• kajjaznam
    210
    Okani se fb, tam sam komentiraju idioti
  • masacusec
    5.5k

To je neka dežurna grupa mamićevih pr-ovaca, (čitaj: priglupih) psića koji su prebjegom njihovog vođe od hrvatskog pravosuđa izgubili svaki svoj interes u Dinamu, pa lupetaju shizofrene opstrukcije na račun vodstva Dinama i Dinamovih navijača. Uglavnom, to je ogranak anonimne internet bojne zdravka mamića.

U svakom slučaju, previše se ovdje te kretene spominje.
  • Nemrem igra Dinamo
    3.5k

Inače mi je Zona izvor informacija, nemam FB i ostale društvene mreže niti čitam komentare na portalima. Taj tekst mi je jedan frend poslao pa sam (nažalost) pročitao :vomit:

Hvala za info, sada mi je sve jasno :up:
    Trebalo bi takvima zabraniti korištenje imena Dinamo...
  • kajjaznam
    210
    Ma odi na fb od kluba, pa ćeš vidjet kaj tamo "navijaču" pišu, a kamoli neće po nekim malo opskurnijim fb grupama.
    Sve u svemu, okani se čitanja komentara, jer to su manje više debili koji prate naš klub ko kak ja pratim sinkronizirano plivanje
  • NORTE
    16.5k
    Inače jako mi je drago što je Boban u svom kratkom tekstu koji je ispisao za predstavljanje zahvalio i BBB-ima kao dijelu dinamovog proljeća.

Mislim da će Bobanov dolazak biti veliki poguranac i za nova sponzorstva u dinamu.

Za novu sezonu nadam se da su zasad sigurna dovođenja Mudrog i Solde, ali i da je dinamovac Jagušić top meta i da će ih Boban potvrditi i potpisati.
  • jedan u nizu
    13.7k
    Jedna od stvari kojima se veselim sa Bobanom u klubu, je ta da ce se morati vratiti respekt prema dinamu, od strane medija, i od strane HNSa, pa i od strane drugih klubova.

Zvone je preinteligentan, komunikativan i siguran sam da ce se znati nositi sa negativom oko dinama. Da nece dati da se ime dinamo samo tako blati i provlaci kroz medije. Dovoljno je autoritativan i ima respekt cijelog nogometnog svijeta, da se ovo orgijanje nastavi.
  • vlatkomarkovic
    1.6k
    od strane medijajedan u nizu

Ne želim stavljati sve medije u isti koš. Ali nekima ni Gospa nije sveta, tako da kurac. Vidimo i danas već su počeli koga će uzeti.

Zvone je preinteligentan, komunikativan i siguran sam da ce se znati nositi sa negativom oko dinama. Da nece dati da se ime dinamo samo tako blati i provlaci kroz medije. Dovoljno je autoritativan i ima respekt cijelog nogometnog svijeta, da se ovo orgijanje nastavi.jedan u nizu

Slažem se! Ako itko može te debile dovesti u red onda je to on, ujedno ih je kako sam čuo jako dobro i doveo u red kada je bio urednik. I sam je komentator i bio je ranije u više navrata, nemam sumnje da će mediji vrlo brzo vidjeti šta ih čeka. Samo opet nekima ni Gospa nije sveta i stoke će uvijek biti, samo kaj će njega boriti lijevo uvo za njih.
  • Droljo
    17k
    dovođenja Mudrog i Solde, ali i da je dinamovac Jagušić top meta iNORTE

Jagušić još ajde, ima šansu postati igrač. Ali ova prva dvojica čemu? Takvih imamo deset u klubu.
  • Crni86
    11.6k
    di su? Mbuku? Cordoba? Mmae?

Od 15-20. mjesta ekipu treba punit sa deckima kao sto su mudri, kojima je nije tesko biti 16. igrac i uc na 5/20 minuta i dat 120 posto od sebe i tako cijelu sezonu. Isto tako kao sto je Kule idealan za trecu spicu. Njih dva ce dat sa tih pozicija puno veci doprinos nego nego stranci koji ce sigurno biti i skuplji od njih dvojice. Isti ti decki ce razumijet kad meku tekmu ispred njih ude vrba ili sunta jer znaju koje su vrijednosti kluba i od cega zivi. Samim time atmosfera ce u ekipi biti pozitivnija.

Kaj se tice Solde nisam mu sklon, ali zaboravljamo jednu stvar. Soldo jako puno trci, a mi upravo sa trkom u veznom redu imamo problema. Treba sve kockice popuniti i nece svi igraci bit misici, baturine i petkovici, treba i njima neko leda cuvat. Treba imati i onih koji upraljaju ruke.
  • Droljo
    17k
    ekipu treba punit sa deckima kao sto su mudri, kojima je nije tesko biti 16. igrac i uc na 5/20 minutaCrni86

Meni mbuku i cordoba izgledaju točno tako.
  • GeneralNapoleon
    1.7k

Mbuku, Cordoba il Mudri, Soldo je sve u 10 deka sto se igracke kvalitete tice. Ali ukoliko netko smatra da takvi igraci imaju mijesta za 15.-20. mijesto onda je jasno da to moraju bit nasi Dinamovci jer se ovdje sezone vidjelo koliko je bitna atmosfera i kemija u ekipi za koju su oni sigurno bolji.
  • Droljo
    17k
    onda je jasno da to moraju bit nasi DinamovciGeneralNapoleon

A dečki sa čvrstim ugovorima budu manenica manevrom oprostili klubu svu lovu i otišli dalje da otvore mjesto mudrom i soldi. Ili da još ibera njih dovedemo pa da ih imamo 30 nikakvih na plaći?
  • GeneralNapoleon
    1.7k

Ja govorim opcenito. Jasno je da nije moguce ispravit od jednom sva sranja koja je maric napravio. A protiv dovodenja Mudrog i Solde sam se vec na drugoj temi izjasnio. Za mene su to igraci koji nemaju mijesta u nacinu nogometa kojeg bi mi trebali igrat.
  • Droljo
    17k
    Mi moramo izvući maksimum iz cordobe, kange i/ili mbukua jer imaju čvrste ugovore a klubovi se ne otimaju za njih. Nećemo moći sve riješiti na ljeto. Nikakvog smisla nema dovođenje mudražije za 'petu opciju' pokraj mbukua kojeg već imaš na plaći. I on bi zabio 10 golova u lokomotivi da igra svaku 90 minuta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.