• Kujtim Shalla
    5.4k
    Rakitić nikad ne može biti svemirski brod za Mikija . Bože sačuvaj šta sve čovjek ovdje može pročitati. Miki je kapetan jedne Genove koja je u vrhu trenutno italijanskog nogometa , a Rakitić igra di???
  • ElDorado
    4.5k
    Genove i ne igra LP
  • Kujtim Shalla
    5.4k
    Geneve je u švicarskoj,ma zezam ispunjavam temu ,nemogu izdržati slobodan dan od dosade :lol: još ću ja ban poput za trolanje ,ali nemogu izbrisati svoj komentar ili ima neka fora
  • Zg123
    2k
    pa eto upravo si ti lupio da je Badelj kapetan kluba koji igra LP. Rakitic je bio kapetan Seville do prije 2 godine i igrao na puno ozbiljnijoj razini nogomet, Badelj igra u osrednjem talijanskom klubu koji je do prije 2 sezone bio u Seriji B. Uglavnom moja poanta nije rasprava oko Raktica i Badelja vec ta da nam ne treba jos 1 veteran u ekipi
  • Sajla
    10.4k
    brisati ne možeš, ali možeš urediti upis unutar 30 minuta od postanja.
    Tri točkice ispod posta, pa olovka i editiraj:
    Screenshot.png
  • Kujtim Shalla
    5.4k
    Ono što mene interesira,da li ima istine u ovome što čitamo zadnjih par dana da je Mudri riješen?dosta je bilo loši komentara tipa da on nema šta tražiti u Dinamu igra samo u jednom pravcu itd. Jesam li ja jedini koji misli da će nam dobro doći i da za njega ima mjesta pogotovo kad Bati ode . Imao sam priliku pratiti ga uživo prije nekoliko godina i bio je zvijer ovdje. Ali veliki maler ozljeda koja ga je izbacila totalno iz ritma a i momčadi. Da nije bilo te ozljede svi su vidjeli u njemu budućeg igrača liga petice i zaradu . Ali desilo se to što se desilo. Nije zaboravio igrati to je pokazao.
  • Nolifer
    11.8k

Drago mi je da nisam jedini koji tako razmišlja i po meni je mogo Mudri već sad u ovom zimskom roku bit rješen, jer sva sreća da se Sučić vraća, jer evo Stojković se ozljedio...
  • Kujtim Shalla
    5.4k
    nisi jedini definitivno. Mudrija je scoutirao sam Ståle Solbakken,legenda Kopenhagena ,koji je kao igrač i trener osvojio sve. Igrao istu poziciju i insistirao na njemu u do tada rekordnom transferu . Ali je imao peh za pehom. Dvije ozljede za redom i izgubio cijelu sezonu. A znamo svi kako je izgubiti sezonu. Pitanje je kad će se Petko vratiti i kako će se to odraziti na njegove predstave. Mudriju treba jaka konkurencija i mislim da tek sad ostvaruje onaj potencijal za koji su svi bili sigurni da ima . A 28 godina su ništa
  • Mr Anderson
    12.6k
    tovari imaju Rakitica koji je avion za BadeljaZg123

Svašta, možda je bio nekada, sad je duplo lošiji igrač od Badelja.
  • Laugreano
    4.4k
    Po tebi je Cannavaro trenutno najbolji stoper lige, jer ima zlatnu loptu 2006?
  • dumitrumitu
    1.5k
    Žalosno je što vjerovatno i jest.
  • Zg123
    2k
    da, inace usporedba u razmaku od 2 godine i 18 godina je potpuno isto. Za mene je Rakitic bolji i tu svaka rasprava sto se mene tice staje
  • Facke
    6.3k
    Decki, pa kaj odma skacete? Realne je da je Rakitic bolsi igrac od Badelja. Igral je v bolsim klubovima, vise je osvojil, bil je nositelj Barcelone i repke. Raketa he osovjil Ligu Prvaka, bil cetri put prvak Spanjolske, dvije Europske Lige je osvojil s Sevillu itd, a de su jos kupovi i Uefa Super Kup. Uz to je Rakitic 19 sezona njegove karijere igral europu. Dok je nas Miki igral za Fiorentinu,Lazio , HSV teri nisu ni blizu starim uspjehima.Dobri su to klubovi , al daleke od nivoua kojeg su v te vreme imeli klubovi Rakitica. A Miki Badelj je odigral 8 sezona v europe. Nemrete ih usporediti. Problem pri Rakiticu je , kak da on drzi visok nivo, a cela ekipa ne igra bas nist? Jednostavne je normalne da mu pada forma.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.