• Mali Zeus
    16.7k
    Sudac iz Benkovca?!

To je praktički kao da je iz Splita!!

#dejavu #hnslopovi #sudačkamašinerija
  • Olmic
    4.5k
    dao bi im da biraju suce koje hoce
  • Sbkbbb
    298
    inace decko jedan od najboljih ako ne i najboljih, uz to i najpostenijih.
  • Efes Pilsen
    10.9k
    Dobili smo 2 crvena, a ne mozes se pozalit na sudenje. Erceg je dobar sudac i nadam se da ce opravdat svoj status u subotu.
    Sto se tice ovih postova gdje smo i to.. Mislim da je receno apsolutno sve, gatat iz graha i stancat postove nema smisla.
    Ovaj Dinamo je pokazao ove sezone da ne mozes racunat na bas nista.
  • prefontaine
    1.9k
    Kakva je ovo apstinencija od Zone pred najvazniju utakmicu sezone??Petar86
    Pijano, mamurno, nenaspavano, umorno... :joke:
  • Toni90d
    1.7k
    Dobili smo 2 crvena, a ne mozes se pozalit na sudenjeEfes Pilsen

Ne bih se složio sa ovom izjavom. Da je Kalik na vrijeme dobio žute kartone, možda bi mi pobijedili i ne bi dobili dva crvena kartona. Jer je Jogurt do kraja prvog poluvremena morao igrati sa igračem manje.

A ova utakmica će biti sa još više naboja, sigurno u pozadini rade pritisak, radi crvenih kartona što su dobili zadnjih par utakmica. Tako da vjerujem da će opet imati dozvolu za ubijanje, a crveni će teško dobiti.
  • Mr Anderson
    11.5k
    Kakva je ovo apstinencija od Zone pred najvazniju utakmicu sezone??Petar86

Šteta lijepi slobodan dan potrošit na laprdanje po forumu. Sutra ili pukovnici ili pokojnici. Koji god sastav zaigra, nema su to što previše pisat unaprijed.
  • Mr Anderson
    11.5k
    Što je opet s Brunom da neće biti u kadru za utakmicu? Ili je to čisto novinarsko naklapanje?
  • ElDorado
    3.5k
    "No, kako sad stvari stoje, Baturina bi trebao zaigrati. U četvrtak je odradio trening, situacija je sve bolja, ozljeda, očito, ipak nije tako ozbiljna."

Evo nakon trodnevne drame ipak..... Gade mi se ti novinari i još kakti Dinamovci čitaj Ničota
  • fakin
    440
    Jeste vi svjesni ako se dogodi sutra krada da je gotovo prvenstvo? Mozemo mi vikati, urlati, zaliti se, ali rezultat nakon utakmice se nece mijenjati koliko god mi bili pokradeni i automatski je izgubljeno prvenstvo
  • din
    759
    Stiglo je priopćenje policije

Preporučamo svim gostujućim navijačima da na naplatnu postaju Dugopolje dođu najkasnije u 12,30 sati, što je ujedno i posljednje vrijeme dolaska u kojemu se posjetiteljima može jamčiti  pravovremeni ulazak na stadion.

https://policija.gov.hr/vijesti/u-subotu-se-u-splitu-odrzava-nogometna-utakmica-33-kola-super-sport-hnl-izmedju-hnk-hajduk-i-gnk-dinamo/8812
  • Lox
    0
    Ne moze me niko razuvjerit da to nije namjestaljka hnsa da postavlja dalmatinca sudit derbi koji odlucuje prvaka?!
    4 kola do kraja, bod zaostatka za vodecim, gostujes u Splitu a sudi ti najmladi hnl sudac i to iz obliznjeg Zadra. Takvo se licemjerstvo rijetko di vida u danasnje vrijeme. Doslovno bilo kojeg drugog suca da su postavili za glavnog ne bi se diglo prasine ni blizu kao kod Ercega. Zasto niste stavili Kolarica ili Bela primjerice, koji slove za najbolje suce u ligi i vidi se da su nepristrani.
  • Petar86
    1.2k
    Jel gledas ti HNL?
  • Paggini
    46.9k
    Zasto niste stavili Kolarica ili Bela primjerice, koji slove za najbolje suce u ligi i vidi se da su nepristrani.Lox

E imam vijesti za tebe
  • NitkoBitan
    25.8k
    Preporučamo svim gostujućim navijačima da na naplatnu postaju Dugopolje dođu najkasnije u 12,30 sati, što je ujedno i posljednje vrijeme dolaska u kojemu se posjetiteljima može jamčiti  pravovremeni ulazak na stadion.din

Ma najbolje da odmah sad krenemo da stignemo na vrijeme :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.