• don
    22.6k
    Inače, samo ću reći da se za ovakve transfere za koje plješčete Manenici do prije koji dan vješalo Marića.

Posudbe, možda s pravom otkupa a možda ne, ali nebitno jer znamo da to pravo, ako i postoji, nećemo iskoristiti, jer kao previše košta.

Prvi sam sretan što je Marić dobio šup kartu, ali me dvostruki standardi ovdje fasciniraju
    — tp1997

nisu dvostruki standardi, ljudi ovdje hvale Manenicu jer je u par dana uradia odličan posa koji mu nije u opisu radnog mista. Također, Marić bi odusta nakon prve komplikacije kod transfera i ne bi vidili, ni Belcara, ni Kangu a ni Franjića vjerovatno.
  • grba
    1k
    Ajmo ljudi dosta negative, pustit ljude da rade svoj posao i dat decku prostora da se pokaze, vjerujem da je top potencijal...

Odma za vikend u vatru, Rijeka mora pasti
  • Crni86
    25.1k
    kakva usporedba… velika razlika je to sta je zvone iso u otkup i onda je u vrlo kratkom roku nakon ljecnickog uspio dogovoriti da cijeli rizik toga sta se naslo na ljecnickom ne prelije na dinamo. Ova posudba nije mjerljiva s ni jednom drugom koji je napravio maric. Da je maric ovo vodio vrlo vjerojatno bi samo odustao i to je to.

Ako to ne razumijes jbga.
  • Mihaljević
    15.2k
    Šesticu je zaslužio Sučić, a ovaj ju tek treba zaslužit.
  • marcio amoroso
    54.3k
    Inače, samo ću reći da se za ovakve transfere za koje plješčete Manenici do prije koji dan vješalo Marića.

Posudbe, možda s pravom otkupa a možda ne, ali nebitno jer znamo da to pravo, ako i postoji, nećemo iskoristiti, jer kao previše košta.

Prvi sam sretan što je Marić dobio šup kartu, ali me dvostruki standardi ovdje fasciniraju.
    — tp1997

Posudba je samo zbog zdravstvenih razloga. Transfer je bio već dogovoren i ne bi se radilo o nikakvoj posudbi da nije bilo komplikacija na liječničkom. Klub se osigurava i to je sasvim normalno.

Zvoni se aplaudira jer bi SD Marić sto posto odustao nakon prve komplikacije, a Zvone je našao model da sve tri strane budu zadovoljne.
  • Jay
    3.2k
    Čemu histeriziranje i pljuvanje toga što je u pitanju posudba? Neki ljudi se ne znaju tri sekunde veseliti bez drame i najgorih scenarija, odmah se traži na koga pljuvati unaprijed.
    Ne znamo detalje, ne znamo uvjete, čuli smo kako se pojavio problem na pregledu. Možda je prvo posudba način zaštite kluba, a samim time i igrača.
    Ali dobro čemu se trudim kad bi bilo pljuvanja i da je kupljen, samo bi se reklo haha baciš milijun i pol za dečka koji ne može liječnički proći, rupa bez dna
  • grba
    1k
    Uvijek ce se nac nesta za prigovorit, sto ljudi sto cudi...
  • quizzy86
    200
    istina, ali kao što su neki rekli prije, da je to Marić napravio svi bi pobijesnili.. i ne podržavam Marića, hvala Bogu da je otišao
  • grba
    1k
    Na prvu po meni ispravna i logicna odluka, s dozom opreza se ide, a ako se ovo proljece dokaze i sa zdravljem sve bude ok imas top igraca
  • Mr Anderson
    22.6k
    Ne znam kad je to klub s parama od nikad izdasnije Lige prvaka postao toliko siromasan da se cigani za svaki milijun, ali eto, ocito je. — tp1997

Pametni štede kad se ima novaca za razliku od budala.
  • tp1997
    3.5k
    Da se ista ova stvar desila Mariću, da je propao dogovoren transfer u pet do ponoć i postao posudba, i to zato što igrač navodno ne zadovoljava uvjete u zdravstvenom smislu, Marića bi se razapelo.

I da se razumijemo, razapelo bi ga se s pravom. Samo mi nije jasno zašto ovome aplaudiramo. Rješenje najbogatijeg i najstabilnijeg kluba ovih prostora je transfer-turned-posudba za koju će vjerojatno u zadnji tren tvrditi da nema para za otkup, kao i za svakog drugog posuđenog igrača u zadnje vrijeme?

Ponavljam, želim Belcara u Dinamu. Ali želim ga dugoročno u Dinamu, a ne na četiri mjeseca nakon čega će se netko ciganiti jer je klauzula 5 tisuća i 69 centi previsoka.
  • JMastermind
    1.8k
    Eto i klub kaže da je s pravom otkupa.
  • don
    22.6k
    prispavalo se i njemu

aj leć

IMG-8412.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.