• Kujtim Shalla
    7.8k
    Propustili i ovog nekog,na kraju će nam doći Kulušić iz Šibenika , a onuachu i heller se spominjali . Šteta mrki se dobrim činio
  • GOAT
    4.2k
    Sretnih 5000 stranica najnormalnije internetske teme u povijesti svima koji slave
  • Zagi
    13.7k
    Ali baš nema panike s bekom...konacno ce Oliveras dobiti prilikuJos-Optimus

Dobro od kuda sada ovo?
    Mali nije dobio minute ni protiv niželigaša , a frend mi danas pošalje poruku da ima osjećaj da će Jan zabljesnut.
    A jedine info su mu obično iz Medinih i sličnih članaka (možeš si zamislit te rasprave :roll: ... )

Neki od naših briljantnih kroničara izvadio kristalnu kuglu iz ormara?
  • San Lorenzo
    23.7k
    Dobro od kuda sada ovo?
    Mali nije dobio minute ni protiv niželigaša , a frend mi danas pošalje poruku da ima osjećaj da će Jan zabljesnut.
    A jedine info su mu obično iz Medinih i sličnih članaka (možeš si zamislit te rasprave :roll: ... )
    Zagi

Zahavijevci agitiraju za malog za sendvič i sok.
  • Jos-Optimus
    8.3k
    tebe je baš poprilično prebacilo, sipaš gorčinu naveliko. Samo sam primjetio da će dečko dobiti priliku, jer ju dobio nije. A sudeći po nekim primjerima od prije - to što nije dobio priliku ne znači da ne valja
  • BluePhone67
    5.4k
    Kaj ih ima više kada su u mnozini ?
  • E46
    2k
    Ako "špika" bude opcija i kod canavara prestajem vjerovati da postoje ljudi koji nesto znaju o nogometu i stavljam krastavce na oci da ne gledam tu SRAMOTU.
  • Yovitssa
    941
    Nije valjao strucnjacima sa Zone a sad ode u Lens.NitkoBitan

Šteta... Po meni bi bio odlična kupovina. Rasturao u Belgiji i Bugarskoj, izgleda da je fakat imao 2 mil € odštetnu klauzulu. To je bagatela.
  • don
    17.4k
    Ako "špika" bude opcija i kod canavara prestajem vjerovati da postoje ljudi koji nesto znaju o nogometuE46

ili da onda ipak preispitaš svoje znanje o nogometu kao forum stručnjak pored licenciranih trenera?

Igrat će najbolji, ako Špikić bude najbolji, on će igrat, vrlo jednostavno.
  • E46
    2k
    onaj kome spikic igra nije trener ni za zupanijsku ligu.
  • don
    17.4k
    nek si nam ti objasnia
  • Cif
    459
    pa u pravu je.
  • don
    17.4k
    nije u pravu, Cannavaro sigurno ne pati od nikakvih imena i oni koji se nađu u prvih 11 su tu s razlogom, odnosno jer su bili najbolji na treninzima/pripremama, i takvi samo moraju i igrati.
    Svaki trening i utakmica je novo dokazivanje, nikakve stare zasluge.
  • GeneralNapoleon
    2.4k

Stvarno fascinantno da neki ljudi mogu bit toliko zaslijepljeni mrznjom prema jednom igracu da misle da imaju vece nogometno znanje od pet razlicitih trenera.

Jasno je da Spikic ima neke kvalitete koje sigurno dosta trenera smeka. A konkurencija takoder nije toliko silna. Ne bi me cudilo da i kod FCa igra.
  • Cif
    459
    ok ak ti tak veliš nema veze ka se on već pet godina dokazuje.Da budemo opet mu jebali sve po spisku dok promaši s tri metra.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.