• Pop corn
    5.1k
    Kako onda funkcioniraju kad nisu imali lipe na računu?The Undertaker

    Nelegalno Dinamo funkcionira i sa lipama i milijunima i bez lipa. Kao i neodgovorno.
  • SAS1987
    13.5k
    Ma to je kombinacija s Maltom. To nije bankarski kreditPop corn

    Znam, to je "kredit" koji bi trebao biti kapital u privatizaciji. Ali budi brez brige, ako Mamić dobi osjecaj da ce biti izbacen iz kluba onda ce istog trena narediti da se taj "dug" plati.
  • The Undertaker
    4.1k
    Mislim da tog kredita sa Malte više nema tj. da je vraćen prošle godine. Ostalo je oko 10 mil. eur domaćeg zaduženja. Mislio sam na kredit za obrtna sredstva, da mogu redovno isplaćivati plaće i podmirivati troškove režija i sl.
  • marcio amoroso
    32.4k
    ako Mamić dobi osjecaj da ce biti izbacen iz kluba onda ce istog trena narediti da se taj "dug" plati.SAS1987

    Teško da će imati kome narediti jer će mu svi okrenuti leđa. Nije baš tako jednostavno kako se nekada čini.
  • SAS1987
    13.5k
    Dinamo jednostavno ima previše kapitala u igračima da bi propao.marcio amoroso

    Najveca pobjeda ove uprave je bila da su uvjerili navijace da je dinamo "mali, siromasan provincijski klub koji moze biti sretan da igra u nekim grupama". Ako nista drugo je Bjelica dokazao da se Dinamo moze i treba potuci sa svakim.

    Dinamo nije Bayern ali je "Bayern ove regije" i konstantno jedan od top 5 klubova (prvaka) koji igraju kvalifikacije za LP. A ima i sportski i financijski potencial da bude jos puno, puno bolji.
  • marcio amoroso
    32.4k

    Sve dok nam jedan Rubin preotima igrače ili dok nam Dinamo Moskva kupuje jednog od potentnijih igrača smo nažalost miki maus klub. To se nebi promijenilo i da je Bjelica ostao.
  • SAS1987
    13.5k
    ruska liga / klubovi su financijski puno jaci.

    Ja pricam o klubovima liga koje su nam konkurenti u kvalifikacijama za LP. Bulgari, Romuni, skandinavci, Madžari, poljaci, danci itd.
  • marcio amoroso
    32.4k

    Od tih nabrojanih smo svakako jači.
    Nije problem da je ruska liga jača, problem je da nam igrače otimaju prosječni ruski klubovi, ne Zenit ili Cska nego Rubin i Dinamo Moskva.
  • SAS1987
    13.5k
    ako mogu platiti Moru 8.5 milijuna ocito imaju vece budgete i mogu ponuditi vecu platu. Oni su bogatiji ali imamo i mi neke prednosti, poput igranja u grupama, punp bolji razvoj mladih igraca a jos ne trebas igrati rusku ligu u kojoj potuješ satima, mrzlo je itd. Ali na kraju priče igrač sam odluci ako ce u Rubin ili Dinamo Z.
  • xavier
    11.1k
    Teško da će imati kome narediti jer će mu svi okrenuti leđa. Nije baš tako jednostavno kako se nekada čini.marcio amoroso

    Upravo tako. Ti štakori itekako imanju osjećaj kad će brod potonuti i dok je sve stabilno, vjerni su Zdravkovi vojnici. No kad procjene da stvari kreću u drugom smjeru, svi oni će se prvi okrenuti protiv njega i pričati kako "su uvijek bili protiv svega što je on radio u klubu".
  • Pop corn
    5.1k
    Mislim da tog kredita sa Malte više nema tj. da je vraćen prošle godine. Ostalo je oko 10 mil. eur domaćeg zaduženja. Mislio sam na kredit za obrtna sredstva, da mogu redovno isplaćivati plaće i podmirivati troškove režija i sl.The Undertaker

