• Miro Vugrinec
    8.1k
    I taj Brane cmolji ko pička.

Dođeš na istok poljuda, koji je kao i Istok Maksimira po navijanju i ljudima koji dolaze na nju. Mali na toj tribini stalno vadi mobitel i snima se, vjerojatno su mu ljudi rekli da makne mob i ne snima ih, možda je i slavio golove i snimao svoju reakciju, popio šamar ili dva i zaštitari ga izbacili i sad cmolji da ga se napalo jer je dinamovac i jer su ga svi prepoznali....

Daj molim te, da takve egzibicije radi neki tovarčić na Maksimiru, nadam se da će isto proći
    Paggini

Potpisujem sve od a do ž. Još bih nadodao da je upitno jel ga itko i dirao iako su tovari ludi, ali svi znamo sta ti influenceri radi klikova znaju izmisliti. Na videu frajer sjedi pored 6 didova i baka, a još su i 2 zaštitara tamo. A ovaj video mu je triput gledaniji od svih i definitivno je dobio popularnost na račun toga.
  • Jay
    1.4k
    Jel samo meni cudno da ne postoji snimka? Netko tko se bavi influenciranjem i kome je mobitel 24 sata dnevno u rukama, bas bi on propustio priliku za snimiti "sadrzaj". Ili da netko drugi to nije snimio sa strane u tolikoj masi ljudi
  • Paggini
    47.8k

Pa sta sam tocno promasio? Mislim, i ovo zvuci kao fantazija - ti neki zli tovari koji ga traze po tribini i istjeraju ga s tribine... Mali dodje na navijacku tribinu, snima se i bude izbačen. To je sukus svega i opravdano je izbačen. Idi na zapad uz boyse pa se snimaj i zajebavaj.
  • prefontaine
    2k
    Idi na zapad uz boyse pa se snimaj i zajebavajPaggini

Da je to radio uz boyse, proveo bi se još gore.
  • flexXy
    2.8k
    Takvu poznatu licnost kao sto je braneball je nemoguce neprepoznat. Pravda za postene dinamovce na istoku poljuda.
  • Paggini
    47.8k

Ma ne mislim da snima boyse, nego da snima sebe uz taj dio zapada. Tamo je cesto dosta naših, a i ovi tovari koji su tamo neće kurca napraviti
  • Ritam Ulice
    311
    Ovog klinca tiktokera/youtubera su prvi put upozorili i rekli mu da ode s tribine, nakon cega se on prebacio na drugi kraj tribine da bi ga opet isti cobani tovari nasli, istukli i izbacili sa stadiona. Ne opravdavam ovo al nije mi ni on jasan u toj prici, brate ako su te napali makni se, odustani od tekme.

Tovari su iskompleksirana i generacijski duboko frustrirana mizerija od ljudi. Lijece svoju nemoc na tribini nad klincem medu hrpom starijih ljudi, ljudi s djecom..

Zasto im taj klinac smeta? Jer ih podsjeca da svijet ide naprijed, da klinci danas stvaraju sadrzaj, zaraduju, putuju, a a oni su na istoj tribini, u istoj jakni iz 2008. s nesto manje zubi ali istim mitom o “najvećem klubu”.

Jebem im mater tovarsku gdje god da bili.
  • mosad
    1.3k
    Drago mi je ako naši navijači, u ovom slučaju oni naivni koji odlaze na njihovu tribinu, kroz ovakve situacije napokon progledaju i shvate da s tim rezultatima incesta dolje ne treba imati nikakvog posla
  • Noel
    11.1k
    Čovjek u Vodicama se bori za život. Pretukli ga jer navija za Dinamo. Ima i snimka. Ono što je na snimci da i malo dijete trči iz birca i sudjeluje u navijanju. Svi ostali gledaju i navijaju.
  • Paggini
    47.8k
    Jer ih podsjeca da svijet ide naprijed, da klinci danas stvaraju sadrzaj, zaraduju, putuju, a a oni su na istoj tribini, u istoj jakni iz 2008. s nesto manje zubi ali istim mitom o “najvećem klubu”.Ritam Ulice

Ili možda jer dinamovac na njihovoj tribini vadi svakih 5 minuta mobitel da snima svoju reakciju.

Mislim, ako vama ne bi smetao neki tovarcic na istoku maksimira koji vadi svakih pet minuta mobitel da snimi reakciju, onda vam cestitam na civilizacijskom napretku
  • flexXy
    2.8k
    Ma daj molim vas, garant je reagirao na neku sansu Dinama i jos uz to se snimao. Dok sam pohodio istok na Maksimiru takvi bi likovi redovno dobili upozorenje, makli bi se i bili mirni ko bubice do kraja tekme. Uglavnom ako je takva zrtva nek objavi snimku i pokaze kaj se dogodilo.
  • Doktor Kunić
    4.6k
    Pa dobro lik snima videa sa svake tekme Dinama i navijač je Dinama. Koji ti je kurac u glavi da odeš na istok poljuda a javno si prikazani navijač Dinama? Šta je očekivao da će mu platiti pivu? Pa realno sam si je kriv, sad cvili da više neće nikad otić tamo. Pa nisi ni trebao ić tamo ili eventualno se smjestiti uz naše navijače. Budala.
  • Ritam Ulice
    311
    apsolutno bi mi smetao tovar al ga ne bi samarao osim ako bi provocirao. A i napisao sam iznad da se trebao maknut.
  • Mali Zeus
    16.8k
    Mislim, ako vama ne bi smetao neki tovarcic na istoku maksimira koji vadi svakih pet minuta mobitel da snimi reakciju, onda vam cestitam na civilizacijskom napretkuPaggini

Meni bi smetao i da nije tovarčić nego i naš.
  • Carrasco
    6.2k
    Ma daj molim vas, garant je reagirao na neku sansu DinamaflexXy

Reagirao na gol koji smo zabili na zagrijavanju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.