• Majki2111
    2.5k
    Zapanjuje me činjenica kako se ustalilo mišeljenje da bismo prezimili samo da smo pobijedili Shakhtar na Maksu. Bilo je još dvije utakmice do kraja. Da smo dobili bila bi situacija u grupi 10-7-4-1. Ta pobijeda nam ništa nije garantirala. i nitko ne može znat dal bismo prezimili ili ne. Ja dalje mislim da smo mi svoje proljeće izgubili na Maksimiru protiv Citiya. Mi smo bili unutra dobrih pola sata.Trebalo je to bolje odigrat. Još nam Atalanta lijepo servira. Dobije Shakhtar i sad je na nama da dobijemo City. Ne mi moramo 4 komada primit. :shade:
  • Navijač Dinama
    6.8k
    misliš da Atalanta koja je hvatala formu ne bi se potukla i razbila Shaktara u zadnjem kolu da idu EL, a Dinamo do kraja u LP???
    Ili štoviše obratno da Atalanta ide u LP a i Dinamo u EL.??

    Dinamu pobjeda protiv Citya ne bi bila imperativ da su pobjedili jednu od one dvije protiv Shaktara.
  • Crusades1986
    9.3k
    Pa da se pobijedio Šahtar, možda se ne bi izgubilo u Milanu. S takvim raspletom, bod u Milanu bi bio dovoljan za prolazak skupine. Ja sam uvjeren da bi mi taj bod uzeli.
  • Infinity
    14.9k
    Prica o prolazu skupine je nastala prije utakmice. U drugom susretu su igrali Atalanta i City. Mi smo svi ocekivali nasu pobjedu i pobjedu Citya. U tom slucaju bi mi bili sigurno minimalno drugi, tj. do kraja bi se ganjali sa Cityem za prvu poziciju.

    Druga stvar. Mi tu da smo dobili bilo bi nam u Milanu dosta izgubiti 3-0, 5-1, 6-2 itd. za sigurno trece mjesto. Mislim da nas vecina ovdje i ne pati toliko zbog druge pozicije i same LP koliko je bilo bitno samo da se prezimi, tj. da se bude treci.
  • Majki2111
    2.5k
    J nisam. Mi bi u Milanu izgubili. 100% sam uvjeren.Kao što sam bio uvjeren prije Cityia da Atalanta tuče Shakhtar. A nama je da pobijedimo City.

    Bi. I je. Ali nemreš računat i ić na luksuznu situaciju da 2 kola prije krakja imaš osiguran prolaz. Psihološki pad je bio prevelik, neopravdano. Mi smo još bili unutra više nego kaj se mislilo.

    Plus, Atalanta kad je bila pognuta sa jednim bodom na kontu je remizirala sa Cityjem. Shakhtar je isto uspio izvuč remi priotiv njih. Mi smo doma od njih primili 4 komada... A igrali smo za proljeće u LP.
  • xavier
    11k
    Zapanjuje me činjenica kako se ustalilo mišeljenje da bismo prezimili samo da smo pobijedili Shakhtar na Maksu.Majki-Papi2111

    Može tebe zapanjivati ta činjenica, ali mi da smo pobijedili Šahtar, imali bi u tom trenutku 7 bodova, Šahtar 4, a Atalanta samo 1. Znači da je Atalanta morala dobiti obje utakmice da nas stigne, a kako je jedna bila protiv Šahtara, oni su mogli uzeti najviše jednu pobjedu. Mi bi u tom eventualnom krugu imali 2 pobjede, remi i poraz.
  • Dino
    2.1k
    https://gotw.uefa.com/?utm_campaign=ucl-gott-rtp&utm_content=linkbio&utm_medium=social&utm_source=instagram

    Na ovom linku se moze glasat za uefa gol sezone, olmov protiv cityja je u nominaciji.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment