• rakurs
    2.5k
    Giroud je prošle sezone zabio 15 golova i osam puta asistirao u 35 utakmica za Milan. Tu govorim samo o prvenstvu, ne znam statistiku u kupu i Ligi prvaka, ali reći da nam on ne bi bio pojačanje, ma samo aludirati na to je suludo.

Slažem se da je 38 godina puno i očito bi došao samo na posudbu, ali Giroud bi imao jebačku statistiku i odveo bi nas do osvajanja prvenstva bez pol k****.

Sad kad sam to rekao, moram reći da bi ovo bilo veće čudo nego da se ja sutra probudim uz Margot Robbie s jedne strane kreveta, a Sydney Sweeney s druge.
  • Krizy
    67.2k
    Giroud nije opcija, nemojte biti naivni. Ima milijune u SAD-u, lagana mirovina i živi život.
  • Ivanmtk
    1.7k
    A šta od ljeta. Onda će naš vrli SD uspjet nać napadača kojeg traži od osmog mjeseca prošle godine?
  • ElDorado
    9.7k
    Ovaj kaj bježi od rata je Traore zicer. Ko je prekaljeni Francuz?
  • emreli21
    457
    onda će vjerojatno naći nekog od 39 na posudbu do zime :) ma nadam se da se ovo neće riješit, nije toliko lud.
  • Jos-Optimus
    9.5k
    ma jasno, ali mi je zabavna konstatacija da nam ne bi bio od pomoći
  • Praskaton
    5.4k
    Čekat ce se toliko dugo s dolaskom napadača da cemo na kraju molit da dovedu Bakrara samo da ima tko igrat.
  • OsamŠest
    7k
    Karim Benzema
  • Krizy
    67.2k
    Troare iz Shakhtara nije klasična špica, ima podjednak broj golova i asistencija.

Za Ajax je upisao 12 golova i 12 asistencija u 1344 minute, G/A svakih 56 minuta.
    Za Shakhtar je upisao 22 gola i 14 asistencija u 4010 mjnuta, G/A svakih 111 minuta.

U karijeri ima 34 gola i 26 asistencija u 5354 minute, G/A svakih 89 minuta.

Uz Pohjanpala najzanimljiviji napadač s kojim smo povezivani posljednjih mjeseci.
  • Laugreano
    5.1k
    Uz ovih par koji se spominju i meni je on nekako najprivlacnija opcija. Pojacanje sigurno.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    Giroud - 850 min. u MLS-u - 0 golova, 1 asistencija.
    Bakrar - 1400 min. u MLS-u - 4 gola, 0 asistencija.

top igrač, ali ozljede me odvlače od njega.

Lassina Traore:

Screenshot-20250113-134552-Chrome.jpg
  • Krulek
    1.2k
    Interesantno, obožavatelji i opravdavači Marićeve (ne)poduzetnosti u prijelaznom roku polako padaju u depresiju...
  • ElDorado
    9.7k
    Traore:As a team player, he is technically competent beyond being a typical ‘target man’.
  • Omake
    15.4k
    da ga je zdravlje poslužilo mogao je biti Victor Boniface prije Victora Bonifacea. Mislim da on ima nekim kroničnih problema i da ga je zbog toga Ajax brže bolje uvalio Shakhatru za deset milijuna iako je za godinu potencijalno mogao vrijediti dva ili tri puta više. Bio je u Ajaxu par godina, prije toga dvije sezone u njihovih Filijaliji iz Cape Towna.
  • emilperska
    14.5k
    Giroud je za Dzeku prime Ronaldo. I mlađi je.

Ako je on opcija..

Gdje to piše?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.