• NitkoBitan
    25.8k
    Od Belovog sudackog masakra u Gorici i danas imam PTSP.
  • Paggini
    46.9k

Kad bi se ovo ponovilo, ubio bih se na mjestu jer život nikad neće dosegnuti ove razine ekstaze
  • Tvrdica McTvrdi
    0
    Treba nam Lakat na golu i ponavljamo ovo, dokazali smo ove sezone da nije problem primit 2 gola :cool:
  • Mali Zeus
    16.7k
    Sutra trebamo jake glave, trebaju odigrati kao frajeri, kao da je ovo najvažnija utakmica u zadnjih 20 godina. Bojim se opet krivog i mlakog pristupa, oni krnjavi kakvi jesu će svejedno ići na kost i jako. Sutra nema skrivanja, nema počnemo dobro pa se povučemo, nema kilavljenja, oni će ići na nož, mi pratiti i ići još jače. Nema da su oni više htjeli, da su prvi na svakoj lopti, sutra se rješava prvenstvo i nema više kalkuliranja.

Previše smo puta tamo izašli ko posrani. I to na teren gdje je Šibenik pao iz slobodnog udarca, gdje ih je Istra pobijedila, Slaven pobijedio da ga nisu pokrali, Gorica da i njima nisu poništili 2 gola, Lokomotiva da nisu primili gol u zadnjim sekundama. Hoću reći skoro svaki klub tamo dođi i odigra nešto, dapače uzmu im posjed i budu opasni i do sad je tovare pratila sreća puno puta. Valjda mi s najjačim kadrom u zemlji isto možemo tamo doći i sjebat ih.

Ugl. već sam sad nervozan, brijem da ću sutra biti lud.
  • Kermit
    386

Kakva utakmica, za anale.

Previše smo puta tamo izašli ko posrani.Mali Zeus

Tog se jedino bojim. Perković je rekao "Idemo u Split bez euforije i straha, fokusirano prema svom cilju", a čim je spomenuo "strah" meni je već muka. Imperativ je ne primiti gol u prvih 15 minuta i onda je sve moguće.
  • Mali Zeus
    16.7k
    Jebote pa samo to kaj se Boban vratio nek im bude podstrek i to kaj im je bio u svlačionici. Ljudi, vratio se Boban, Baturina, Stojke, Neva, Rile, Sule, potegnite sutra, ne dajte se zastrašiti, pokažite tko je gazda.
  • Tvrdica McTvrdi
    0
    Rekao bih da je imperativ zabiti u prvih 15 minuta, pa čak i ako primiš. Igranje "pomalo" i odugovlačenje s 0:0 ide njima u korist, ionako od 60. kada krenu izležavanja, bakljade, VAR provjere nema više nogometa, dakle ako do tad ne vodiš gotovo. Ja sam vrlo opušten, jesmo ili nismo, nema treće.
  • tp1997
    1.3k
    "Idemo u Split bez euforije i straha, fokusirano prema svom cilju"Kermit

Nakon čega je dodao "ali idemo po svoj cilj, to su tri boda. Tako ćemo se i postaviti".

Btw, izjava da Bel slovi za jednog od najboljih sudaca može komotno u "shit of the day" :lol:
  • Kaktus Car
    994
    Na temelju ovosezonskih utakmica možemo izvući dva zaključka:

- Hajduk će se postaviti defanzivno, prepustiti loptu i čekati priliku iz kontre
    - trenutna ekipa Dinama ne možemo odigrati visoki presing na potrebnoj razini

Najgore bi bilo navući se i pokušati ih napasti visoko i forsirati nekakav brzi gol. Treba uzeti loptu i graditi napad polako, metodično, iz obrane. Ako ne ide, zadržati posjed, vratiti loptu nazad i početi ispočetka. Bez jurnjave, bez panike, bez otvaranja prostora za njihove kontre.
  • tp1997
    1.3k
    Nema njima tko osim eventualno Bambe istrčati poštenu kontru, a i Gattuso ih koči u otvaranju s previše igrača jer je usran da ne primi iz rekontre.

Ja bih baš da krenemo s intenzitetom, imaju općenito sporu ekipu, pogotovo ako će igrati Rakitić i Krovinović zajedno (+ Livaja često i ne igra obranu) i fizički su istrošeni nakon tri utakmice zaredom s igračem manje. Ne mogu oni pratiti viši tempo utakmice
  • Mali Zeus
    16.7k
    Treba im uzeti loptu i početi kao u derbiju na Maksimiru, ali onda ne treba stati s pritiskom i prepustiti im loptu. Njima svatko uzme posjed u zadnje vrijeme, a nama su u Zagrebu diktirali tempo još i prije prvog crvenog.
  • fakin
    450
    Sutra je zadnja utakmica ove sezone koja odlucuje konacni sud, vise nema popravaka.
    Ako sutra dobijemo prvaci smo.
    Ako ne dobijemo definitivno smo popusili prvenstvo.

Izađite, pokazite muda, odigrajte barem jednu utakmicu hnla ove sezone kako treba.

Odigrajte muski i vratite se iz Splita s 3 boda.
  • Jos-Optimus
    5.3k
    Ja sam miran, trebala nam je i Gorica i tekma protiv Rijeke. Sutra slijedi mala škola nogometa nadmoćnijeg suparnika
  • ElDorado
    3.5k
    Oni će u tekmu ući puni straha i mi moramo zabiti što ranije jer u drugom poluvremenu neće bit ni n od nogometa. Pritisci ce biti uzasni osim ak ih ne smirimo rezultatom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.