• Navijač Dinama
  7.4k
  Pošto do iduće i prve službene ovosezonske utakmice imamo 6 dana, polako da i otvorimo prvu službenu temu za ovosezonsku utakmicu.

  Dinamo u pohod na odbranu titulu domaćeg prvenstva kreće u prvome kolu, dočekujući ni više ni manje nego starog poznanika i gradskog rivala ( :sweat: )Lokomotivu. Ovo će biti dobra utakmica da Dinamo poravna račune , pošto je baš Lokomotiva bila ta ekipa koja je nanijela prvi poraz Dinamu nakon pauze koja je nastala zbog pandemije koronavirusa. Lokomotiva je od prošle utakmice sa Dinamom dosta promijenila prvu momčad, te su je tako redom napustili: Karačić, Kastrati,Jakić (Dinamo Z.), Unzuni (Ferencvaroš), te Tolić koji je na pragu prelaska u NK Osijek. Dinamo su napustili Nikola Moro (Dynamo Moskva) Marko Đira (Lokomotiva Z.) te su Komnen Andrić i Antiemwen na pragu odlaska. Ovo će ujedno biti dobar ispit za Dinamo da vidi na čemu je , te još bolji za Lokomotivu koja je izvukla Rapid iz Beča u II.kolu kvalifikacija za Ligu Prvaka. (Dinamo će čekat boljega iz duela Cluj/Floriana)

  Zbog povećalog broja zaraženih u samoj državi, i dalje stupa na snazi pravilo prema kojem gledatelji neće imati pravo prisustva utakmici, te je tako i to vjerovatno jedan ako ne i glavni razlog zbog kojeg Dinamo još nije počeo sa prodajom godišnjih ulaznica.

  Dinamo neka odjekuje :strong:
  1. Kako otvaramo novu sezonu u HNL.u? (32 votes)
    pobjedom, naravno
    63%
    bez pobjednika
    13%
    nastavljamo sa lošim utakmica, te gubimo na otvaranju sezone
    25%
 • Ero
  934
  X radi mira u gradu
 • Bosna86
  11.6k
  u kući :smile:
 • Infinity
  15.3k
  Od ove sezone napomena na svakom kolu da je otvoreno kolo predictora :cool:

  http://dinamo-predictions-league.herokuapp.com/home

  Vrlo jednostavna registracija, a potom i prognoza. Rok za prvo kolo je cetvrtak u 16.30h
 • deda
  28.1k
  Vrlo je upitno hoće li se ovo igrati
 • Dudu
  2.6k
  Po pravilima 6+ igraca ili cijela momcad u samoizolaciji, a s obzirom da od nedjelje nisu bili svi zajedno, mislim da se utakmica mora igrat s negativnim igracima..
 • xavier
  11.1k
  Ako za nogometaše vrijede ista pravila kao za obične smrtnike, ne bi se trebalo igrati. Svatko tko je direktni kontakt pozitivnog, ide u 14-dnevnu samoizolaciju koju ne izbjegavaš ni negativnim testom. No prilično sam siguran da su ovdje pravila drugačija.
 • Bosna86
  11.6k
  13 igraca i golman moraju biti u zapisniku da bi se odigrala utakmica... Ima jos 10 dana do utakmice, ozdraviti ce svi za lp, a u nedjelju ce biti joker
 • xavier
  11.1k


  Kako mogu "ozdraviti" za 10 dana? Nije li period da bi netko bio proglašen "zdravim" ipak malo duži?
 • Bosna86
  11.6k
  Studiram respiratornu terapiju na koledžu pa ponešto znam o temi... Nakon drugog negativnog testa ti si službeno zdrav... Dosta ljudi, pogotovo sportaša ima coronu a nema nikakve simptome
 • Dudu
  2.6k
  Ako se ne varam svi su se testirali u nedjelju, pa opet danas.. onda su sluzbeno zdravi ?
 • Bosna86
  11.6k
  Nakon sto si bio pozitivan na test, moras imati 2 negativna testa.... Proces inkubacije je 15 dana... Zato se i ide u karantenu, ne mora značiti da ako na prvom testu budeš negativan da neces za par dana biti pozitivan
 • xavier
  11.1k


  Ja uopće ne govorim o medicinskoj strani virusa nego da po hrvatskim pravilima, jednom kad te pošalju u samoizolaciju, ona traje 14 dana i ne prekida se zbog negativnih testova.
 • Bosna86
  11.6k
  Nisam to znao... Debilizam
 • Infinity
  15.3k
  Nisam strucan, al vrijeme inkubacije traje 14 dana i onda ti tih 14 dana mozes biti negativan i 15. dan pozitivan. Jos uvijek nisi bolestan, negativan si na test, ali imas virus koji siris okolo i bit ces negativan sve dok se sam ne razbolis. Tako sam ja to shvatio, moguce da grijesim.
 • Kwedi
  3.8k
  za ubuduće, kad se otvara tema ne šteti koristiti razmak u naslovu, a ne ovako kobasa gore stoji prilikom otvaranja.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.