• Droljo
    18k
    Ja bi radije igrao sa dvije osmice al da su brzi, motorični i da si pašu. Jedan drugom čuvaju leđa. U hnl-u dvije osmice Ljubičićeve kvalitete imaju pojest sve ekipe defanzivno.
  • vjeko1701
    16.4k
    Meni ništa baš ne govori da će se ići na strane opcije a izvjesno igranje KL mi govori da prije možemo očekivati Ljubičića kao ime jer odlazi Mišić a ostatak će biti iz famoznih "rezervi".

Na ljeto očekujem oproštaj Ademija, neku ponudu 1-2M iz Grčke za Mišića, istek ugovora Ristovskom i vjerojatno odlazak Petkovića na istok.

Nakon toga rekonstrukcija svlačionice i izgradnja iduće generacije većinski sa igračima sa ovog područja. Ljubičić, Mudražija, Stojković, Kačavenda i Vrbančić. Uz moguće davanje šansi Paviću.
  • Omake
    10.1k
    iskreno ostavio bih desnu stranu s njim i RPG. Jer su mi pokazali da mogu skupa stvarati i zabijati na dovoljnoj razini. Suradnja im može biti samo bolja.

tako kažu novinari, sada koliko tomu ima istine. Nadam se da si ne hendikepiramo stvari jer nam treba totalna rekonstrukcija.
  • GeneralNapoleon
    1.8k
    Vezni red sljedece sezone: Modric, Brozovic, Kovacic. Dajte mi da sanjam :lol:
  • vjeko1701
    16.4k
    Kovačić nema šanse. Brozović igra laganini za ogromne pare a oko Modrića se tolko koplja lomi da je pitanje kako bi to izgledalo.
  • Laugreano
    4.4k
    A sta cemo sa lijevom krilom. Pjaca, da se ne zove Pjaca, vec bi bio prekrizen. Premalo energije i brzine, za ono sto nama treba.
  • Paggini
    57.3k

Senatore mijenjamo senatorima...
  • Laugreano
    4.4k
    Ovo su level up senatori :sweat:
  • Efes Pilsen
    11.6k
    Loksa + Ljubicic :monkey: Ne bih podcjenjivao nikoga, ali ono..
  • vjeko1701
    16.4k
    Ne kažem da je to dobro ali mi nekako izgleda izvjesno osim ako Boban ne dogovori neki veliki "povratak".
  • ElDorado
    4.5k
    Prave šestice u Hrvata nema. Tu će se ići vjerojatno na stranca. A i lijevi bek!!!!
  • GeneralNapoleon
    1.8k

Ma brijem da nasi senatori jednostavno nisu jos dovoljno iskusni. Sto stariji to karakterniji.
  • Laugreano
    4.4k
    Rpg-galesic-pojacanje-pojacanje
    Pojacanje-ljubicic
    Pojacanje-stojkovic-pojacanje
    Pojacanje

Dobro ovo izgleda
  • Paggini
    57.3k
    level up senatori :sweat:Laugreano

Da, samo jedan od njih dimi.

Pjaca, da se ne zove Pjaca, vec bi bio prekrizen. Premalo energije i brzine, za ono sto nama treba.Laugreano

Pjaca je najbolje lijevo krilo u HNLu, mislim da je on fkt najmanji problem trenutno. Ima mrljavih utakmica, ali to je pitanje forme
  • Laugreano
    4.4k
    A nije bas da gori konkurencija od lijevog krila u HNLu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.