• Nemrem igra Dinamo
    3.5k
    Dobro je ovo na kraju, vjerujem da smo se više manje svi nadali X-u nekom prije tekme.
    Neka samo gube dva boda po dva boda, a 03.05. i sva tri!
  • don
    13.5k
    skroz te kužim :sweat:
    Mislim da smo svi sad vrućih glava
    Brusa

:lol: :lol: ma ovo je strašno. E da je otić na neki godišnji od hnla, zamrznit ga na 2 godine.
  • Big Daddy
    1.5k
    Mi u zadnja 2 kola 6 bodova, tovari 2! Topi se topi!!!
  • Noel
    12.5k
    Išli bi svi na koljenima na Mariju Bistricu iz Zagreba da nam je neko reko da će izgubit 4 boda protiv Lokomotive i Varaždina.

Idemo dalje hrabro i časno.
  • Crni86
    11.5k
    Znam, crveni i sve. Izvukli se smradovi i protiv lokse al tu smo -4. Dva kola i razlika se preplovila. Ajdeeeee.
  • Marcinko
    710
    U dva kola smanjili 4 boda. To je odlicno.ElDorado

Hajduk je dobio dva boda, a ne izgubio 4, nevjerojatno je kako su se u ove izvukli, nadam se da će Istra biti prva ekipa u full formi i sastavu protiv njih.
  • Paggini
    53.2k
    ako ti nije problem objasni mi, ne mogu razmišljat ovako vruće glave. Hvala
    3m
    don

Jer imaju u odnosu na nas virtualni bod, pa da imamo jednako bodova, imali bi taj plus jedan pa je nama svejedno jel 4 ili 3 zaostatka u ovom trenutku jer trebamo jos jedan kiks njihov uz nase pobjede
  • gaTeDZG
    1.6k
    Da, ali u kakvim okolnostima? Oba gola za bod su zabili s igračem manje...
  • db-izbjeglica
    17.8k
    A magarad glupa ce sad tjedan dana kmecat kako su pokradeni i radit pritisak pred istru a poklonjen im penal i svaka odluka na terenuNB86

Strašno!

Uvjeren sam da im božanstvo neće dobiti treći žuti do kraja sezone, doslovno uvjeren. Što je s njegovim ponašanjem praktički nemoguće taman da ne napravi ni jedan prekršaj do kraja sezone.
  • Jos-Optimus
    6k
    pa svakako i da su izgubili i mi ih pobijedimo je potrebno da još jednom odigraju barem x, nama je svejedno je li razlika 3 ili 4 boda zbog međusobnog omjera - tako da je ovo sve super
  • Bernard
    787
    Ajmo mi dobit ovih 6,magarad ionako puca pod pritiskom a ni rijeka nije nešto bajna, na guzove u zadnje vrijeme.
  • Mihaljević
    13.1k
    U dva kola smanjili 4 boda. To je odlicno.ElDorado

Ako Rijeka sutra dobije smanjili smo jedan bod.
  • BigZ
    654

Jesam reko da sam pisao komentare vrucom glavom? Ne trazim raspravu, ventiliram se.
  • Gelipter
    4.2k
    Ne znam kad mi je bilo ovako mučno nakon utakmice. Čak ni kad smo izgubili ove godine protiv tih smradova, ali neće im ni to pomoći!
  • rioda
    8.7k
    Dajte gif one ruke Bambe
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.