• serbus
    4.9k

Jebote da je novčanik rekao bi da si uvaženi korisnik majki :rofl:
  • Georg Koch
    5.8k
    Prvi put nakon dugo, dugo da me nesto posebno "ne dira" tko ce biti u prvih 11, hoce li to biti 352,4231ili 5...nesto.
    Neka istrce najspremniji, najgladniji i najmotiviraniji koji ce titinu jazbinu dovesti do zapaljenja.
    Situacija je jasna, pobjeda nas dovodi pred vrata raja, imamo iza sebe dosta teskih utakmica, derbija, iskustva i svega. Oni nemaju.
    Oni su u strahu, uzasno su losi (kakvi smo onda mi :rofl: ) ali siguran sam, i mislim da sam to vec pisao, oni su svoje adute sto se tice srece iskoristili te se nece moci vise "vaditi na nju".
    Vjerujem da u ovoj ranjenoj zvijeri plave boje jos ima atoma da se uzdigne te zada posljedni cavao u lijes magaradi, vjerujem da smo kvalitetniji dosta te da cemo ih napokon pobijediti ove godine.
    Vjerujem da nasim igracima ne manjka motiva i vjerujem da cemo sutra biti sretni, ponosni, te ispred njih na tablici.
    Ajmo Dinamo, daj nam samo pobjede!
  • fakin
    466
    Ali sutra navecer ovdje nas ceka ili totalna ludnica kao da smo prvaci svijeta ili vrijeđanje svih igraca, uprave, bobana, spanovica, zajeca i ekipe.

U svakom slučaju bude kaos :)
  • Mr Anderson
    11.5k
    sutra navecer ovdje nas ceka ili totalna ludnica kao da smo prvaci svijeta ili vrijeđanje svih igraca, uprave, bobana, spanovica, zajeca i ekipe.fakin

Ako nedaj bože izgubimo, očekujem 20 novih profila, buđenje 50 "spavača" i orgije uz zazivanje Mamića i prozivanje Možemovaca. Normalnima u tom slučaju bolje izbjegavati forum.
    Ako dobijemo, opet neću doći na forum jer ću se izut iz cipela od alkohola.
  • IceMan
    2.9k
    Ja sam osobno sutra zadovoljan s bodom.

@rioda - računica je, da s 10 bodova uzimamo prvenstvo :rofl:
  • Dani Olmić
    1.4k
    Jednostavno ne razumijem ljude koji ce se sutra zadovoljit jednim bodom. Eto.
  • Jos-Optimus
    5.3k
    Ma ništa bod, jedino 3.
  • ElDorado
    3.5k
    Bod nam stvarno nista ne znaci. Ocekivat da tovari nakon toga nece pobijedit Goricu i Šibenik je iluzorno. I onda ovisis o Rijeci koja ti je ak tuče Goricu vec na tri boda. Nama igra samo pobijeda.
  • NKDZ86
    3.7k
    Ko će dočekati sutra polazak, igrači dajte zadnji atom snage, mi ćemo ostaviti glas na tribini!
    Igraj, igraj dinamo!
  • Srelee
    99
    Da je bar neki trener umjesto Perkovica npr.Bjelica ko general da ih nabrije do maksimuma.Mozda da Boban ude u svlacionici prije tekme da ih nabrije
  • rokikaciga
    1.1k
    Ako ih treba nabrijavati nek ide sve u kurac
  • Dani Olmić
    1.4k
    A ŠTA AKO USPIJEMO?
  • Mihaljević
    12.6k
    20250502-215224-0000.png
    O Dinamo, moj Dinamo... :heart:
  • Oluja
    5.3k
    Želim autogol Rakitića za 0:1 na samom kraju sudačke nadoknade.
  • wolfgang14
    2.3k
    sutra ćemo u ovo vrijeme biti ili u pijanoj ekstazi ili u depresiji

Već me žiga, ne želim ni pomisliti koliko će nas dinamo iscrpit do kraja sezone ako ne pobjedimo sutra. Svaki put ove sezone kad sam pomislio da sam mrtav, dinamo me izvuče i održava na životu, 1hp imam zadnjih par mjeseci. Nikako da umre ta nada u meni. Ajmo sutra po 3 boda!

zds
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.