• Mali Zeus
    16.7k
    Oni će u tekmu ući puni straha i mi moramo zabiti što ranije jer u drugom poluvremenu neće bit ni n od nogometa. Pritisci ce biti uzasni osim ak ih ne smirimo rezultatom.ElDorado

Oni su na rubu, nesigurni u sebe, atmosfera loša, svađaju se među sobom, nezadovoljni su s Gattusom, mi ih samo moramo malo pogurnuti i to ekipa koja izlazi sutra mora shvaćati. Mi se nemamo čega bojati niti se smijemo bojati, nek dokažu taj pobjednički mentalitet o kojem se cijele godine priča.
  • tp1997
    1.3k
    Veli Gattuso, ne treba očekivati da će izaći i razvaliti sve u 10 minuta. Drugim riječima, pokušava unaprijed smiriti nabrijanu tovariju i pripremiti ih na to da će vjerojatno igrati bunker
  • don
    12.8k
    pozdrav iz suncem okupanog Splita, u zraku se osjeti težak miris poraza. Biće da je Zagreb pun optimizma u tom slučaju.

IMG-0442.jpg
  • Marley
    3.8k
    Ajd pomozite savjetom i iskustvom, ne mogu se odlucit... na moru sam, gledati doma sama preko streama na malom ekrancicu, kao zadnji bogec... ili gledati ko covjek na velikom ekranu, ali u bircu gdje ce biti 90% nabrijanih domorodaca rivala.
    Razum kaze jedno, ali srce kaze suprotno, ko ih j*** :cool:
  • shameless86
    116
    ako možeš u sebi zadržat veselje kad ih maznemo,onda birc definitivno..da mogu gledat govna kako pljuju,kmeče..u drugom slučaju, stream :rofl:
    ja ne znam kak bi miran mogao ostati kada im zabijemo/pobjedimo
  • Dino
    3.6k
    Kad malo bolje razmislim, sam Bog me uputio u drugom smjeru i oduzeo mi nogometnu inteligenciju i fizikalije da nikad ne postanem igrac Dinama jer i ko navijac dan prije serem od nervoze. Opet sam nabrijan ko zadnja nafurana klinka koja se veseli dugo iscekivanom dejtu, samo se nadam da ovaj put necu ostat posran ko puno puta ove sezone.

Ponovit cu jos jednom: izade na mrtvi teren, uvalite im tri komada, ponizite ih do razine da im bude neugodno vise ikad zaigrat nogomet u zivotu jer i sami znate da to mozete, ostavite titulu u Zagrebu i oraspolozite nas jos jednom za kraj ove sezone koju ste nam priustili.
  • PetkoDaniOršaGol
    215
    Nema šanse da bi izdržao toliku količinu magaradi i njihovih komentara i arlaukanja... pod cijenu gubitka vida i kičme - u ekrančić :)

Jednom prilikom sam bio prisutan u bircu kada su gledali hajduk u nekoj europskoj utakmici, neko tužno pretkolo koje su naravno izgubili... nakon 20 min sam se ustao jer je svaka druga bila Dinamo ovo, Dinamo ono... mržnja, primitivizam, seljaštvo...
  • Brusa
    2.9k
    a ovisi gdje si.... može se i dinamovih birceva naći na jadranu....
  • Captain America
    19.9k
    Bio sam jedini u plavoj majici na moru u krčmi u kojoj se okuplja lokalni DPH kad smo ih ponizili 0:4 pod Cicom.

Velika razlika tada i danas je što smo tada imali ekipu koja se nije usrala splitskog sranja uma i krkanluka.

S obzirom na realnu mogućnost remija/njihove pobjede i činjenicu da je od zadnjih pet trenera samo jedan pobijedio dolje u prvenstvenoj utakmici, predlažem ipak gledanje preko streama jer nakon ove sezone nikom ne treba svjedočenje tovarskog orgijanja i naslađivanja.
  • rakurs
    1.1k
    Divim se svima koji imaju imalo optimizma u sebi, možda mi je to jednostavno obrambeni mehanizam od potencijalnog razočarenja.

S iznimkom prošle godine one dvije utakmice, a posebno ona u kupu, mi dolje idemo preplašeni, kako će tek biti sutra kada je na kocki puno toga. Ako im zabijemo neki gol u prvih 45 minuta e onda imamo realne šanse, u tome slučaju slijede kmečanje, zviždanje, urlikanje i slično. Ako u drugo poluvrijeme uđemo s nulom ili ne dao Bog minusom čudo se mora desit da izvučemo nešto.

To temeljim na uzorku utakmica u posljednje vrijeme u Splitu, ali i na manjku 'ludih' igrača koje ćemo imati na terenu. Kod njih su svi takvi, a kod nas malo, jako malo. Jbg, na temelju te energije su nas i rješavali ove sezone, kaj god tko mislio. Gade se i meni Kalik, Uremović, Rakitić, ma svi oni, ali moraš biti lud u takvoj utakmici, a ja ne vidim kod nas takvog, izuzev Ristovskog.

I prvenstveno, nemam nimalo povjerenja u Perkovića. Njegov stav u Gorici je bio katastrofa, gledao sam ga cijelo vrijeme, nervoza i vidljiv strah su bili prisutni cijelo vrijeme. Ne znam kako će to tek izgledati sutra u neprijateljskoj atmosferi.

Bio bi red da ih jednom dolje riješimo kak se spada, nadam se da će igrači pokazat da su mudonje kao što su htjeli reći da jesu nakon Rijeke i minute pred sjeverom.
  • Dudu 9
    664
    Perković na konferenciji nije ništa rekao o Baturini.
    Kakva je situacija, jel spreman?
  • Georg Koch
    5.8k
    je, rekao je.
    Ujutro ce odluciti s obzirom kakvo stanje bude, bolje je, ima veliku zelju da nastupi, ali sve ce znati ujutro.
  • tp1997
    1.3k
    Je, rekao je. Rekao je da liječnici daju sve od sebe, da i Baturina želi igrati, a je li spreman odlučit će se sutra prije utakmice na aktivacijskom treningu
  • Dudu 9
    664

Valjda da će biti spreman za barem zadnjih pola sata .
    I u ovakvom stanju je uz Pjacu jedini koji može riješiti derbi.

Veseli za čuti sa je konačno motiviran .
  • reziser
    7.4k
    IMG-2858.jpg
    picture hosting service

Cekanje tekme uz malo obilazenja splitskih otoka
    Kod njih se osjeti strah , i mi to moramo iskoristiti od prve minute…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.