• Droljo
    18.2k
    što je pao na liječničkomMr Anderson

Lik utakmicu nije propustio od kad se europe dokopao...
  • Izet Hajrović
    5.7k
    ne postoji primjer valjda u svitu di je trener stavia igrača drugog kluba da 15 sati prije odlaska u "odaje" drugog kluba igra za njih.don

10 sekundi mi je trebalo da promislim postoji li neki primjer. Prvi na pamet mi padne Ivanušec i odem provjeriti kad gle ono ipak postoji primjer u svijetu da je trener stavio igrača "drugog" kluba da igra za trenutni klub u manje od 24 sata prije potpisa za novi klub. Dinamo - Sparta, 24.8.2023., Ivanušec upisuje gol i asistenciju. 25.8.2023. Ivanušec potpisao za Feyenoord.
  • don
    14.1k
    neusporedivo, zna se zašto se taj transfer odužia i ko je ima i u kojoj mjeri benefite od toga.
  • Mr Anderson
    12.7k
    Upravo je ozlijeđen.
  • Ludovic IX
    9.1k
    Kako zona razmislja o ovome slučaju Belcar? Dal je ovo bilo zamagljivanje javnosti tj navijača ili stvarno dečko ima neke zdravstvene probleme?

Iskreno, ja ne vjerujem da su u ovaj posao ušli sa figom u džepu jer ne vidim razlog za tako nešto.

I za tog titraouia ne vjerujem da je bilo s figom u džepu.
  • Crni86
    12.3k
    Kad do ponoci dode objava da je belcar nas novi igrac, a vi natukli valjda 15 strana o njegovom zdravstvenom stanju.
  • Izet Hajrović
    5.7k
    zašto neusporedivo? Činjenicom sam ti pobio argument. Nama je Ivanušec trebao da pobijedimo Spartu i zato se odugovlačilo, isto tako je Belcar trebao Varaždinu da pokušaju pobijediti Slaven Belupo. Mogao je u subotu potpisati za Dinamo i pratiti utakmicu protiv Gorice u VIP loži, ali je valjda dogovor bio da odigra još protiv Slavena.
  • Danko
    2.2k
    Kvasina upravo tvrdi da ništa nije riješeno, da u obzir dolazi samo posudba.
  • El Madrigal
    515

Mislim da je dinamo ušao in bona fide i s namjerom da ga stvarno dovedu. Ovo što se piše ima sigurno nekakvo uporište. Ako se situacija pokazala rizičnom zbog zdravlja igrača, onda i dinamo ima pravo pokušati promijeniti stvari i revidirati dogovor.
  • GeneralNapoleon
    1.8k
    Ne znam zasto se nije barem pokusalo izdogovarat da obavu lijecnicki prije tekme sa Slavenom tak da ak ima nekih vecih ptoblema da se ima jos vremena reagirat.
  • don
    14.1k
    Nama je Ivanušec trebao da pobijedimo Spartu i zato se odugovlačilo, isto tako je Belcar trebao Varaždinu da pokušaju pobijediti Slaven Belupo.Izet Hajrović

samo mala, zanemariva razlika je šta je nama Ivanušec triba u play offu Europske lige u odlučujućoj utakmici, a Varaždinu doma protiv Belupa.
    Plus, Dinamo se danima, tjednima nateza oko Ivanušeca i transfera, i jasno smo dali do znanja kad ga možemo pustit, za razliku od Belcara di je sve rješeno u kratkom roku.
  • Izet Hajrović
    5.7k
    svaki klub ima svoje interese, Varaždinu je Slaven Belupo play-off Europske lige. Normalno da je transfer riješen u kratkom roku kad je kraj prijelaznog roka.
  • don
    14.1k
    tako je, samo je Dinamo odma da do znanja kad ga može pustit i procjenio da će bit isplativo, a tako je i bilo budući da je Luka zabia gol i odigra dobru utakmicu.

uglavnom, složit ćemo se da se ne slažemo.
  • Crni86
    12.3k
    24 sata jedina jos ni slova o belcaru…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.