• Infinity
    14.9k
    Ja bih razumio da se liga nije zavrsila i da se onda povlaci ovo pitanje. S obzirom da je odigrano do kraja, imamo najgoru ekipu, imamo tko ce u doigravanje i po meni je sve uredno. Inter moze kukat koliko hoce. Kukao je i Celik u BiH da zele prosirenje lige, ali su im drugi klubovi porucili da se liga moze siriti, ali oni opadaju. Sad su rasformirali klub zbog dugova i igrat ce kanton od nove sezone. Inter ako je u dugovima nek ugase klub i osnuju novi ako ovaj ne moze funkcioniri i zdravo. A znam da imaju tu moc da se odmah vrate iz druge u prvu ligu, samo malo jedu izmet.

    Inter ima 15 poraza u nizu. 10 poslije korone i 5 prije. Bilo bi lose za hrvatski nogomet da takva ekipa ostane u ligi. Mozda se dogodine budu borili za Europu, al to ne mozemo znati. Nije Inter otpao za dlaku, prva ekipa koja je opstala je imala vise nego duplo bodova od njih, a doigravanje im je promaklo za 8 bodova sto je skoro pa 50% njihovih bodova. Ja bih na njihovom mjestu cestitao boljim i spremio se za ekspresan povratak, jer to definitivno mogu.
  • Crusades1986
    9.3k
    Bezvezno kmečanje, rekao je da su oni jedini klub u hrvatskom sportu koji je ispao iz lige, što smo sad lako utvrdili da nisu jedini. Sami su si krivi, otjerali su Toplaka, dovukli tko zna kakve "investitore" u klub, famozni investitori otišli i sad su svi drugi krivi osim njih naravno. Tj, prije svega je kriv Laljak i sad se pokušava oprat od svojeg kiksa.
  • NORTE
    8.4k
    al je jedini nogometni.

    kraj svih liga jedino su letili, naravno da pizde.
    Kwedi

    Jedino se 1.HNL i odigrala do kraja. Dakle ispali su na sportski način izgubivši sve sve tekme nakon pauze skinuvši rekorde u porazima u nizu.
  • Guinness
    1.9k
    Ja bih na njihovom mjestu cestitao boljim i spremio se za ekspresan povratak, jer to definitivno mogu.Infinity

    Dabogda se nikad ne vratili, ne znam zašto ali jednostavno taj klub ne podnosim... U rangu lokomotive i tovara.
  • BigZ
    383
    Interu je ostanak u prvoj ligi bila nada i slamka spasa da klub konacno privuce investitora. Nije ni cudo da pizde.
    Spominjali se Turci, Kinezi, a na kraju dosla neka sumnjiva agencija koja je razjebala sve do kraja. Zasluzili su to gnjusnim tretmanom Toplaka i igraca koji su mjesecima bili bez place, pa su ih hladno otkantali.
    Industrija Keramike - Inker, danas poznatiji pod imenom Inter, je ipak prvi klub koji je osvojio hrvatski kup, u srcu ce mi uvijek biti dragi kao sto su Zagreb, Zadar i Cibalia. Nazalost, Branko Laljak je krivac. Nakon one famozne sezone di su mogli bit prvaci su se iskurcili da oni mogu sve sami (sto sam podrzao), ali je problem bio sto je Laljak mislio biti alfa i omega u klubu, umislivsi si da je mamic. Klub je propao, pijanci vode treninge, namjestaju se rezultati, mole gradane da im pomognu ocistiti snijeg s terena. Niske grane. Tuzan sam jer sam emotivno vezan za taj klub.
  • deda
    26.3k
    Hd - Croatia 1:0
    Kustošija - Sesvete 1:4
    Opatija - Hajduk ll 2:1
  • nkdz
    825
    tekma intera i solina prekinuta na poluvremenu pri vodstvu intera 2:0 zbog velike oluje
  • deda
    26.3k
    Inter - Solin 4:1
    Odigrano do kraja
  • nkdz
    825


    nastavili su kasnije kad je nevrijeme proslo, dosta je pauza bila, na sofascore je prvo pisalo
    da je bas prekinuta i da se nece nastaviti
  • Guinness
    1.9k
    Dragovoljac dobio osijeka 2:1... Prije koji tjedan pisali da je upitno hoće uopće igrat ligu, opet se neki dugovi spominjali i sad dobiju osijeka.
  • Bosna86
    11.1k
    Dugove su očistili prema državi, bio je negdje veliki članak prije par dana... Trenutno financijski stoje nikad bolje
  • Guinness
    1.9k
    Znači mogli bi napast čak i 1. ove sezone. Ne znam kog bi uopće ove sezone izdvojio da ide gore...
  • Mr Blue
    3.2k
    Čisto informativno me zanima, ako netko zna.. Koliki je bio dug i tko ga je podmirio?
  • Guinness
    1.9k
    Ajde baš da je vidit i šta će od te južne tribine biti...
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.