• Bosna86
    11.1k
    Usudio bih se reci da imamo čak i hiperinflaciju momaka iz omladinske škole... Djira, Cuze i slični bi u bilo kojoj HNL momčadi bili označeni kao projekti, a kod nas vjerovatno nisu dovoljno dobri ni za siru rotaciju
  • Navijač Dinama
    6.8k
    Jel gledo netko ovog crnogorca, da ukratko misljenje podjeli?
  • Kwedi
    3.8k
    Oko klinaca treba napraviti rez. U Dinamo 2 ih sve gurnuti makar pod uvjetom ispadanja iz druge lige i "fakinskih" neuspjeha u Europi i Premier cupu.

    Nije normalno da razvojna ekipa ima prosjek 20,9 godina i da primjerice forsiraš Šipoša i nakon svega ode badava.

    Druga liga je jedini pravi put di jebu ježa u leđa protiv starijih i fizički jačih, a ne titranje Marina u prvoj ekipi protiv Varaždina.

    U tom kontekstu, radije bi što manje klinaca oko prve momčadi jer džaba sve ako "najbolja nogometna škola jugoistočne Europe" mora dovoditi bekove iz Voždovca za prvi sastav
  • SAS1987
    13k
    Osim statistički, u vezi tih nasih na posudbi, nisam pratio slovensku ligu.. Buduci da su i Baturina i Menalo dobro igrali u toj ligi, zar je Baturina toliko bolji bio da za njega ne bi "pišljivi milijun", a Menalo na otpis? :brow:Neki tip sa Zapada

    Baturina je igrao u losijoj ekipi i drugi je tip igrača. Uz to, Menalo mi djeluje (barem nogometno) jako neinteligentno. Ima brzinu, neke poteze ali isto tako radi masu pogreška i glupih poteza.
  • Eduardo
    16.8k
    Oko klinaca treba napraviti rez. U Dinamo 2 ih sve gurnuti makar pod uvjetom ispadanja iz druge lige i "fakinskih" neuspjeha u Europi i Premier cupu.Kwedi

    Nije li ovo ionako zadnja sezona za druge momčadi u 2.HNL?
  • BigZ
    383
    Ne znam, sve je nekako uvrnuto nakon Bjelicinog odlaska. Bjelica je govorio kako on i stozer imaju par igraca na radaru za kriticne pozicije (pretpostavljam igraci tipa Dilaver, Kadzior, dakle rutineri), sto se vjerojatno mamicima nije svidalo zbog, dobro je gore netko napisao, hiperinflacije mladih igraca. Postavljen je poltron Jovicevic, kojemu je uloga bila implementacija mladih u seniorsku ekipu. To je rezultiralo narusavanjem hijerarhije, nitko od tih klinaca nije iskocio, osim mozda Gvardiola, Marina koji su ionako vec skupili ponesto nastupa u seniorima. I sad se opet spominje Sigali, Junior... Nije valjda da zoran odustaje od svoje vlastite ideje guranja klinaca? Spominje se prodaja Baturine, Majera, posudba Djire itd. Sigali ce uzimati mjesto Gvardiolu i Sutalu. Kaj se dogada? Sto je prioritet, rezultat ili prodaja? Vracamo li se opet na staro; svemirski brod za HNL, kanta u Europi?
  • NORTE
    8.4k
    Gdje se uopće spominje moguć povratak Fernandesa?


    Sigali ce uzimati mjesto Gvardiolu i Sutalu.BigZ
    Još najbolje da se ovaj ionako već debelo poljuljani potencijal kojeg Dinamo još uvijek ima da u noge Gvardiola-autogola i Šutala, po čemu to oni zaslužuju minute i mjesto u prvoj postavi Dinama koji je do jučer punio Atalantu... Koliko je važno stopersko mjesto pokazao je KTC svojom igrom kad je došao.
  • BigZ
    383
    Znam da ovo granici malo sa fantazijom, ali bih volio ovakav Dinamo u novoj sezoni:
    Livakovic (u slucaju prodaje dovesti Grbica)
    Igor Silva (Osijeku problem platiti milijun eura, a za Dinamo je to kikiriki, najbolji bek HNL ove sezone)
    KTC
    Kolinger (treba nam visoki stoper, srcan i karakteran koji odlicno cita igru, u zivotnoj formi)
    Bockaj (zamislite njega i Orsu na lijevoj strani terena)
    Moro
    Ivanusec
    Caktas
    Kadzior/Kastrati
    Orsic
    Petkovic/Colak

    Ovo je momcad napravljena iz HNL bazena, nije za ocekivati niti Bockaja niti Caktasa. Ali bih volio da imamo takav profil igraca, ako ne i bolje. Dakle, dovesti igrace na oba beka, ofanzivnog veznjaka, i dobru napadaca koji ce puhati za vratom Petkovicu.
    Neki ce reci da je Peric bolji od Kolingera, mozda i je, ali u sistemu sa 3 stopera.
  • BigZ
    383

    Spominje se i spominjalo se povratak Sigalija, Fernandesa, Pivarica. Vjerojatno su to novinarske patke, ali di ima dima ima i vatre.
    To ti i velim, da je sve uvrnuto otkad je Bjelica otisao. Bjelica je dovodio igrace za rezultat, a mamic zeli igrace za izlog. Uopce nemam pojma koja je vizija kluba u ovom trenutku.
  • Blaz
    350
    Malo se igramo football managera
  • Kwedi
    3.8k
    Malo se igramo football manageraBlaz

    U FMu nije jedino moguće pustiti igrača i dovesti ga nakon dva tjedna natrag (Gavranović) :smile:
  • Crusades1986
    9.3k
    Mozda sad uvedu i tu opciju, Dinamo je napravio presedan :cool:
  • Krizy
    33.6k
    Prva momčad:
    GK: Livaković, Zagorac
    LB: Leovac, ?
    CB: Theophile, Dilaver, Perić, Gvardiol, Milić
    RB: Stojanović, Moharrami
    DM: Ademi, Moro, Jakić, Đira
    AM: Ivanušec, Majer
    LW: Oršić, Menalo, Marin
    RW: Kadzior, Kastrati, Ćuže
    CF: Petković, Gavranović, Baturina

    Druga momčad:
    Josipović, Daničić, Hrvoj, Julardžija, Duvnjak, Krizmanić, Barišić, Tueto

    Prodaja / Raskid:
    Moubandje, Lešković, Soldo, Pinto, Knežević, Gojak, Hajrović, Atiemwen, Andrić

    Posudbe:
    Horkaš, Šutalo, Kim, Karačić, Franjić, Burton, Đurasek, Kulenović, Božić

    Da i ja zaigram :P
  • marcio amoroso
    31.4k

    Dobra momčad, ali nažalost nerealna i preofenzivna. Kao sto sam napisao gore, čisto sumnjam da će se neki veliki novac bacati. Jahte troše puno, posebno ako se vrte u krugu od 5 kilometara.
  • Majki2111
    2.5k
    Slažem se osim: Karačić I Kulenović na posudbu? Daničiću, Julardžiji i Hrvoju definitivno dati mjesto u HNL-u. I da nebi prodo Gojaka. Zna zabit gol iz vana. Zhvalan igrač za Europi i dio kostura Bjelice.

    Plus. Kakav je Jakić u agresivnosti i duelima?? Prije ga vidim ko 8icu nego 6icu.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.