• Navijač Dinama
    6.8k
    Otvaram ovu temu u susret novoj sezoni prve Hrvatske nogometne lige. Novi prvoligaš je Šibenik, koji je tu umjesto Intera iz Zaprešića. Istra je kako i prošlih tako i ove sezone opet osigurala učešće u prvoj ligi. Kao i zadnjih par sezona, nadam se da će Lokomotiva ispasti ali bezuspješno, realnost je možda Istra, Varaždin i treba zasigurno vidjet koliko i sto mogu Šibenčani.
    I svojeg ugla vjerujem da će i ove sezone kao i prethodnih Dinamo biti prvak, ali ove sezone sa ne pretjeranom razlikom u odnosu na drugoplasiranog.

    Nova sezona u HNL-u počinje na Veliku Gospu, 15.08.
    1. Tko osvaja HNL za sezonu 2020/2021? (53 votes)
        Dinamo Zagreb
        87%
        Rijeka
          0%
        Hajduk Split
          4%
        Šibenik
          4%
        Slaven Belupo
          2%
        Istra 1961
          0%
        Varaždin
          0%
        Lokomotiva Zagreb
          0%
        Osijek
          4%
        Gorica
          0%
    2. Tko ispada iz lige ove sezone u HNL? (53 votes)
        Istra 1961
        34%
        Šibenik
        43%
        Gorica
          0%
        Dinamo Zagreb
          6%
        Rijeka
          0%
        Osijek
          0%
        Varaždin
        9%
        Slaven Belupo
          0%
        Hajduk Split
          6%
        Lokomotiva Zagreb
          2%
  • Eduardo
    16.8k
    @Navijač Dinama :clap: za temu

    Šteta što HNS nije nastavio s obnovom travnjaka klubovima. Trebali su one sezone odmah riješiti i Goricu, prošle nadograditi Varaždin i ove nastaviti sa Šibenikom. Strah me scena kakve smo gledali u Gorici u zadnjem kolu, a sad su tu već tri potencijalna travnjaka na kojima bi se mogle dogadjati slične situacije koje značajno otežavaju odigravanje utakmica. Sreća pa se Orijent nije dokopao HNL-a, čisto iz tog razloga.
  • xavier
    11k


    Pa nije travnjak u Gorici loš. Ono zadnje kolo je bilo baš u vrijeme kad je u Zagrebu pala nezapamćena količina kiše u jako kratkom vremenu i pola grada je bilo pod vodom. Ne možeš na to utjecati.
  • Majki2111
    2.5k
    Gorica ima novi travnjak od Hns. Ušli su te sezone kad je savez rješavao to.
  • Infinity
    14.9k
    Gorica ima novi travnjak od Hns. Ušli su te sezone kad je savez rješavao to.Majki-Papi2111

    Nije istina! Gorica jeste usla te sezone, al HNS nije radio travnjak bas svakom prvoligasu. Nove travnjake su dobili Vinkovci, Kranjca, Koprivnica, Zapresic, Drosina i Maksimir. To je sest stadiona, odnosno pet prvoligaskih terena. Rijeka nije trebala novi, jer je imala isti teren kao i taj HNS-ov, Osijek nije zelio jer su tek renovirali teren, a i ocekivali su brzi prelazak na novi stadion. Hajduk se zahvalio, Gorici nije ponudjeno, a Rudes je bio tadasnji prvoligas koji je igrao na Kranjcevicevoj. Vinkovci su prvi dobili novi teren, a tamo je ugradjen zbog finala Kupa.

    Sibenik, Varazdin i Gorica kad bi dobili nove terene bilo bi top, al sad je vec malo kasno za to, mozda na ljeto dok bude trajalo EP. U drugoj ligi postoje vec dva nova terena (Vinkovci, Zapresic) i ako bi Inter usao imali bi naredne sezone devet novih travnjaka i Poljud. Trebalo bi ladano odraditi i stabilne drugoligase za pocetak, a s obzirom da ce prve tri lige uskoro brojati jako mali broj klubova ocekivao bih da se krene u rjesavanje svih terena na kojima se igraju prva tri ranga. Kroz par sezona bi se doslo na to da treba odraditi teren samo novim treceligasima, ne znam sad koliko ce se klubova tu smjenjivati. Tesko mi je vjerovati da ce do toga doci, jer pola prve lige jos uvijek nije rijeseno, tako da...
  • vjeko1701
    5.9k
    Problem je taj da nažalost to nije napravljeno unutar nekog plana poboljšanja uvjeta nego zato jer se trebalo potrošiti novci dobiveni od UEFE koji bi inače trebali biti vraćeni. Čak ni ti novci nisu uzeti namjenski za to nego za kamp.
  • Eduardo
    16.8k
    Pa nije travnjak u Gorici loš. Ono zadnje kolo je bilo baš u vrijeme kad je u Zagrebu pala nezapamćena količina kiše u jako kratkom vremenu i pola grada je bilo pod vodom. Ne možeš na to utjecati.xavier

