• kajjaznam
    171
    Al koja atmosfera u rmisiji nakon tekme. Ahhahaha Vejić i Jeličić, auuuuuu lipota
  • jedan u nizu
    12.9k
    Ta divna Splitska noc ...
    Fenomenalna pobjeda, fenomenalna izvedba na tribini. Cak se i gore osjetilo kako dominiramo na tom "kultnom" stadionu i "kultnoj" atmosferi. Pogotovo nakon gola Kulenovica.
    Vatromet ispod juga je takoder nezaboravan :rofl:

Zamjerke policiji i njihovoj pratnji i organizaciji prije i nakon tekme.
    Na povratak smo cekali duze nego prosle godine kada su tovari dva sata razbijali po gradu.

Idemo sad odraditi zadnja tri kola kako i dolici!
    DZIS!
  • Boycie
    2.7k
    Nakon silne bolikurcine, napokon malo i njihovih emocija...

pixlr-20250504082737414.jpg
  • Brusa
    2.9k
    Ne znam jel još netko skužio kad je nakon jedne reakcije Torrentea , komentator rekao da torrenete na španjolskom znači toranj.
    Nije mi dalo mira, pa sam išao guglati, pa sam našao da ne znači toranj, nego bujica...
  • NORTE
    15.3k
    komentator rekao da torrenete na španjolskom znači toranj.
    Nije mi dalo mira, pa sam išao guglati, pa sam našao da ne znači toranj, nego bujica...
    Brusa

Google translate kaže bujica, ali u Španjolskoj postoji grad Torrent čija je znamenitost toranj.
  • kadsemasazatalasa
    43
    RPG, kakvu tekmu je odigrao. Za naklon.

Rileta bih zamijenio s panjem, efekt je isti.
  • SAS1987
    17.2k
    Šta koristiš brate? Evo ja sam na pivu od 10 h, prije toga sam istrčao 14 km, nakon toga sam cijeli dan na suncu, šišao živicu, sveukupno 80 m, iza toga roštiljao, nakon toga odgledao utakmicu, cijelo vrijeme pio, brat bratu 15 zlatnih panova sam slistio danas, al ova tvoja izjava mi daje nadu da ima nešto bolje od kombinacije "umor+pivo", da daj, živ bio, kaži šta je u pitanjuprefontaine

Dobit ces nagradu za Pukštaša godine :lol:
  • mlkaskic
    146
    Ne znam, meni je se jučer učinilo da ga je dolje po nozi udario. Sada kad pogledam vidim da ga je samo malo gurnuo. Naravno da nije čist penal ako ga nije udario po nozi. Ali ne bih ni rekao da je se Trajkovski namjerno bacio i bio je u ogromnoj šansi.

Nitko sretni od mene da nije penal, samo sam probao biti objektivan u ocjeni starta.
  • rakurs
    1.2k
    Sad će Perković izmisliti nešto, kaj se treseterakurs

Moj komentar s poluvremena :grimace: rekli bi zlobnici da je ovo bio sarkazam :sweat: Srao sam po Perkoviću zadnjih dana, ali me lik brutalno poništio s onom izmjenom formacije na poluvremenu. Svaka mu čast, pokazao je muda ogromna s time, nije išao na X. Ako pobjedi i preostale tri, bit će zanimljivo vidjeti kakva će mu biti sudbina u Dinamu.
  • Kruno
    901
    Fino sam si skinuo utakmicu s emisijom da pogledam veceras u miru.
  • Praskaton
    4.3k
    Ako pobjedi i preostale tri, bit će zanimljivo vidjeti kakva će mu biti sudbina u Dinamu.rakurs

Svi problemi koje smo znali nabrajati ove sezone su ostali.Nista se nije promjenilo osim stanja na ljestvici i činjenice da smo napokon dobili dva rivala.

Odradit ovu sezonu do kraja pokusat 3/3 pa sta bude na kraju,siguran sam da sad svi vjerujemo u titulu.To je jedino bitno do kraja.
    Osobno nakon Istre sam se pomirio da ove godine nema naslova,sve do tad je tinjala nada.Bilo mi je jedino bitno dobit ovaj derbi i zaustavit Hajduk
    Svaka čast igračima al to ne mjenja činjenicu da mora bit remont na ljeto.U uredima,svlacionici,terenu.

Vidit sta nije valjalo a puno toga nije i idemo naprijed.
  • Mr Anderson
    11.5k
    Kako je lijepo probuditi se i baciti pogled na tablicu.
  • Twisted1
    685
    Fino sam si skinuo utakmicu s emisijom da pogledam veceras u miru.Kruno

Možeš li uploadati negdje? Volio bi i ja pogledati...
  • Kruno
    901
    Mogu uplodujem pa posaljem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.