• E46
    2k
    Hvata me euforija na pomisao da ce Ivanusec ic na Sigura a Cordoba na polomljenog Melnjaka.. Kanga na onu dvojicu padobranaca a iza svega vreba Baturina i Stojke... Auuuuuuuuu
  • penetrisac
    295
    Zvir je sletila , idemo Willy!
  • Dinamosaur
    2.9k
    a iza svega vreba Baturina i Stojke... AuuuuuuuuuE46

A iza njih jos i Selahi :wink:
    Jos kad bi Kanga Uremovica poslao po zubnu protezu - TOP
    .
  • Dino
    4.8k
    Prosle sezone je isto Jakir izjavio “Ja vjerujem da cemo mi biti prvaci” i na kraju smo bili. Procacko je Kanga malo prije dolaska. :cool:
  • Dinamosaur
    2.9k
    Bome gura ova kolica i pola kuce na njima :lol:

Edit: 3-4 komada Istri i Osijeku sanjam :pray:
    I jedna VHS kazeta za naseg Kruselja
  • mali M
    9.2k
    Treba napraviti trans sa orcom(kitom ubojicom) iza rešetaka kako reži i napisati "Free Willy" i ispod "Pustit ćemo Willya na vas!" :lol:
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    Dobro jutro ,kakav mrcina na slici nas Kanga,moćno izgleda. Volim kad su ljudi nasmijani i dostupni već na početku. Samo da sve bude u redu sa zdravljem. Ubjedjen sam da će ovo biti pravo potez uprave a i njega samog. Svaka mu čast. Izabrao je naš i na tome naklon do poda . Zbog primanja samo sigurno nije došao. Ajmo pozitivooo ,od danas da se svi bar malo pozitivno je izražavamo. Na sve ostalo teško možemo uticati. Jedino pozitiva i zajedništvo nam donosi titulu ,najbitniji do sad. Gazi sve
  • rokikaciga
    8.2k
    Dam ruku u vatru da skoro svaki igrač ima nekakav bonus u vidu asistencije, gola, bez primljenog gola, a već u ovim pajcek ligama - županijskim - imaš i bonuse za pobjedu i to različite...ako si na klupi, ako uđeš s klupe, ako odigraš najmanje x minuta itd itd

Samo se kod nas čude ko pura dreku jer nikada nisu vidjeli niti poluprofesionalni ugovor za sportaša u timskom sportu.

A odštete se također inače uvijek i plaćaju na rate osim ako se ne radi o odštetnoj klauzuli. Jedan od razloga je i jer financijski amortizacija ide kroz godine prvog ugovora igrača (zato je i Chelsea potpisal sve igrače na 7-8 godina ugovore).
  • E46
    2k
    Moji mokri snovi su Selahi a ispred Stojke i Baturina, ali lagano se mirim da nece bit nista s tim
  • Zagi
    13.7k
    Ima kavih friških info oko dolaska Ivanušeca?
    Po meni, puno ovisi o tome...
  • Omake
    14.1k
    Po zahtjevu kolege @e46

Igrači iz Liga 5 Slični Kangi

Wilfried Kanga je imao dinamičnu karijeru. No kroz taj period postoje 3 statistička faktora u kojima je u skoro svim natjecanjima koja je igrao bio iznadprosječan. To su Zračni dueli s 39,7%, Dodiri u 16m s 4 i golovi po 0,29. Kada pogledam te 3 kategorije protiv momčadi slične kvalitete kao što su HNL klubovi, te brojke se popnu na

Zračnu dueli 43%
    Dodiri u 16m 4,4
    Golovi po 90 na 0,4

Sezona u Švicarskoj mu je bila baš impresivna. Šest dodira u 16m i 0,58 golova po 90 minuta uz odličnu realizaciju iako su šanse u kojima se nalazio bile prosječne. Kvaliteta šansi u Dinamu ne bi trebala biti upitna. Kroz karijeru ima više golova od očekivanih. BTW Cardiff je zadnji u Championshipu po očekivanim asistencijama s 0,6 po utakmici (RPG je skoro na četvrtini toga u HNLu), kao i očekivanim golovima s 0,97. Mislim da im je najmanji problem napadač koji je odigrao 400injak minuta.

