• Doktor Kunić
    5.7k
    Ovo je i inšajdere šokiralo
  • Izet Hajrović
    6.3k
    Ajmo insajderi, je li to posudba s opcijom ili obavezom otkupa?
  • grba
    468
    Bio sam napet kao da tekmu pratim, napokon je i ovo rijesena stvar
  • Zagreb1992
    2.9k

Samo se nadam da nije onda 1.5 milijuna u igri ako je s obvezom kupnje ..Radi ovog svega danas mora past cijena
  • BeckaSkola
    112
    Bravo juraa! Kad su svi postali pesimisticni ti si dao nadu ovom napacenom narodu na zoni! :joke:
  • Blueshadow86
    4.7k
    Novinari na aparatima. Oni bi organe prodali samo da mogu napisati da je pao na liječničkom.

Dobrodošao u Svetinju!
  • ElDorado
    8.2k
    Posudba je zato jer lik ima zdravstvenih problema i valjda ce se pratit situacija do ljeta.
  • rioda
    12.2k
    Nisam htio ništa prije pisati, ali po onom članku Gol.hr-a se vidjelo da nemaju nikakvu informaciju, napisali su konstrukciju rečenice kao da nije ni došao na liječnički.
  • grba
    468
    Jel mislite da debitira odma za vikend?
  • NVKOD
    9k
    semafor.png

HERE. WE. GO.
  • Marc
    754
    Jel to samo meni ili zonine stranice štekaju izgleda da smo preopteretili forum sa refreshanjem i cekanjem vijesti o Belcaru.. mislim da je ovo jako dobar posao ako smo ga dobili na posudbu.. Menenica je već sad pokazao da je bolji pregovarac od Marica.. bravo za gospodina Manenicu
  • Socrates
    213
    Napokon se riješila situacija s Belcarom. Baš vjerujem u njega da će postati pravi igrač..

Kakav mrtvi Kvasina.austrijanac

Kvasina je prvi spomenuo Dinamov interes za Taylora, a nakon njega su uslijedile objave svih medija.
  • Ivan0302
    1.3k
    Hoćemo temu Belcara na Zoni!!!
    Edit: ako već ima nekih problema i ako se to treba pratiti još onda još bolje da je posudba, da ne srljamo kao guske u maglu.
    Svaka čast i Manenici na ovome.
  • Sibirski plavac
    7.5k
    Gol hr, smećari. Bilo mi je sumnjivo kako to da je jedino taj tovarski portal maloprije objavio da je Belcar propao, a germanijak 24sata i slični ništa. Držte se magaradi i njhovog Rina, a nas pustite na miru. Nadam se da će biti članaka u petom mjesecu o veličanstvenoj proslavi na Trgu. Ili je naslov "veličanstveno" rezervirano samo za "one doli"?

Leone dobrodošao u najveći Hrvatski klub. :strong:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.