• gaTeDZG
    1.1k
    Dobro Vam jutro svima, posebno onima koji drže dva promila i danas, idemo ovo privesti kraju i kako rekoh na -8, vidimo se na trgu.
    DINAMO ZAGREB IZNAD SVIH!

• BBB Mataa998
    2.4k

Salji obavezno da pogledan emisiju nakon tekme
  • NitkoBitan
    25.8k
    I dosta dobar spin da se jucer poslije tekme Torcida zakacila sa murijom... Meni se prije cinilo da su se ovi sa sjevera htjeli obracunat sa ovima s istoka a policija izmedu ih drzala na distanci. Cini mi se da su jedni htjeli podrzat igrace dok su ih druge htjeli vrijedat pa je tu puknulo.

Ali da, hajducka idila i mitomanija o najboljim navijacima na svijetu ide dalje, krivi su policija i crna macka...
  • KtcGoat
    554
    Jel se ima di za pogledat bar golove, ali sa komentatorima HajdukTv-a hahahahah
  • Jay
    1.4k
    Popularno je u zadnje vrijeme na Zoni dijeliti snove pa evo moja nocna mora.
    Zadnje kolo, vodimo 1:0 protiv Varazdina dok tovari igraju 1:1 u Sibeniku. Ja na svetom Istoku, Zapad je imao 3 etaze, nemam pojma odakle se to stvorilo, na laptopima pola tribine prati drugi susret.
    89' primamo gol za 1:1 sudac digne 1 min nadoknade, kaos. Svi pratimo drugu utakmicu jer nam x tamo pase, kod njih je 16 minuta nadoknade i u zadnjim sekundama dobiju penal za prekrsaj na 20 metara od gola. Od ostatka sna se oporavljam i ne zelim nikome kvariti dan pa cu taj dio zadrzati za sebe.
    Idem premotati snimku utakmice da malo dodem sebi i konacno u miru pogledam gazenje tovara.
    Nevjerojatno je sto ovakva sezona napravi od mozga
  • Paggini
    47.6k

Banirat ću te za ovakve postove
  • BBB ROHOLT
    85
    Strašno..plačem majkemi
  • Jay
    1.4k
    Ispricavam se decki, kriva je moja podsvijest.
    Ako vas tjesi, nece se dogoditi jer prije mjesec dana mi je u snove dosao Dario Spikic kao igrac Liverpoola
  • Noel
    11.1k

Ima na tportalu onaj gol Gabriela. Onaj sin Željka Vele je baš smiješan lik. Ko brat blizanac Vikija Ivanovića.
  • scooniepenn
    4.3k

U post analizi utakmice se ta situacija analizirala iz svih dostupnih kuteva i to je jednako penal kao onaj na Livaji u Varazdinu. Dakle, intenzitet kontakta je takav da se ovo ne svira niti djeci u pionirskom uzrastu.
  • Zg123
    1.8k
    Treba pohvaliti suca, pritisak je bio veliki a i Dalmatinac je tako da mu sigurno nije bilo lako. Gresaka je bilo na obje strane po pitanju dodjeljivanja zutih kartona, ali je dobro vodio utakmicu i svidja mi se njegov stav na terenu
  • StruJA
    16

Joj ako bi netko mogao stavit link tu, ovo nije normalno kolko kmece i kukaju u komentarima, mislim navikao sam na sve i svasta sve ove godine, al ovo je bas gadljivo, volio bi cut njihovog komentatora :D
  • Jurki
    17k
    treba stvarno pohvaliti Ercega.
    Ok, lik je deklarirani tovar, ali jucer odsudil tekmu za odlican 5.. uz sitne greskice al nema veze.
    Da je sudil Kolaric, Bel, Pajac ili neki stoti teletabis.. ubili bi utakmicu bezveze i sa milijardu repova.
  • Kepec
    7.2k
    Da smo pisali scenarij za jučerašnju utakmicu, ne bi bolje napisali nego kako je bilo.

