• Droljo
    15.3k
    Lijepo se diskvalifikacirao za neki posao kod nas u dvije rečenice. Panj
  • Enco
    224

Nije on problem. Bar je priznao i sam sebe diskvalificirao, veći problem su oni što se ne izjašnjavanju, a ima ih
  • Marc
    429
    Želio bih spomenuti bivšeg i jednog od najuspješnijih trenera Nenada Bjelicu i pohvaliti ga na sudjelovanju u aukcijama za Palčiće.. taj je već pola ormara dresova i trenirki rasprodao, svaka čast Neno Bjelko :smile:
  • Krizy
    55k
    Filip Benković debitirao je za AIK prije par dana.
    Za Dinamo je odigrao 6289 minuta.

Od odlaska iz Dinama 2018., nastupio je za sljedeće klubove:
    Celtic - 2076'
    Braunschweig - 1576'
    Trabzonspor - 1209'
    Bristol - 640'
    Leicester - 95'
    Cardiff - 70'
    AIK - 67'
    Udinese - 6'

Ukupno je u navedenim klubovima skupio 5739 minuta u šest i pol godina, što je 550 minuta manje nego u Dinamu.

Šteta zbog silnih ozljeda, ali sretno Filipu u Švedskoj i nadam se kako će nastaviti skupljati minute, jer je u zadnje dvije sezone napokon imao vrlo dobru minutažu, pa time izbjeći sudbinu Joze Šimunovića.
    Krizy

Nakon pet odigranih kola AIK je na prvome mjestu s četiri pobjede i remijem.
    Benković je odigrao svih 450 minuta u formaciji s tri stopera, a u tri od pet utakmica nisu primili pogodak.
  • Sibirski plavac
    5k
    Bjelica jedan od kandidata za klupu Varšavske Legije.
  • Krizy
    55k
    Japanski promašaji Ogiwara i Kaneko sada zajedno igraju za Urawa Red Diamonds.

Ogiwara je krenuo kao prvotimac, ali u posljednjih pet kola upisao je samo jednu minutu.

Kaneko redovito kreće u prvih 11, ali većinom izlazi nakon 70. minute.
    U ovoj sezoni za Urawu i Kortrijk odigrao je 29 utakmica i upisao jedan pogodak, niti jednu asistenciju. Očajna statistika za krilo.

Mnogi su ga htjeli ostaviti u Dinamu.
  • Sibirski plavac
    5k
    Mnogi su ga htjeli ostaviti u Dinamu.Krizy

A jebiga, donio nam je lani neke bitne golove/asiste i bili smo pod dojmom da ga se treba ostavit...
    Ne bih ga nazvao tottalnim promašajem jer nam je neko vrijeme bio među boljim igračima (uvijek se sjetim Karoglanove taktike na Maksimiru koja je glasila "čuvajte Kaneka").
    Promašaji su bili recimo Mykha ili Sosa, i jedan i drugi bez nekog konkretnog učinka. Ili prije njih recimo Moubandje, Jurić i Čabraja.

Ja sam za otkup Kaneka bio sve dok je bio na tom svom "vrhuncu" krajem jeseni. Što se kraj sezone više bližio, smatrao sam da mu treba zahvalit na lijepim stvarima koje je napravio u Dinamu, i da na ljeto treba nekog puno boljeg na toj poziciji. Nažalost, dobili smo Cordobu i Mbukua, igrače koji nisu pokazali ništa što recimo on nije pokazivao.
    Isto mislim za Ogija, ni blizu razina Dinama i trebalo se rastat s njim, ali je imao svojih momenata kod nas za razliku od nekih prethodnih lijevih bekova (gore navedeni)

Kaneko nije krilo za Dinamo, niti je klasa nit će to ikad bit, ali po meni ostat će upamćen puno više nego mnogi drugi koji su stvarno bili promašaji bez ikakvog učinka (golovi/asisti). Isto mislim i za Ogiwaru.

Uvjeren sam da će dolaskom Bobana naši prijelazni rokovi konačno ličiti na nešto. :pray:
  • Jurki
    16.9k
    Bjelica jedan od kandidata za klupu Varšavske Legije.Sibirski plavac

Release fee clause loading...
  • Jaro
    9.8k
    Mnogi su ga htjeli ostaviti u Dinamu.Krizy

Paaaa... korisniji od ovih kaj su dosli nakon njega...
  • Odani Zgd
    394
    Kaneko nije bio loš,al mislim da je dobro što klub nije išao u otkup ugovora.Mada koliko se sjećam, u medijima je bilo pisano da je Dinamo imao za njega ponudu od Freiburga od oko 6 miliona +2 mil kroz bonuse,u što ne vjerujem,a isto tako su bili pisali da je i za Mmaea bilo zanimanje Glasgow Rangersa,ali je ostao kada je stigao Fabio za trenera jer ga je želio koristiti u momčadi.
  • Krizy
    55k
    Krunoslav Jurčić ušao u finale Afričke lige prvaka s egipatskim Pyramidsom.

Također je u finalu Kupa, a u ligi ima šest bodova prednosti šest kola prije kraja.

U borbi su za tri trofeja ove sezone, a u povijesti kluba su osvojili samo jedan kup, prošle sezone, također pod vodstvom Krune Jurčića.

U Ligi prvaka su po prvi put prošli skupinu i otišli do samoga finala.
  • Efes Pilsen
    10.9k
    Kruno je i kod nas pokazao da zna znanje, steta sto si je izbio sav autoritet vracajuci se 3 puta, al sam je birao.
  • Filip 91
    1.5k
    493789152_10087603974606666_6245125960916514168_n.jpg?stp=cp6_dst-jpg_s640x640_tt6&_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=gwdoo58_-2UQ7kNvwE5T95X&_nc_oc=AdnrYhVhY1h92wp_AQTPS93hqs4rGK8nsPK1JS1xbC7OGFtZOUcvdyfBTcFRwWCjwxk&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_gid=kVwtq3SiDfnxX_tnKLmAFw&oh=00_AfFzgV-briTxX__-qGhUt9p0h9V6XxZZIa4tiL_yVrcsjg&oe=6812FB09

Profa :heart:
  • Nema zaleđa Mikića
    2.2k
    Iako sam bio teski kriticar Jakira prosle sezone, zahvalan sam na duploj kruni bez obzira na sve. Ali njegovo ponasanje nakon sto je dobio otkaz je sve ono sto zelimo od svakoga tko se smatra dinamovcem. Hvala mu i svaka cast.
  • Nolifer
    10.7k
    Koja legenda!

Na mnt. Gekas, novi poziv od Sopića!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.