne sviđa je da se spominje puno imena, a od tih svih imena (osim Ljubičića) iskreno, nitko od njih za nas nije pojačanje, nego samo prinova. Plus uz sve to puno vlastititih igrača sa kojima nismo na čisto, što i kako dalje sa njima. Dio njih je još uvijek u kadru, dok je dio njih razasut po posudbama. Ono što trebamo uz dva tri POJAČANJA je i dobro provjetravanje kadra
  • Kujtim Shalla
    5.5k
    Ova imena šta se spominju su u Ranku Marića ,kao da njegov duh još seta hodnicima Maksimira. Kakav crni lisica jbt , Kovačević trener , Zvone daj se malo trzni
  • Jos-Optimus
    6.4k
    crna rupa nam je već dugo najbolji igrač, ma koliko to tebi smetalo
  • scooniepenn
    5.1k

Vidis meni osim od Hajrovica u prvoj sezoni nije bio bolji ni od Kadziora. Poljak nam je bio brutalno koristan i pouzdan. Odmah bih potpisao igraca istih karakteristika i doprinosa kao sto nam je donio Kadzior.
  • scooniepenn
    5.1k

Ne da kazu da nije, vec nisam nigdje vidio da je to igrao. Vecina ga je proglasila promasajem, a da na svojoj prirodnoj poziciji nije odigrao 90 minuta. Meni je to za vjerovali ili ne.
  • vlatkomarkovic
    1.7k
    Pravi trener sa dobro odabranih 11 iz francuske druge lige osvoji hnl sa 20 bodova prednosti.Droljo

Pa odi 5 godina unazad na sofi ili koliko god hoćeš uzmi najbolje ocijenjene igrače i vidi gdje su danas, ali nemoj uzimati wonderkindove koji su bili na posudbi ili su kostali već tada +10 milja eura jer to Dinamu nije dostupno.

Možeš upaliti i FM, izeditiraj takvu ekipu u HNLu i daj im trenera po tvom smeku i vidi kako ćeš završiti.

Mislim ima sigurno podcijenjenih igrača tamo, ali ima i klubova koji puno kvalitetnije skautiraju i poznaju tu ligu i mogu bolje naći takve igrača nego li bi mi ikada mogli.
  • vlatkomarkovic
    1.7k
    Mislim da se trebamo prestati ponašati da ćemo naći podcijenjene igrače vani i skrivene talente. Mislim nađe se, ali sa svakim takvim ide 3 promašaja, ako radiš jako dobro.

Ko da ligue 1 klubovi nemaju niti jednog jebenog skauta u ligue 2 i tamo je izvor talenata koje nitko nikad nije pogledao. Ne samo ligue 2, nego općenito. Dinamo ima tu komparativni prednost samo u HNLu i mozda BiH i Slo ligi. Eto mi smo bili pametni pa smo uzeli igrača Ferencvarosa kojeg oni nisu htjeli. Pa valjda su oni znali zašto ga nisu htjeli više. Ne znam, ako Dinamo želi stranca po meni treba uzeti klasu, nema velike filozofije.
  • Dadox
    522
    Sjećam se komentara,na jednom drugom forumu,kada je dolazio Mislav Oršić.Pričalo se od siječnja da dolazi i komentari su bili u rangu ovih za Lisicu.
  • Navijač Dinama
    10.3k
    Što se Istre tiče, Koskia bi doveo kao stopera, jedino prije njega u HNL-u ako bi mogao uzet je Stjepan Radeljić.

Može i Pogrančić, s njim bi itekako bio zadovoljan. Rozića kao zamjenu za Hoxhu, ako ovaj bude išao.

Majkić mi je recimo osobno bolji golman od Nevistića, iako je i Neva dobar, Čavlina može uletit svakako, a Filipović nije za baš odstranit.

Valinčića ako ćemo dovest, onda to znači da RPG ide opet na LB, zanima me tu samo hoće opet određena forumaška stoka sitnog zuba vadit kuku i motiku na trenera(tko god to bio u idućoj sezoni) i svaku tekmu pisat zašto RPG igra jebeno kontra jebenu stranu??

Ono što nam je potrebno je zasigurno šestica, netko kao Selahi, ali i desno krilo(osim ako se ne misli i u idućoj sezoni ići sa Stojkovićem na njemu) onda nam rezervno krilo može biti komotno Mbuku,Špikić, Cordoba nebitno mi sasvim, jer njih tri zajedni nisu dobri ko Stojković.
  • Mlađi referent
    13.5k
    Sjećam se komentara,na jednom drugom forumu,kada je dolazio Mislav Oršić.Pričalo se od siječnja da dolazi i komentari su bili u rangu ovih za Lisicu.Dadox

Dobro, i koliko ‘Oršića’ smo doveli nakon njega?

Da se razumijemo, o Lisici imam nešto pozitivnije mišljenje nego se ovdje raspisalo, ali taj argument “to se pričalo i za Oršića” se koristi evo već 6 godina, a nakon njega nismo pogodili valjda ni s jednim ‘otkrićem’.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.