• sarenicvjetic
    122
    Svakako jednog ostavit uz produženje max na sezonu25/26.
    Kroz tu sezonu ces isprobat malog,ak nije dobar dovodis na ljeto novog.
  • Jos-Optimus
    8.3k
    da ljudi kao ti vode klub, mi bi potonuli za pola godine. Sorry, ali torpedirati Ristu i Mohu? Tko bi igrao LP, Mikić, koji ne dominira ni u juniorskoj LP? Daj se skulirajte, sjeli ste svi na Rileta kao da je četnik. Polagana klupa i rotacija da, ali otkantati čovjeka iz kluba koji još može dati je smiješno
  • marcio amoroso
    47.7k

Dinamo igra ligu prvaka i Dinamo je europski klub. U toj ligi prvaka su bila samo tri kluba koja su imala manje stranaca od Dinama u rosteru. Možeš to provjeriti na stranicama Uefe.

Dinamova udarna momčad danas izgleda ovako:

Nevistić- Gabriel, Galešić, Mmaee, Franjić- Mišić- Cordoba, Bati, Stojković, Pjaca- Petković

To su doslovno tri stranca u prvih 11.

Kad je kolektivno pljuvanje nalaze se i stvari koje nemaju veze sa istinom.
  • Efes Pilsen
    14.1k
    Kako je to drugacije od onoga sto klub sad radi? Komunicirano je da ce ili:
    1. Ristovski produzit uz 40% manja primanja
    2. Moharrami produzit ili otic besplatno na ljeto

Znaci dva iskusna beka plus Mikic.
  • E46
    2k
    ne vrijedi ti objasnjavat. Nije to posao Marica, ima u klubu tko se bavi odnosima sa javnoscu i ko bi to trebao demantirati, ili nema.
  • Crni86
    18.2k
    “I dobili smo odgovor nakon što se Dinamo vratio s priprema. Svi mladi dečki vraćeni su u - juniore! ”

Da sam dozivio da cu jednom i olivarija pohvalit. Prema nekim kvazi novinarima koji se guse u uspjesima dinama, samo je mikic prebacen nazad u juniore. Nadam se da ce se takvi gusit do kraja zivota.
  • sarenicvjetic
    122
    pa kaj sam ja rekao haha isto to
  • Jos-Optimus
    8.3k
    pa sorry, čisto sumnjam da ne bi mogao otići na posudbu kad bi to zatražio, prije bih rekao da njegov menadžer licitira
  • don
    17.4k
    Ristovskog i Moharamija je trebalo torpedirati iz kluba, RPG prvi desni bočni i Mikić drugi. Mali od RPG-a može puno naučiti.Kia pride

jel gledao itko tog Mikića u seniorima pa da donosite takve zaključke? Ako jeste, podilite s nama smrtnicima koji smo ga mogli gledat samo protiv svojih godišta.

juniorski i seniorski nogomet su 2 različita sporta.

ako oće (a oće) potpisat ugovor s Dinamom neka potpiše, ako neće hvala i doviđenja. Ni prvi ni zadnji.
  • sarenicvjetic
    122
    nisam spomenuo niti licitacije,niti posudbe..neznam od kud si iz mog posta to izvukao,ali dobro.
    RPG-Mikic-RILE/MOha
  • Jos-Optimus
    8.3k
    mali možda bude dobar, ali tu se takav hype napravio kao da je Gvardiol
  • Kia pride
    99

meni su glupi takvi statovi ako oće potpisat oće, ako ne ne.
    Ko i za Šotičeka itd. Na njima se oštre noževi, ali stranci mogu šta hoće.
  • Paggini
    74.5k
    Evo Šotičeka... Pa dokad će se tog malog ubacivat u razgovor? Ima svog taticu, neka mu tatica vodi karijeru i vrhunac će mu biti klupa Basela.

Šta Dinamo treba davati svim hrvatskim mladim igračima sve što požele, nisam to skužio? A ako ne daju, onda smo cigani i puštamo takve veletalente kao Šotiček da odu, joj ne.
  • Jos-Optimus
    8.3k
    sorry , krivo sam shvatio
  • skener
    6.8k
    meni su glupi takvi statovi ako oće potpisat oće, ako ne ne.
    Ko i za Šotičeka itd. Na njima se oštre noževi, ali stranci mogu šta hoće.
    Kia pride

A što bi Dinamo trebao napraviti? Kakvo oštrenje noževa?
    Dečko nema ni 18 godina, još si sam ni pivu ne može kupiti, Dinamo ti nudi ugovor i sad bi se mi trebali sažalijevati nad njegovom teškom sudbinom?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.