Bosskovitz
mali M
Kako je narasla? Koliko ja znam, cijenu ne možeš definirati bez glavnog i izvedbenog projekta, pa čak ni okvirno — blueboy
jedan u nizu
rioda
Te cifre koje idu prije gotovog projekta su ionako samo nagadanje ili lista zelja. Tako ce biti i za Maksimir. Oni ocekuju 175 jer su to cijene u svijetu za takvo zdanje. Ali tek kada se napravi projekt i kada se bude znalo koliko kubika pjeska, betona, komada armature, radnih sati bla bla ce se znati cijena. Ja se necu iznenaditi daza 2 godine kada se napravi i projekt Maksimir da cijena bude 250mil jer ce se tek tada znati koliko tocno cega i gdje. — jedan u nizu
mali M
Ali
Niti su guzve u tom dijelu grada, niti je trebalo ici drugacije
DrawTube
rokikaciga
Treba se ulagat u JGP jer se ljudima mora ponudit brža i efikasnija alternativa. Dakle nove tračnice, novi tramvaji, pojačati frekvenciju za dvostruko, bolje ih servisirati. — DrawTube
Ali
Broj automobila je u 10 godina u Zg narasao za 80 000, dok broj stanovnika stagnira
Dakle nove tračnice, novi tramvaji, pojačati frekvenciju za dvostruko, bolje ih servisirati.
Ali
KrunoPesca
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.