• Hnlovac
    2k
    Najjazaviji dinamov fanpage na Instagramu ni story nije posvetio radovima na Kranjčevićevoj
  • rioda
    8.1k
    - Kaj si se smrznuo? - trznuo ga je Boban.ElDorado

Tko se nebi smrznuo kad mu Boban dođe u ovakvom outfitu kao danas, kao neki general koji je došao na prvu crtu bojišnice...
  • Davieboy86
    436
    Zvone = Napoleon
  • NitkoBitan
    25.7k
    Zvone boss iste cargo hlace u svim prilikama kao i ja - tekma, faks, posao, kaj god :cool:
  • Crni86
    9.7k
    Bome sam moro dobro razmislit koga stavit ovaj mjesec za igraca mjeseca.
  • nemapredaje
    5k

Da, ja sam za RPG-a.
  • slavkomao
    23
    Ja sam dao Nevisticu glas.
    RPG je isto bio u konkurenciji, ali 3 clean sheeta (OS, ŠI i RI).
    Bit cu iskren, dodir pratiju kod Copovog udarca je prevagnuo, ali i ne zaboravljam obrane protiv OS u pocetku utakmice (Lima sam iskosa npr.).
  • bongo
    1.1k
    Nevistić jedini za mene dolazi u obzir
  • IceMan
    2.9k
    IMG-0511.jpg

IMG-0512.jpg

Tako nekako :lol:
  • emilperska
    10k
    Nevistić ovaj mjesec je zicerčina..
  • Ivdzo11
    6.1k
    Naime, iako je poznato da nije sklon strancima na odgovornim pozicijama u Dinamu, zadnjih se dana u kuloarima sve glasnije priča da Boban ipak želi dovesti jednog stranca u sportski sektor! Neki kažu da se radi o Španjolcu (nije provjereno), koji bi se bavio upravo Dinamovom Školom. Bi li bio stvarni direktor Akademije, ili svojevrsni koordinator između raznih odjela sportskog sektora i Škole, možda čovjek zadužen za skautiranje i formiranje jake skautske službe, zasad ne znamo. Ali, izgledno je da će Boban ipak 'pojačati' svoj tim i jednim inozemnim stručnjakom.
  • Enco
    222

Ako je ovo istina kapa dole majstore :clap:
    Jako pametna odluka šef škole stranac, stranac koji ne zna gdje je Plaza, Mint....
  • Mali Zeus
    16.6k
    Bi li bio ili ne, možda bi bio ili ne, a možda ipak nešto treće, za sad ne znamo, nismo sigurno ali možda se dogodi, a možda i ne.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.