• Sibirski plavac
    5.2k
    S obzirom na komforan rezultat bilo bi urnebesno da Perković ubaci Oliverasa. Još ako ovaj asistira ili zabije. :rofl:
  • PatrikDirektor
    2
    Nadam se da ce Jakirovic dobiti sansu sad kad je utakmica rijesena
  • Anderson Costa
    113
    vidim da kaciga nema kaj cuvat. Pristojan momak neki za tastaturom
  • Marley
    4k
    to je to, daj nam svih koji ne postoje!!! I Belcara kojeg ni nema!!!
    Dajte nam sve jednoroge da ih vdiimo!!! Za 5:0
  • Carrasco
    6.2k
    Ne treba nam 10 šansi za gol i to je jedina razlika u zadnje dvije utakmice.
  • hardek
    4.5k
    I sad nek meni netko objasni kako ova ekipa nije prva sa 15 bodova prednosti?

Mmae malo visio odiza ali je dao 2 duge lopte kakve se nebi posramio ni Modric, a Galešićeva lopta je za nogometne sladokurce. Još bi dodao da kada bi Bati imao 50% Stojkovićeve energije vrijedio bi 60 milja eura.
  • Krizy
    55.6k
    Pretpostavljam da će Kačavenda ili Rog umjesto Sučića na poluvremenu.
    Držao se par puta za rame.
  • Paggini
    48.2k
    da je igrao ovako kao danas

Ima dosta tekmi gdje igra dosta neozbiljno
    Dani Olmić

Na 5 izvrsnih odigra jednu bezveze, ne pricaj gluposti
  • Facke
    5.8k
    Jake dobre odigrane prve poluvreme. Efikasne. Nema se kaj zameriti. Same tak dalje nastaviti.
  • rokikaciga
    1.1k
    Nisam spomenuo jer nisam bio tu. Ionako me se zna opominjati po temama za utakmice jer previše komentiram "kao da je grupa na whatsappu".

Mmae nije taraba, nikada niti nisam rekao da je taraba. Ali nije igrač za Dinamo. Igrači za koje sumnjam da su za 1.HNL su ga znali okretati kao na ringišpilu, ima najgori postotak osvojenih zračnih duela OD SVIH STOPERA U HNL. Kaj ćemo se odjednom praviti da nam igra Maldini obranu? Dajte najte. Čovjeku se treba zahvaliti prvom prilikom i to je to. Da je nastavio igrati kao protiv Arsenala ja bih prvi rekao da je to to kaj se tiče stopera - Teo, Mmae, Galešić.
  • ElDorado
    3.6k
    1. sat novog trenera: kako izaći iz svoje polovice bez povratnih lopti golmanu
  • Dani Olmić
    1.4k
    da, većine je odigrao na visokoj razini :) vjerujem da ce bit još jaci kad budu bati i sucic otisli
  • Marcinko
    691
    Treba gurati sad sve lopte Kulenoviću da prestigne "boga baluna".
  • KtcGoat
    571
    Ovih par koji su na sjeveru gore skroz gore uz rub, ili su teski mazohisti, ili znaju nesto sto mi ne
  • rokikaciga
    1.1k
    Ide Bruno i Rog
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.