• deda
    42.1k
    Jedino što Selahi trči 20% manje po utakmici od svih nabrojenih i to je osnovni razlog što se za njega nitko ne otima.
  • NitkoBitan
    33.8k
    Ma on je "radilica", tako struka na Zoni pise a nitko ne postavlja dodatna pitanja.
  • Zagi
    13.7k
    Osvaja najviše lopti u ligi, razara napade.
    Sada , kako vi to želite nazvati ...
  • čovjekjogurt
    1.5k

Naše potencijalno pojačanje ima jako veliku vrijednost po Transfermarktu.

https://www.transfermarkt.es/matias-lazo/profil/spieler/831138
  • criticus
    5.4k

but he decided to go to Croatia because his father got a job.
    Šta radi Yamalov ćaća zna li se išta?
  • CastAway1986
    4.7k
    Mislim da je ovaj peruanac neka izmišljotina s neta ..Jedino što želim je da vidim Ivanušeca do nedjelje na Maksimiru!
  • Nogo
    9.5k

Nacional.hr doznaje kako je austrijski Hrvat, dragulj Leon Grgić, Sturmu jasno dao do znanja da želi – samo u Rijeku. I radi se na posudbi na godinu dana s opcijom otkupa.

Realno je da ćemo napadača kojem je 19 godina i mnogi ga vide kao generacijski talent, do kraja prijelaznog roka vidjeti na Rujevici!
  • austrijanac
    8.8k

Pogledaj tko je to napisao pa ce ti bit jasno.
  • CastAway1986
    4.7k
    Ono što mi je danas zapelo za oko je da je Julio Romao , zadnji vezni Qarabaga koji je ostavio odličan dojam u dvomeču s Dinamom do te mjere da su se iz kluba raspitivali za njega ali je navodno bio preskup , isti taj Romao je potpisao besplatno za Ferencvaros..Nama bio preskup a onda besplatno odlazi u Mađarsku, stvarno cudno ..Inače Ferencvaros je blizu potpisa i odličnog krila Qarabaga Leandra Andradea koji se isto spominjao ovdje na Zoni što samo pokazuje odličnu skautsku službu kojom raspolažu..
  • Yovitssa
    941

To me fakat već ljuti, kapa dolje @Omake i ostatku ekipe koja skautira, to je "next level" skaouting, ali ovu dvojicu iz Qarabaga je i moja mater (koja ne prati nogomet) skontala da su dobri igrači. Ne treba ti skautska služba za to. A naš sportske sektor ili spava ili im se ne da... Ne znam više...

EDIT: Nekad smo se sprdali kaj šparamo na skautingi i dovodimo igrače isključivo iz ekipa protiv kojih smo igrali (Emreli, Ljubičić....), sad više ni tu praksu nemamo, i taj dio skautinga nam šteka. :-)
  • Nogo
    9.5k

A prije njih doveli Saldanhu za 3m iz Partizana (po transfermarketu vrijedi 6).
    Nemam riječi.
    https://www.transfermarkt.com/matheus-saldanha/profil/spieler/740059
  • Keyser Soze
    17.3k
    Doveli su i onog Traorea koji je bio odličan protiv nas kad je igrao za Sheriff.
  • CastAway1986
    4.7k
    da Traore im je i dalje jedan od najvažnijih igraca , brazilca Marquinhosa koji je nekad davno ponuđen Dinamu na posudbu s opcijom otkupa doveli su iz Boteva i prodali za velik novac u Rusiju ,pravi primjer kluba s odličnom skautskom službom koji za svaku prodaju imaju pametno isplaniranu zamjenu ,kamo sreće da se i mi pokrenemo s nule u skautingu zato držim palceve da je lijevi bek rjesen za ljeto kao i Ivanušec
  • Zagi
    13.7k
    Dobar lakmus papir za to koliko bi mi bili uspješni s takvom sportskom politikom.

Al tog Traorea nikada neću prežaliti.
  • BBB Sibenik
    6.2k
    Naše potencijalno pojačanje ima jako veliku vrijednost po Transfermarktu.čovjekjogurt

650M pesosa
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.