• crophantom
    202
    Ne kuzim zašto otvaranje SG kad je još na ZD toliko slobodnih. Ali valjda će ZD sutra ići kad ljudi vide da je 20 stupnjeva i sunčano.
  • NVKOD
    4.8k
    Ljudi moji, sutra nas očekuje peteroznamenkasta brojka posjetitelja na Maksimiru protiv Slaven Belupa! Za usporedbu, otkako je uvedena Liga 10, prosjek gledatelja protiv Slavena iznosio je 2418, odnosno 2517 ne računajući korona sezonu! Pa više ljudi bi se skupilo na trećeligaškom susretu nego u HNL-u.

Od toga svega, jedan susret pratilo je samo 637 gledatelja i to 4. 3. 2018. što je tužno samo po sebi, a najveća posjeta je iz ove sezone (6. 12. 2024.) gdje je na Maksimir došlo 7510 ljudi.

Broj gledatalja zadnjih pet susreta protiv Slavena:
    • 7510
    • 5076
    • 6404
    • 3181
    • 3630

I da se ne proda nijedna karta, super ponosan sam na tijek prodaje ulaznica. Naravno da bih htio pun stadion zadnjih tri kola, ali ovo je više nego odličan odaziv. Bravo svi! Idemo samo jako i dalje. :strong:
  • Boysica
    838
    Počela sam kupovat karte kad ih puste on line u 11:00
    Više ništa ne prepustim slučaju (bit će karata) neee neće.. jedva čekam tekmu ...
    Opet bu grmilo sutra iz grotlo plavog pakla ..
  • Mikato01
    77
    Ja se slažem da je to odlično, a sama ta činjenica da je to nešto odlično je tužna.

No dobro, ta dolaznost i upućivanje ljudi u cijelu tu kulturu dolaska i praćenja kluba je višegodišnji proces.
  • Liks90
    3k
    ZD1 377, ZD2 14, ZD9 328, ZD10 374, 1099 ukupno.

SG prodano 13 :cool:

Kolega priie je krivo napisao za ZD…@criticus
  • NVKOD
    4.8k
    No dobro, ta dolaznost i upućivanje ljudi u cijelu tu kulturu dolaska i praćenja kluba je višegodišnji proces.Mikato01

Nažalost, navijači su godinama bili zapostavljeni i izgubila se je kultura dolaska na utakmice. Trebat će još dosta dugo vremena da vratiš natrag stare navijače i zadržiš nove, sve to uz činjenicu da nam je stadion trenutno u ruševnom stanju i da će takav biti još dobrih 5 godina.
  • prefontaine
    2k
    Nije stvar u Slavenu, ne dolaze ljudi gledat Slavena već pružit podršku Dinamu, kojemu se sve što se moglo poklopiti zadnjih par kola - poklopilo. Od posrtaja rivala do pobjede u derbiju na školjci zadnje kolo.
    Pa prije te zadnje utakmice i sami smo govorili "ako dobijemo, sljedeću na Maksimiru će gorit".

Ne bih ja ove brojke slavio kao neku veliku pobjedu, moglo je to bolje, puno bolje. U što se ja još uvijek nadam...
  • Liks90
    3k
    Ljudi; dajte nek neko napise klubu da su napisali da je sjever gore besplatan za članove, a nije!!!! Opcija kao takva nije dostupna!
  • Neron53
    1.6k
    Pa dobro ljudi, koliko je ulaznica sveukupno otislo? 12, 13 soma?
  • Liks90
    3k
    tako nekako…oko 13 soma
  • Neron53
    1.6k
    Ja sam napisao da cemo doci do 15 a drugi da cemo tesko preko 10. Ako necemo preko 15, dobro cemo se pribliziti toj brojci.... sta sad, nije ni to tako lose.
  • fakin
    608
    Predvidam 9878
  • Dubbbrava
    822
    Kaj smo postali razmaženi odjednom, 13-15 soma na Belupu prije 10-ak godina nebi skupili ni sa besplatnim lunch paketom
  • Olmić7
    70
    SG 23, neka netko izbroji ostale tribine :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.