Ispod je 5 igrača iz liga 5 koji ove sezone imaju statistiku sličnu ovoj mojoj projekciji Kangine u HNLu. S ozbirom da ne znam njegovo fizičko i Petkovićevo zdravstveno stanje. Recimo da će Kanga u drugom dijelu sezone odigrati 900 minuta (iznimno konvervativno). Neke moje 3 projekcije po toj (iznimno konzervativnoj) minutaži

Loša sezona 3 gola
    OK sezona 4 gola i 1 asistencija
    Odlična Sezona 6 golova i 1 asistencije

Igrači iz Liga 5 čiji bi učinak Kanga trebao imati u HNLu

Ludovic Ajorque

Zračni Dueli 51,4%
    Dodiri u 16m 3,14
    Golovi po 90 0,37
    Indeks Sličnosti 0,979
    TM Vrijednost 4 mil
    Klub Stade Brestois
    OX7Byqt.png

Lorenzo Lucca

Zračni Dueli 43,9%
    Dodiri u 16m 3,32
    Golovi po 90 0,46
    Indeks Sličnosti 1,01
    TM Vrijednost 18 mil
    Klub Udinese
    vSn3B7W.png

M'Bala Nzola

Zračni Dueli 44,4%
    Dodiri u 16m 4,52
    Golovi po 90 0,4
    Indeks Sličnosti 1,07
    TM Vrijednost 8 mil
    Klub Lens
    E6rW6G5.png

Alvaro Morata

Zračni Dueli 44,1
    Dodiri u 16m 4,7
    Golovi po 90 0,4
    Indeks Sličnosti 1,08
    TM Vrijednost 13 mil eura
    Klub AC Milan
    TFmaK0e.png

Tim Kleindienst

Zračni Dueli 46,4
    Dodiri u 16m 4,2
    Golovi po 90 0,44
    Indeks Sličnosti 1,09
    TM Vrijednost 12 mil
    Klub Borrusia Minchengladbach
    oRnZC2q.png
  • CastAway1986
    4.7k
    slažem se za Selahija, prodamo Sučića i uzmemo njega..
  • Izet Hajrović
    6.3k
    Selahi će vjerojatno produžiti s Rijekom.
  • Peškaman
    8.4k
    Naišao sam na dobar komentar na FBu povodom ovih pljuvanja Kange i maltretiranja potkapacitiranih novinara koji odjednom u cijenu transfera uključuju i godišnju plaću,avion,pekaru na putu s aerodroma do Maksimira.

"TROVANJE MEDIJA PROTIV DINAMA I NAPADAČA OPET!

Mnogi mediji udaraju po Dinamu radi dovođenja Kange, navodno se javljaju svi sa svih strana i podsmijavaju Dinamo, a ja ću to ovdje demantirat sve! Post je malo duži isprike ali vrijeme je da se demantira nemir koji se unosi u redove navijača Dinama!

1. PODSMIJAVANJE JER DOLAZI IGRAČ IZ DRUGE LIGE?

Odmah da demantiram prodane medije, Engleska druga liga naširoko se smatra jednom od najtežih liga u svjetskom nogometu, ako ne i najteža za igrat! Championship gdje se igra UKUPNO 46 utakmica samo u regularnom dijelu (a gdje su još playoff i borbe za ostanke!) Prvenstvo je poznato po svojoj nepredvidivosti. Mnogi timovi mogu pobijediti jedni druge, što često rezultira tijesnim utrkama! Dok u prvenstvu, 5 pobjeda zaredom možete doći na vrh. 5 poraza zaredom mogli biste biti na dnu. To je konkurentnost i značenje težine lige! Da su mediji izdvojili malo vremena kao ja naprimjer, u samo par minuta bi mogli naći intervju s par trenera koji su trenirali u Championshipu. Primjera radi, Gus Poyet koji je radio i s Tottenhamom u Premier ligi, označio je Championship kao "najtežu ligu u Engleskoj.", ili legendarni Njemac koji trenutno vodi vodeći Leeds u Championshipu, a vodio je B.Monchengladbach u Bundesligi, kad su ga upitali što je teže, Daniel Farke rekao da je "Championship, bez ikakve sumnje, ne samo da je teže od Bundeslige, već je najteža liga na svijetu".
    Vidite to su mediji mogli naći u par minuta, ali lakše je unositi nemir u Dinamo i "trovat" navijače.

