• Zagi
    10.6k
    Ivanušec na posudbu do ljeta nije neophodan. Da postoji opcija njegovog trajnog povratka onda bi to bila druga priča.Kaktus Car

Prošao još jedan tjedan, mi još uvijek na -7 .
    Gdje je iduća sezona stari moj ....

Ostavite se dugoročnog planiranja dok nam i vrabac u ruci bježi.

Naravno da sav fokus treba biti na Ivanušecu, omah. Koga briga za Dantase i Teylore iduće sezone.
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    Drugi gol Osijeka je itekako branjiv i to zna svak ko je ikad stao na gol.
    Čavlina nije taj,slabo igra nogom i ima lošu tehniku branjenja.
    Imamo 4 golmana a nitko od njih nije dovoljno dobar za Dinamo...(ispod)prosječni golmani i to je to,ne trebamo se zavaravat.
    Nama na ljeto ne treba jedan nego dva nova golmana a ovu četvoricu poslat tamo gdje i pripadaju kvalitetom(Lokomotiva,Varaždin,Slaven...)
    Džaba nama Ivanušec ma i Majer,Moro,Pongračić ako naši golmani ništa ne mogu obranit,oni moraju bit kičma ekipe!
    Ima zanimljivih profila na tržištu za nas...Ivušić je dvije klase iznad ovih naših a i Slovenac Vidovšek je ozbiljan golman koji bi nam dugoročno bio top.
  • GeneralNapoleon
    1.8k
    Krivit golmana kod gola gdje je protivnicki igrac nakon kornera potpuno slobodno dosao to suta glavom i plasirao loptu u kut mi je stvarno suludo.
  • Zagi
    10.6k
    Ćak niti naša obrana ne može primiti koliko napad predvođen Ivanušecom može zabiti.
  • Paggini
    58.1k
    S Pjacom u ovakvoj formi, jel nam stvarno treba Ivanušec za kojeg ne znamo u kakvoj je formi? Mislim, treba, možda Pjaca padne u formi kao Kulenović (sumnjam), pa bi bilo dobro imati zamjenu, ali žao bi mi bilo da dođe Ivanušec i makne Pjacu na klupu ili desno krilo gdje nije toliko efikasan.
  • rokikaciga
    2.8k
    Drugi gol Osijeka je itekako branjiv i to zna svak ko je ikad stao na gol.Maxova dijagonala

Sada sam ponovno pogledao gol i lopta je praktički u kutu, pada prema dolje i padne 20-30cm iza linije što je jako teško za obraniti jer se moraš baciti u stranu na vrijeme i ispružiti prema dolje. Čavlina se dobro postavio na crti, ispravno se vratio na liniju kada je vidio da ne može do lopte tj pokupiti centaršut. Ispravno je pozicioniran s obzirom na to gdje je lopta upućena i otkuda može očekivati udarac. Dosta težak udarac za obraniti.

Udarac glavom je otprilike 15ak metara u sekundi brzine (pomnoži sa 3.6 za dobiješ km/h)
    Ovdje je Čavlina imao trećinu sekunde da odreagira i obrani udarac glavom.

Nema mu se kaj zamjeriti. Treba biti realan nekad.
  • GeneralNapoleon
    1.8k

Nasa obrana moze primit koliko god je potrebno da kiksamo. U to budi siguran :wink:

Slazem se. Ali Pjaca je ipak moj liebling pa mozda nisam pre objektivan po tom pitanju :lol:
  • ElDorado
    4.6k
    Do izlaska Franjića izgledali smo jako dobro što pokazuje da pokrivenost pozicija postoji ali je plitka. Čim ubaciš neke zamjene stvar se pomalo raspada. U Mbukua sam vjerovao danas pokazao da je flop. Spor, mekan u duelu nikakav. Desno krilo danas je do izlaska Franjića igrao RPG jako dobro. Znači ni Cordobi se ne vjeruje. Imamo dva ofenzivna vezna zajedno u igri treceg osim mozda Kača nemamo. Mmaee definitivno zabluda. Kanga jako dobar. Čavlinu treba podržat danas nije nista kriv i dobro je igrao nogom šta god tko pričao. Dakle prvih 11 i onda puno prosjecnih igraca koje mozes samo rotirati i nadati se necemu.
  • GeneralNapoleon
    1.8k
    Evo Mainz doveo onog Nordina kojeg je netko predlozio na skaut temi za pisljivih 1m eura. Nama treba top desno krilo. Lijevo smo sa Pjacom/Hoxhom dobro pokriveni. Ivanusec bi bio semiidealno rijesenje. Desno imamo sada dva igraca razine Hoxhe/Spikica i nismo ubiti nista bolji nego prosle sezone. Al dobro mozda proigraju jos. Makar u to sumnjam.
  • Nogo
    8.1k
    Ivanušec danas opet ostao smrznut na klupi.
    Ja više ne znam šta bi se trebalo napraviti da nam dođe na posudbu.
    Ako se gleda lijevi bek i ne računa na Perkovića onda neka se bar netko dovede na posudbu.
  • emilperska
    11k

Mislim da ja Fabio najvise raskrinkao Cordobu i Mbukua..

3. trener u sezoni i opet isti kurac. Znaci da je do njih..
  • Mr Anderson
    12.8k
    Imali smo tri desna krila, jednog smo se riješili, a dva koja su ostala nisu niš bolji.
  • GeneralNapoleon
    1.8k
    Jos cemo Spikadonu od blata radit :lol:
  • mrgud
    469
    To je Marićev krimen.Umjesto da dovede Pašalića spiskao je lovu na 2 igraća koja griju klupu
  • ElDorado
    4.6k
    Čini mi se da nakon svih prepucavanja ovdje na Zoni, zaključak je nažalost da su uglavnom sva Marićeva pojačanja do ove zime flop. Bernauer, Mbuku, Mmaee, Olivares, Filipović. Tri trenera, nijedan ih ne vidi. Još neka nada postoji za Cordobu, Torrente je ok. Mmaee seli na klupu. Ove zime tek Kanga. Sve u svemu dugo sam braniio Marića ali postotak uspjesnih transfera je fakat nikakav.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.