    Nije loš, ali nije ni na razini novih travnjaka koji ipak bolje podnose loše vrijeme, snijeg, kišu i niske temperature. Nije loš niti u Varaždinu, ali bilo bi lijepo da i oni imaju travnjake na razini većine klubova. Lijepo bi bilo ovo što @Infinity priča, ali bojim se da je to samo utopija.

    BTW @Infinity šta nije u Vinkovcima isto kao i u Varaždinu samo dotjeran i ušminkan već postojeći travnjak za potrebe finala?
  • Infinity
    14.9k
    BTW Infinity šta nije u Vinkovcima isto kao i u Varaždinu samo dotjeran i ušminkan već postojeći travnjak za potrebe finala?Eduardo

    Da, ali je islo iz istog steka kao i ovi ostali.
  • Neki tip
    18.3k
    Izgleda da Osijek, očekivano, u novu sezonu ulazi bez Mirka Marića. Navodno prodan u Monzu za 4.5 milijuna Eura.

    Ako je tako, za Osijek ok posao, za Marića ipak malo čudan izbor.

    Dobar je Marić, Osijeku i odličan, jer im zabija velik udio svih golova koje postižu, ali solidan je to transfer od kojeg se da naći dobra zamjena za njega, a da se ostane u plusu.
  • Mali dioničar
    13.4k
    Ako je tako, za Osijek ok posao, za Marića ipak malo čudan izbor.Neki tip sa Zapada

    Znaš da Monzu drži Berlusconi, da je tamo povukao i Gallianija i da je rekao da jedva čeka pobijediti Milan?
  • Guinness
    1.9k
    Navodno prodan u Monzu za 4.5 milijuna Eura.Neki tip sa Zapada

    6.5 + 20% od idućeg

    Marića ipak malo čudan izborNeki tip sa Zapada

    Zašto? Igrat će serie b i nagodinu ili se prodati u serie a ili sa monzom igrati serie a... ok izbor pogotovo ako zabije 15+ komada u monzi za što ima realne šanse
  • Infinity
    14.9k
    Monza ima ambicije igrati LP. Logicnije mi je otici danas u ambicioznog drugoligasa u kojem se stignes uklopiti i sutra igrati s njima vrhunski nogomet nego otici u nekog prvoligasa koji se svake godine bori za opstanak. Maric mi nije igrac za neki Napoli, al kroz 2-3 sezone ta Monza ce se vjerojatno zestoko tuci s Napolijem i Maric tu moze biti neka karika.
  • xavier
    11k
    Apsolutno. Čovjek je realan i zna svoje vrijednosti. Teško je je biti racionalan i odoljeti zovu nekog zvučnog kluba, ali meni recimo nikad nisu imali smisla svi oni transferi igrača od 17-18-19 godina u Chelsea. Ovi ih plate koji milijun, što je njima sića, strpaju u neku od nižih momčadi ili pošalju na posudbu i 95% tih igrača nikad ni ne vidi trening A momčadi.
  • deda
    26.3k
    Ja isto mislim da mu je to dobar potez, s druge strane on nije kapacitet za top 6 klubova Serie A
  • deda
    26.3k
    Kemal Osmanković?
  • Infinity
    14.9k
    Kemal Osmanković?deda

    Odlicam stoper, ne za Dinamo, ali za svaki drugi klub u ligi. Vidio sam da ga Lokomotiva pokusava dovesti. Tko god ga doveo nek ima na umu da je izlevatio klub u kojem je postao igrac. Nije produzio ugovor misleci da ga ovi nece prodati, a vjerovao je da moze igrati neku top europsku ligu. HNL mu jeste ogroman napredak, al pucao je decko na puno vise. Menadzeri, agenti, ljudi oko njega... Hmmm... Savrsen plijen za ekipu iz Medjugorja.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.