2. NAVODNO PROBLEMATIČAN I TEMPERAMENTAN IGRAČ KOJI ĆE NOSITI PROBLEME SAMO?

Navodno Kanga će biti najproblematičniji igrač u HNL-u, netko ko će bit problem na terenu. Ovdje se neću dugo zadržat samo ću reć da je Kanga u 10 godina dugoj nogometnoj karijeri dobio samo 14 žutih kartona (što je u prosjeku malo više od 1 žutog po sezoni) i 0 crvenih kartona, tako je 0! A samo primjera radi jedan napadač iz HNL-a i Hajduka o kojem čitamo hvalospjeve svako malo, dobio je 88 žutih kartona u karijeri i čak 3 crvena. Neću ga imenovat svi znamo o kom pišem, ali čini se da je Kanga problem i on će bit taj "problematičan"

3. ❓️PODSMIJAVANJE. JER NIJE DAO NITI JEDAN GOL U 2. LIGI ENGLESKE?

Pisao sam gore o kakvoj se ligi radi, ali ajde išao sam malo u krajnost pa da pokažemo kako se snalaze "današnje" zvijezde koje su igrale u Championshipu! Ima ih više mogu pisat o tom satima vjerujte mi, ali izdvojio sam par;

- Liam Delap, dečko koji je trebao biti buduća zvijezda Manchester Citya, poslan u "kaljenje" u drugu Englesku ligu gdje je u 37 utakmica zabio samo 4 gola, a primjera radi sad u Premier Ligi, prvoj ligi engleskog ranga je dao već 8 komada. I trenutno je vruća roba u Engleskoj!

- Eberechi Eze koji je Engleski reprezentativac, koji navodno će obaviti transfer u vrijednosti do 100 miliona, sjajno krilo u prvoj sezoni Championshipa zabio je samo 2 gola.

- Ova priča mi je najzanimljivija. Jarrod Bowen danas jedan od najboljih krilnih igrača Premier lige i reprezentativac Engleske, u prvoj turi Championshipa je odigrao samo 7 utakmica, nije uspio niti upisati gol niti asistenciju i onda je prebačen da radi s mlađom ekipom Hull Citya jer nije mogao pratiti ritam Championshipa.

- Viktor Gyökeres možda najbolji napadač na svijetu trenutno, igrač koji kažu vrijedi do 150 miliona eura, igrač koji trpa kao na traci sad. Znate jednu zanimljivost? Viktor je davao i dosta golova prije nego je ošao u Championship, a onda tamo? Prva sezona 0 golova! Danas je za ovog najboljeg napadača svijeta Championsip JEDINA LIGA U KOJOJ JE IGRAO DA NIJE DAO GOL I SWANSEA JEDINI KLUB ZA KOJI JE IGRAO DA NIJE DAO NITI GOL!

Mogu ja još pisat ovdje koliko je trenera i igrača reklo da je Championship najteži na svijetu za igrat, ili koliko se teško nekoliko igrača u Championshipu snalazilo a pogotovo kad bi došli tek i trebali se prilagoditi kao sam Kanga.
    Ali završit ću ovaj post ovako.
    Kanga je bio najbolji strijelac i Standarda i Y.Boysa. Belgijska i Švicarska liga. Belgijska liga koja je odmah iza velike Portugalske i 11 mjesta ispred HNL, i Švicarska koja je ispred HNL-a jedno 5 mjesta na UEFA LJESTVICI.
    Kanga ima kvalitetu sigurno i samo ga treba pustit da radi, ne treba nemir unosit, dat šansu pa da vidimo, ne suditi unaprijed i slušat prodane medije!
    Engleska druga liga je vrijednija 7 puta nego HNL, toliko o tome. "
  • ElDorado
    8.3k
    Dečki svaka čast! obožavam kad se podacima i činjenicama demantiraju gluposti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.