• don
    14k
    Meni osobno je problem što se onda na njega računa u veznom redu, što znači da se najvjerojatnije računa onda na Franjića na beku (jer smo inače prenatrpani u vezi). I to je debakl, što god netko rekao.blubach

kako si ti te dvi stvari uspija spojit?

ko će igrat protiv Arsenala? Franjić kojeg se ni ne može prijavit?
  • Mali Zeus
    18.1k
    Al dobro mi je kad ekipa završi post sa - štogod netko rekao.
  • Vratite nam Istok
    552
    Marić je na članskom danu rekao da je napadač jedan od prioriteta koji će se sigurno dovesti, s obzirom da kasni, očekujem da to bude veliko ime i moćan igrač.Keyser Soze

Od Marića više ne očekujem ništa.
  • njurci10
    107
    budimo realni, ako je Franjić debakl I to za HNL, onda možemo zatvoriti klub i reći doviđenja.
    Pa ne igraju u hnlu Messi,Ronaldo itd.
    Za HNL je sasvim dovoljno bitno je da se riješi lijevi bek na ljeto. Do ljeta to prolazi bez problema sa Franjićem
  • Jos-Optimus
    6.3k
    možda najbolje da otkažemo Roga, Rileta, Kulenovića, Maxa i Nevistića pa neka LP igraju kadeti.

Nevjerovatna je razina intolerancije na naše dečke, a strance ste voljni čekati do sudnjeg dana. Ja sam uvjeren da nam Rog može dati puno više, davao je naznake toga, ali trenutak u kojem je konačno dobio priliku je bio užasan i svi su bili van ritma i forme.
  • Efes Pilsen
    11.6k
    Rog opasno kasni u duele, svaki drugi start mu je potencijalni zuti karton. Ofanzivno ionako ne igra otkako je otisao iz Dinama, nesto sitno je igrao u Napoliju, ali u Caligariju ne, a bio je pravi macak ofanzivno.
    Ako ga je Cannavaro blagoslovio neka ga, nadam se da moze bolje od ovoga sto je do sada odigrao.
  • Mali Zeus
    18.1k
    Čovjek treba utakmice, igrao je na kapaljku i uletio onda u prvu momčad kad su svi vezni bili ozlijeđeni, zahvaljujući sjajnom hendlanju momčadi od strane Bjelice.
  • Izet Hajrović
    5.7k
    ili je Marić izgubio listu s pojačanjima pa sada traži po medijima koji su se to napadači povezivali s nama u prošlosti i eto došao je do Šporara i Bakrara.
  • Crle
    1.1k
    Rog je kao i dosta igrača imao par bljeskova i neke loše utakmice. Uglavnom je ulazio i nije imao kontinuitet. Imao je nekoliko oduzetih lopti i prolaza gdje bi iz njegovih dodavanja na kraju akcije pao gol. Također može se bilo tko složiti sa čim želi no Nenad je svašta radio i momčad mu je sve više izgledala kao raštimani bezidejni stroj. Rog je bio dosta agresivan no kao i puno igrača je kasnio u duelima jer se presing nije radio momčadski nego stihijski, pa su igrači stajali daleko od protivničkih igrača sa loptom te je kašnjenje u duele posljedica toga.

Ako mi uspijemo odigrati presing pod Cannavarom kao što je bio u prvoj ovoj utakmici gdje momčadski stojimo bliže i gdje radimo organizirani presing onda će i Rog tu biti puno korisniji jer će manje kasniti u duele. Što je bilo vidljivo u ovoj utakmici kada je Šahtar izlazio i kada je naš presing njih natjerao na greške i predaju lopte nama, kao i kada su igrači puno lakše uspijevali oduzeti loptu.

Može se vas ovdje ne znam koliko složiti oko nečega, no to ne znači da ne pričate gluposti.
  • Droljo
    18k
    nije imao kontinuitetCrle

Ključ svega.
    Rog i Kačavenda bi morali pojest hnl i bez prave šestice tolika energija i trka bi morala biti dosta bar za našu ligu.
  • ElDorado
    4.5k
    Piše da sad saljemo novu ponudu za Bakrara. Jesmo se mi nekome zamerili pa nas pod sitno jebucka ili ipak ima nekaj u tome kao zadnji stupanj očaja?
  • Captain America
    20.4k
    Može se vas ovdje ne znam koliko složiti oko nečega, no to ne znači da ne pričate gluposti.Crle

Bumo vidli koliko će Rog igrati na proljeće. Nama otpada Selahi s njegovim ostankom. Ja bi ipak radije mladog igrača zdravih koljena nego Roga s 3 rupture ACL od kojeg znaš što možeš, odnosno što nećeš dobiti.

Ne bude li Rog u krugu 13, 14 igrača, zna se tko će biti odgovoran.
  • Crni86
    12.1k
    pa to je isto pisano jucer kada je i procurila vijest da smo poslali ponudu. Nije to nista novo.

Navodno Dinamo ponudio 2 mil, ali je odbijeno.

U sljedećim satima se ocekuje poboljsana ponuda
    Ivdzo11
  • San Lorenzo
    19.7k
    Rog nikad neće ni imati kontinuitet u Dinamu...od hvale na račun Marića na ljeto zbog provjetravanja svlačionice, sad smo se opet pretrpali svagdje osim na jedine dvije pozicije gdje smo bili tanki i na ljeto.
  • Crle
    1.1k
    Budemo vidili da, isto se govorilo kako se dovode neki Cordobe iz Kolumbije pa evo jučer se pokazalo da on kao igrač ima potencijala. Nego kaka već i spominješ ozljede možda da i spomeneš da je on igrač koji se nakon tih ozljeda uopće ne štedi i ide u duele. No naravno to nećeš jer ne paše narativu da sve mora biti loše.

Isto tako kada se već bacaš u spominjanje odgovornosti čisto da razbijemo to sve što pišeš. Reci za što će biti odgovoran, posudbu? Ili mi onda reci tko je odgovoran za dosadašnju posudbu istog tog igrača?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.