    Ovo oko Malte zna najbolje @Kwedi.
    Za to su trazili kredit pa im je odbijen, ta obrtna i ina sredstva.

    problem je da nam igrače otimaju prosječni ruski klubovi, ne Zenit ili Cska nego Rubin i Dinamo Moskva.marcio amoroso

    Problem je kaj nema para pa se odmah prodaje Moru takvom klubu, a ne čeka se ponuda zapada. Pa i Modrica i Olica i mnoge je tražio klub u Ukrajini ili Rusiji pa se time dizala samo cijena jer je sjedala para HEP-a, CO-a i ostalih drzavnih firmi i sl. A ti klubovi i "drugog" razreda u Risiji su dobrostojeci i imaju para tako da jebiga, to je tržište....
  • Infinity
    15.2k
    Sve dok nam jedan Rubin preotima igrače ili dok nam Dinamo Moskva kupuje jednog od potentnijih igrača smo nažalost miki maus klub.marcio amoroso

    Ovo mene boli. Dajemo igrace europskim konkurentima. Po meni je to uzasna transfer politika kluba. To da im dadnemo nekog levata je ekstra posao, ali dajemo svoje najbolje igrace.

    Ima od tog dosta vremena, Zeko ili Terza, jedan od te dvojica vodja beogradjana je pricao kako ne zeli ni pogledati ponudu za svoje bolje i najbolje igrace od strane klubova koji su beogradjanima konkurencija i kojima beogradjani zele postati konkurencija. Cak je spomenuo neka 3-4 kluba, cini mi se Benficu i neke tipa Sparta, Dynamo Kiev...

    Mi ko debili bi sutra dali igraca Anderlechtu, Dynamu, Sparti, Red Bullu, svima s kojima imamo neke sanse u Europi, ali se potrudimo da sebi srusimo, a njima dignemo sanse.

    Sutra da tom nekom Red Bullu prodamo igraca koji nam zabije i izbaci nas iz Europe netko bi trebao dobiti otkaz, a taj netko nije trener. Trebao bi dobiti otkaz odmah kada im ustupi naseg igraca, al dobro, nek snosi posljedice tek nakon problema, jer je mozda tad svima doslo iz guzice u glavu. Kad smo kod glave, to se nikad nece dogoditi u ovakvom Dinamu, jer je Glavi bitno da se prodaje, jos ce ti poslati bonuse, nema veze sto nas je isti igrac nabusio.
  • Kwedi
    3.8k
    A kom ćeš u ovim uvjetima prodat Moru za te pare?

    Dobra cifra, igraču ak paše liga i klub; izljube se i svak na svoju stranu.
  • Navijač Dinama
    7.4k
    Nije problem da je ruska liga jača, problem je da nam igrače otimaju prosječni ruski klubovi, ne Zenit ili Cska nego Rubin i Dinamo Moskva.marcio amoroso

    Ma nije baš toliki problem u prodavanju igrača,meni barem, ali mi je problem kad ih vidin što ih prodajemo u mnogo manje konkuretne klubove od Dinama , pa jebote Rubin i Dinamo iz Moskve ekipe koje se bore za sredinu ruske lige, a kod nas bi malte ne svkae godine bili u grupnoj fazi EL/LP , alo eto, treba i uzet u obzir možda da neki i ne žele igrat pod palicom Glave, isto tako ne može on previše odlučivst o tome gdje želi igrat, tako da jedno veliko jbg..
  • Kwedi
    3.8k
    Kaj se tiče maltezera i kredita, u 2018. su dobar dio vratili te se s nekim trendom računalo da budu u 2019. vratili skoro sve, ono kita.

    Za prvih pol godine nema bilance pa se nemre vidjeti di su i kako stoje s obvezama, al ona standardna otvorena linija u Erste banci za ovakvog komitenta sigurno radi i dalje bez problema
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.