• Krizy
    64.3k
    Sporting director and manager u jednom, kako pišu SN menadžer engleskog tipa
  • Crusades
    20.5k
    Ne znate vi kolko se on žrtvuje za Dinamo. Najlakse je kritizirat :rofl:
  • Morales7
    186
    Drago mi je da se radi u tišini, da nitko nije saznao do skoro gotovog posla o dolasku igrača. Ja bi iskreno volio vidjet Badelja ili Roga ali to mislim da je znanstvena fantastika
  • Beowulf112
    422
    Da sf je rog.Mislim da se taman etablirao u prvoj ekipi.Nasao je momcad kod koje ne grije klupu.Lego bi nam ko budali šamar.Ali jbg.
    Dobro je rekao kwedi.Netreba srljat.Imamo Điru.Đečko vec ima iskustva nekog.Perspektiva je svakako.
  • marcio amoroso
    47.6k

Gjira je otišao u Lokomotivu.
  • deda
    42.1k
    Dobro a koji smo pimpek tog Burtona peljali. Pa nema on 18
  • marcio amoroso
    47.6k

Kažu da danas nije bio loš.
  • Kwedi
    3.9k
    Lege oće Komnena zbori 24ur. Dati ga i plus idućih godinu dana stručnom stožeru svaki dan za obed platiti leskovački voz jer su riješili Dinamo takvog kapitalca
  • Beowulf112
    422
    Brekalo izgleda u napoli za 23 miliona.Sa bonusima i do 25 miliona.Koliko ide nama od toga?25% sta ne?lijepo cifra je to.jos da brozovic promjeni klub
  • Dudu
    2.8k
    Jel ima nekih komplikacija s Morom, zašto nema službene objave transfera?!
  • SAS1987
    19.2k
    Navodno klub "neplanirane prihode" od procenta stavlja u fond za stadion te kamp.
  • Crusades
    20.5k
    Kaj se prije nece napravit, stadion ili kamp? :rofl:
  • Neki tip
    21.3k
    Navodno klub "neplanirane prihode" od procenta stavlja u fond za stadion te kamp.SAS1987

Ma kaj "navodno" - provjerena informacija. Čujem i da je Fond regrutirao stručnjake za ulaganja pa je kapital u zadnjih 15 godina otkad Fond postoji, udvostručen. Za Božić će navijačima objaviti da rušenje starog i gradnja novog Maksimira počinje u ožujku. Uf, možda sam sad malo pokvario iznenađenje..
  • SAS1987
    19.2k
    koliko ja znam su vec kupili cetiri lopate tako vise nema prepreka.
  • deda
    42.1k
    Dinamo bi trebao imati 20% od Brekalovog transfera plus 2,5% prema fondu solidarnosti. Dakle 22,5%
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.