• Tvrdica McTvrdi
    66
    Što mislite hoće ostat do otvaranja ticket pointa u petak? Meni je uvijek jebada ova kupovina preko ulaznice.hr
  • Big Daddy
    1.5k
    Moja procjena je do sada nekih 2000 ulaznica što znači da na tekmi možemo očekivati nekih 7000 ljudi.

Prestrašno… Moralo bi biti barem 17 000 i da se trazi karta više…
  • deda
    36.5k
    Prvi dan je uvijek najjača prodaja.
  • NitkoBitan
    26.1k
    Oce sigurno, tako planiram i ja. Super je i radno vrijeme ticket pointa, prilagodeno nama zaposlenima.
  • Liks90
    3k
    Za sjever danas prodano cca 1388 ulaznica.
    Zapad cca 1376 ulaznica.

Ukupno: 2764
  • bbb medimurje
    4k
    Znaci utakmica prakticki biti ili ne biti za naslov prvaka, nikad neizvjesnija utrka, jeftine karte, klinci besplatno, lijepo toplo vrijeme, momcad u dobrom naletu, najavljena koreografija na sjeveru, boban na celu kluba
    Stvarno ne mozemo skupiti vise od mrtvih 7 000 ljudi? Stvarno sramotno! ovaj stadion u kranjci nam je sasvim dovoljan kapacitetom!
  • NORTE
    15.6k
    Nema potrebe za negativom oko online prodaje ulaznica za Lokomotivu i posjete općenito, pričekajmo utakmicu.
  • Guinness
    2.8k
    Ne znam čemu tolika drama, skupit će se 10.000 ljudi sigurno što je vrlo dobro jer će većinom biti riječ o ljudima iz Zagreba.

Vjerujem da se ljudi izvan Zagreba "čuvaju" za subotu iza, zadnje kolo i proslavu naslova.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.