• Paggini
    47.5k
    @Mihaljević di je današnji pick, labav si mi kolega
  • vjeko1701
    14.4k
    Ako se trijezni u nekoj grabi, oprošteno mu je.
  • Mihaljević
    12.7k
    Svaki dan do početka prijelaznog roka ću ovdje predložiti jednog igrača za Dinamo. Dan 23/79

Nedim Bajrami
    250089373.webp
    Klub : Rangers FC
    Pozicija : 8/10
    Godine : 26
    Ugovor : 06/27

Rangers ga želi prodati, nakon samo jedne sezone? To nam je prilika godine, u ranku sa Ljubičićem. Igrao je brutalno u Sassuolu i Empoliju, gdje je završio u timu sezone u Seriji A. Može potkriti i krilne pozicije u napadu. Mislim reprezentativac je Albanije, sa skoro 40 nastupa i 100 nastupa u Seriji A, a sada igrao na Euru 2024 u našoj skupini. Ima brutalnu šutinu i ozbiljne slobodnjake gdje je u Italiji skidao paučinu. Dolje videi vam sve sami govori...

• Omake
    7.8k
    Elias Baez Lijevi Bek San Lorenzo

Godište 2004 (10 mjesec)
    Visina 175cm
    Tm vrijednost 1,3 mil
    Ugovor do 2027 (sumnjam da ima neku veliku plaću jer mu je to prvi profi ugovor nakon što je odradio staž u juniorima i rezervama San Lorenza)

5WNZIUk.png

Prvo veliko otkriće ove sezone ponovo novokomponovanog argentinskog prvenstva. Lani je igrao ok, ove sezone je odigrao 99% minuta i vjerojatno je najbolji lijevi bek defenzivno u toj ligi, sa svega 20 godina. Ima odličan timing kad momčad nema posjed, uz pomoć toga zna dobiti i zračne duele iako nije najviši, a i odlično reciklira posjed. Ima ok dodraz koji je uglavno s obje noge i loptu udarac na zenitu skoka. Vjerojatno bi se dalo poraditi na skoku i dodati još koji cm, kada bi popravio formu, jer mi djeluje kao da gubi zalet kod skoka. Dosta široka ramena. Vjerojatno bi mogao dodati koji kg mišića, a da ne izgubi na brzini. Kod auta koji su paralelni s 16m, može loptu dobaciti do centra peterca. Po sofi su mu dueli na tlu ok 54%, ali je volumen onaj koji se traži od te pozicije s blizu 4. Wyscout kaže 66,9% Ako je istina sredina i to je 60% uz blizu 4 duela, odlično za beka. Ne drži se slijepo aut linije, zna ući unutra i na par posjeda biti invertirani bek/druga 6. Djeluje mi kao da kuži nogomet i da kombinatorno ima višu razinu nego što to može pokazati u nogometu koji igra San Lorenzo ove sezone. Solidan atleta za svoju poziciju. Rekao bih da je više brz nego eksplozivan, da se češće odvoji od protivnika kada ima prostora, a ne radi prvog koraka ili promjene pravca.
    San Lorenzo kao momčad je dosta pragmatična i više igra na tranziciju, uz odličnu obranu. Primili su 10 golova uz 9 utakmica sačuvane mreže, a odigrali su 16 utakmica dosad. Nominalno igraju u 4231, što izgleda kao 442 kada se brane. Kada napadaju to najviše sliči 244. Bekovi daju širinu, ali ne igraju tako agresivno prema naprijed. Više su tu da cirkuliraju posjed, tu i tamo koji pas u prostor za prednja 4 i koji centaršut. Kada bi povlačio neku HNL paralelu, djeluju kao direktniji Varaždin.
  • Olmic
    4.5k
    Iskreno mislim da strance mozemo zaboravit..gledat ce se igraci sa Balkana jer Boban ocito zeli gurat to zajednistvo
  • Orc123
    11.4k
    definitivno ce mo prioritetno glwdati balkan ali sam siguran da ce se gledati kvalitetni stranci ala RPG, bez toga nema iskoraka, nema sanse...ne postoji klub koji je uspješan i Europi i da se bazira samo na svojim domacim snagama.....ne postoji....imas ATL. Bilbao ali to je jedan ogroman prosjek i ne mogu napraviti nikako iskorak.
    Tako i mi....pa nismo mi neka arijevska rasa i nikakva iskljucivanja ne dolaze u obzir! Gledaj samo kako ktc, RPG, Torrente guraju to zajednistvo....gledaj nase bivse strane igrace, pa svi prate i dalje klub, lajkaju, podrzavaju....evo primjer Lauritsen, Emreli, Max....da ne spominjem one koji su otisli pa i dalje prste klub poput Soudanija, Sigalija, Henriqueza, Ibaneza, Eduarda, Kocha.........kolko ih se samo vratilo zivjeti ovdje u HR, ozenilo.....

Bez prave sinergije te dvije strujw nema ni jakog Dinama.....zelim gledati nove Baturine, Majere, Pjace, Petkovice, Orsice i Misice ali zelim gledati i nove Soudanije, KtC- e, RPG,-e, Eduarde........
  • Hebimir Strašni
    69
    odlično sročeno...sjedni 5+ :grin:
  • Sibirski plavac
    5.2k
    I suigrač Hagi mu je navodno na izlaznim vratima Rangersa. I jedan i drugi bi bili kapitalci za Dinamo. :fire:
  • Mihaljević
    12.7k
    Dobar igrač ali teška nula za svlačionicu.
  • Nolifer
    10.9k
    f-31588599-1280.jpg

https://www.transfermarkt.com/nail-omerovic/profil/spieler/797824

Vidim po cijeni ne košta puno, a dobro bi došao...
  • Paggini
    47.5k
    Treba sve igrace svih klubova u HNLu kupit, osim Uremovića
  • Droljo
    15.3k
    Dva komada i evo ga na tapeti...
  • Paggini
    47.5k
    Treba Hernanija dovesti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.