Prvo poluvrijeme na utakmici Dinamo-Hajduk je zagarantirani klasični x uz dosadnu i nikakvu igru.
    Kreće drugo poluvrijeme, Poljudom se ori "Tito partija, Hajdukova armija", a RPG poteže s 20-ak metara jer zna da na golu stoji ementaler, gol, 0:1.
    Savršena priča i scenarij daje tićima nadu. Tko drugi nego Livaja zabija maestralno za rapsodiju na Poljudu (koja traje par minuta pa opet šutnja, ali ludilo brale) uz srednjake prema nama na jugozapadu i nadu da nas sad imaju, a u glavi su im riva, doček, BBC, vatromet i bengalke, 1:1.
    I tako sve do bicikla i ubačaja Pjace koji (na Kuletovu sreću) u trepavicu gađa Kulenovića i kaos iz 51. minute se opet ponavlja na tribinama. Ne znaš kamo bi sa sobom, majicu si već skinuo, kožu ne možeš poderat, a hlače nemreš skinut jer ima žene i djece. Stipe je utihnuo, lađe su mu potonule drugi put u 15 minuta, 1:2.
    Ne možemo očekivati još pola sata normalnog nogometa uz par minuta nadoknade, ipak pišemo realan scenarij. Padanje i izležavanje na svaki dodir ne bi li se sudio faul/žuti/crveni/penal. Dolazi 77. minuta, majstor sa sjevera kao da se dogovorio s Brunom i točno u 76:17 detonira topovski, a Petković skoro detonirao srca svim Dinamovcima svojim škaricama.
    Stisli su nas, gol visi, Livaja lijepom loptom vidi da nam obrana stoji kao u zagićima, Durdov puca i gol. Ne možemo izdržat do kraja jer smo nesposobni i od ovakvih majmuna primimo ovakav gol. Čekaj... briši to i dodaj Galešića koji doletava i glavom čisti s linije. Zvuči malo science fiction, ali nema veze, ipak ostaje 1:2.

90' na isteku, 4. sudac diže semafor, 8 minuta. Jedva pola minute prošlo, a Dinamovce opet frče u želudcu. Trajkovski je pao (gdje drugdje nego u 16 metara), a Erceg se primio za slušalicu. Misliš si... pa neće se valjda po 73837. put ove sezone izvuć na penal u sudačkoj nadoknadi. Neće. Erceg pokazuje igraj dalje.

Osma minuta je istekla, Poljudom se ori "Dok na terenu srce ostavljaš", bilo je ležanja i svega, za očekivati je produljenje još minute, dvije.
    Rog krvari jer je dobio laktom, a gospodin, reprezentativac, ugledni nogometaš i čovjek s poštovanjem baca najveću ljagu na sebe. Možeš prigovarati sudcu, možeš tražiti prekršaj, možeš se "svađati" s protivničkim igračima, ali tjerati ljude koji pokušavaju sanirati krvarenje je ispod svake razine. Dno dna od čovjeka. Dolaskom u Hajduk promjenio je mišljenje mnogih, a ovime je to još samo zakucao.
    Dosta njega, istekla je 11. minuta nadoknade sudac će svirati kraj. Ili ipak ne. Ajmo pustiti još jedan napad, možda se vrate. Ubačaj, Dinamo čisti, a onda... Sučić do Petkovića, ovaj maestralno nalazi Kačavendu, ovaj se maestralno spetlja no svejedno uspije puknut, Lučinjo brani, ali šlampav kakav je diže se s poda brzinom kao Krpina žena u Metastazama i Sučić šah-mat, siuuu. Hvala Erceg na dodatnih par minuta.

Na jugozapadu Poljuda raspašoj, u kafićima diljem Zagreba i ostalih krajeva kaos, a igračima pao ogroman kamen sa srca. Došli su, zapljeskali, pozdravili i otišli u svlačionu. I neka tako bude do kraja. Nikakva pretjerana slavlja i skandiranja, ogroman posao je odrađen, ali nas ogroman posao još tek i čeka.

A s druge strane... prvo malo međusobno, pa s policijom, pa unutar stadiona, pa izvan stadiona. Sve već viđeno, sve očekivano. Mi sretni, s pjesmom. Oni ljuti s pendrekom u rebrima i suzavcem u očima.
    Hvala, doviđenja.
  • Sajla
    8.4k
    Erceg je iz Pristega, a na zapadu školjke je jučer visila plahta "Torcida Pristeg [kućni broj]". Ja ne znam je li to njegova adresa ili kaj je to trebalo značiti, ali onako odsuditi pod takvim pritiskom - svaka čast! Ispričavam se što sam sumnjao u njega.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.