• IceMan
    3.3k
    Gledam snikmu, pa onaj penal je faul za Varaždin. To je bilo gaženje Livaje…
  • Svi na Sjever
    2.9k
    Komentator je toliko pristran da je to degutantno za slušati, sve sumnjive situacije cinično komentira.

Ne mogu se odlučiti tko je pristraniji ,drvo u napadu,smjesni Čuić ili iritantni komentator..
  • marcio amoroso
    42.7k
    Gadljivo suđenje :vomit:
  • Dzoni
    1.4k
    Prije početka utakmice bih potpisao za ovaj scenarij, samo neg gube 2 boda po 2 boda
  • Paggini
    53.4k
    SeeeSRV.jpeg

Ajde bar silov moze samo kopirat isti clanak od proslog tjedna, nek odmori i on
  • ŽacZgb
    278
    Kaj se njima sudi i poklanja,a onda još oni kmeče. Onakav penal samo bradati dobit. Već vidim kak će komisija ignorirati indirekt,komentirati će samo situacije koje su gledane na VAR-u.
    Smrdljivi 24sata iste sekunde radi anketu zbog crvenog,ali zato penal i indirekt nema ankete.
    Fuj tovarske svinje.
  • NitkoBitan
    27.2k
    Kome nije jasno da je Antunovic namjerno izvodio svinjarije taj je mutav.
  • NB86
    16.8k
    Ako Rijeka sutra dobije smanjili smo jedan bodMihaljević

Rijeka ima kratak kadar i finale kupa, mi dobijemo goricu i njih i po meni samo o sebi ovisimo jer oni poslije nas nece sve dobit do kraja
  • Str1nger Bell
    2.2k
    Moj Šafariću sudac ti se popiša po tvojim igračima, i ti kazes da si sretan jer je mogao dobit i drugi žuti kod penala.
  • Sajla
    9.4k
    a Šafarić se ne bi štel zameriti, nije siguran je li bil penal ili možda ipak nije.. :vomit:
  • Crni86
    11.5k
    Sutra kak god rijeka odigra bit cu zadovoljan. Ili smo mi blizu prvom mjestu ili je rijeka pobjegla juznim govnima.
  • Kermit
    521
    Braćo, na dan Isusove najveće muke nemojte koristiti pogrdne riječi. Kao kršćani koji prolaze kroz Vazmeno trodnevlje, pripremajte se za Uskrs sa svojom bližnjima.

Rezultat utakmice nam ide u prilog.
  • KtcGoat
    658
    Za Safarica vrijedi ona "u lazi su kratke noge!!!"
    Tip ima 1.20m jebo me pas
  • Brusa
    3.4k
    pobjeći će nama. NAMA. .... nemrem vjerovati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.