• ElDorado
    3.5k
    Udaljenost Zagreb-Čakovec je manja od Split-Benkovac. A drugo ako nekome vjerujem da će imati muda preživit tovarsko drogirano ludilo i biti objektivan onda je to Erceg
  • Mali Zeus
    16.7k
    Bel talentiran?

Bel je totalni tudum za suđenje, više puta dokazano.
  • Dani Olmić
    1.4k
    ček, ti mislis ozbiljno?
  • Lox
    4
    Udaljenost stoji, ali mislim da je to drugi par cipela. Ck-Zg i Zd-St nemaju bas istu konotaciju u navijackom smislu. Ja osobno nemam neko povjerenje u Ercega, sto ne znaci da se to nece promijeniti ako izgura ovo posteno i objektivno.
  • Omake
    7.7k
    Izuzevši utakmicu Bjelice, zadnje tri na Poljudu 1 zabili, a imali ukupan xG od 3,2. Nadam se da se sutra to levelira, da nam sve uđe.
  • ElDorado
    3.5k
    Bel je teški odron koji možda nije zlonamjeran ali lik jednostavno nema pojma. On je Kangu isključio u Rijeci npr. Kolarić je generalno ok sudac ali lik u Splitu uvijek izgleda kao da će kolabirati u roku 5 minuta
  • din
    759
    ma klasična policija, namjerno napišu da se dođe puno ranije, tako da se razrijedi masa ljudi od jednom. Njima je bitno da nas čim prije smjeste kod stadiona i onda čekati do 13:30 da se tek ulazi otvore, pa spori ulazak... Koda idemo u Afganistan :lol:
  • Petar86
    1.2k
    Iskreno sumnjam da ce i Erceg uspjeti ovo odsuditi na nivou jer ce biti utakmica na rubu incidenta, a on relativno neiskusan, koliko god dobar bio. Nazalost bolje nemamo i nadam se da ce sve biti relativno uredno
  • Lox
    4
    ta tekma u Rijeci mu je mrlja. Drugi zuti, ajde opasna igra, ali dat mu prvog radi prigovora cista glupost. Ako vec imaju naputke da prigovore igraca sankcioniraju zutim onda to mora vrijedit za sve igrace. Proslu tekmu u Osijeku livaja dva tri puta bio u protestu sa sucem i nikom nista, a bio bi mu treci da je pozutio. Mada je on treceg zavrijedio jos prije dva tri tjedna. Svi su jednaki samo su neki jednakiji ocito
  • Sibirski plavac
    5.1k
    Važno je zabiti što prije, a još važnije, ne se povući nakon kaj zabijemo nego igrati s namjerom da ukoliko se pruži prilika krenemo po drugi gol. 1000000 puta ove sezone sam rekao i reći ću opet "ja nisam miran kad Dinamo povede 1 0 jer se nažalost puno puta desilo da protivnik vrlo brzo izjednači ili se naši maksimalno povuku i primimo gol nešto kasnije". Sa 2 0 ne smije biti opuštanja ali se svakako lakše diše. 1 0 je ok jedino ako taj gol padne u zadnjim minutama i protivnik nema vremena za izjednačenje. :rofl:
  • Mali Zeus
    16.7k
    ↪ElDorado ta tekma u Rijeci mu je mrlja. Drugi zuti, ajde opasna igra, ali dat mu prvog radi prigovora cista glupost. Ako vec imaju naputke da prigovore igraca sankcioniraju zutim onda to mora vrijedit za sve igrace. Proslu tekmu u Osijeku livaja dva tri puta bio u protestu sa sucem i nikom nista, a bio bi mu treci da je pozutio. Mada je on treceg zavrijedio jos prije dva tri tjedna. Svi su jednaki samo su neki jednakiji ocitoLox

E da i sjećam se kako je bila velika rasprava je li trebao dobiti taj prvi žuti ili nije.

Zapravo ne sjećam se jer se nije dogodilo.
    Al zato ovo protiv Rijeke tema mjeseca.
  • The Undertaker
    7.7k
    Od postojećih sudaca Erceg je najbolji. Jedino da Bebeka vratimo iz penzije za ovu utakmicu.
    Međutim, s obzirom da je iz Benkovca i da tamo i dalje treba živiti, pritisak će biti toliki da ne vidim kako on može donijeti bilo kakvu li-la odluku kontra Hajduka. Ne znam što se događalo u pozadini ali je Dinamo na vrijeme trebao inzistirati na stranom sucu. Sad je kasno i možemo se samo nadati da li-la situacija neće biti puno i da će Bebek u VARu biti korektor i gromobran.
  • Sajla
    8.3k
    ta tekma u Rijeci mu je mrljaLox

mrlja? u tom slučaju bi ovo bio grafički prikaz Belove sudačke karijere, tip jednostavno ne zna. jedina utakmica gdje nema nekih problema s njim je kad u zadnjem kolu igraju šesti i sedmi koji ne mogu ni gore ni dolje.

38ebb74b1954a69ef6fec3b78506cfff-471005.jpg

Od postojećih sudaca Erceg je najbolji.The Undertaker
    slažem se. ali opet, do nedavno sam mislio da je Strukan dobar sudac za kojeg ne bih imao ništa protiv da sudi derbi - a iz Splita je. u principu, samo čekam kad će Ercega prebaciti. nadam se nikad, ali...
  • gaTeDZG
    1.1k
    Dan do tekme, nova tri boda u igri a samo jedan zaostatka. Ne znam što napisati a da se ne zna ili da nije napisano, želim samo jedno: natopite Titov stadion krvlju i znojem, pokažite opet da smo nadmoćniji suparnik, do pobjede!!!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.