• Mr Blue
    3.3k
    Za početak, ne vjerujem da će Novo Vrijeme kalkulirati, sve dok postoji i najmanja šansa da Olmissum kiksa na gostovanju kod Alumnusa. Ne kažem da bi mogli, ali i veća iznenađenja su se ove sezone događala. Zato vjerujem u pobjedu Makarana i lagano slanje Splita u cvajtu.

    Unatoč visokoj pobjedi protiv Vrgorca, igra Squarea mi se čini toplo-hladno cijelu ovu polusezonu. Universitas je protiv nas pokazao da može i zna, igra se u Splitu, a čak i bod Universitasu puno znači i mislim da bi nam Universitas tu mogao "pomoći" u borbi za četvrto mjesto.

    Mi se nadamo nekom kiksu Crnice protiv Vrgorca, ali bojim se da ništa od toga. Vrgorac mi se čini kao ekipa koja se predala i jedva čekaju da završi sezona.

    Liga nikad luđa.
  • hmoody
    128
    Da, pitanje je kako je Vrgorac odigrao tu tekmu u Dubrovniku, tj. s koliko motiva.
    Koliko sam vidio bili su bez braće Suton, a možda i još nekoga.

    Čekam sažetak za par dana pa da pogledam.
  • Mr Blue
    3.3k
    Navodno će se Vrgorcu vratiti par igrača iz Hercegovine za tekmu s Crnicom.. Vidjet ćemo samo koliko će svi skupa imati motiva.
  • NORTE
    8.9k
    Može netko objasnit 5:0 poraz vodećih Omišana kod zadnjeg Splita?
  • Mr Blue
    3.3k
    No, nama smo mi ipak najvažniji. Ulazimo u finiš sezone i čeka nas "NFL-ovski" playoff. Utakmica protiv Uspinjače je zadnja u regularnom dijelu, a bit će u izravnom prijenosu na Areni, samim time ne smije biti livestreama na društvenim mrežama.

    Nema odmora: Gradski derbi bez gledatelja, ali uz izravni prijenos!

    Boysi nastavljaju s akcijom virtualnih ulaznica, sve je isto kao ranije. Svatko tko želi pomoći na ovaj način može skenirati uplatnicu na dnu članka, ili se učlaniti u klub ako već niste!
  • Mr Blue
    3.3k
    Loš dan u uredu. Nisu Omišani bili toliko loši koliko lopta nije htjela u gol, odnosno jako raspoložen golman Splita. Po meni, malo su bili impresionirani i Marinovićem (vjerojatno najbolji hrvatski futsal igrač trenutno) koji im je zabio dva gola odmah na početku tekme i okrenuo vodu na Splitov mlin. Inače, to što je Split zadnji cijelu sezonu je vrlo zeznuto, jer na papiru imaju dosta jaču momčad od dobrog dijela ekipa.. Gotovo svi porazi koje imaju su bili na nož, jedan razlike. Kumovale su i promjene trenera, krpanje kadra, tko zna kakvi su odnosi unutar ekipe/kluba, a ova sezona je bila takva da svaku utakmicu si trebao biti 100%.. Teoretski nisu još ispali, ali ne ovise o sebi. Bez obzira, vjerujem da će se ekspresno vratiti u prvu ligu, imaju dobru bazu i ulažu u rad s klincima.
  • Zambatine škude
    2k
    Može netko objasnit 5:0 poraz vodećih Omišana kod zadnjeg Splita?NORTE

    Imali su pet izostanaka iz prve dvije postave. A i na kraju krajeva, visina poraza u futsalu ništa ne znači. Možeš zabiti tri gola s golmanom-igračem ili na kraju kad si ih već slomio. A da su kojim slučajem u plejofu, Split može po meni svakoga izbaciti.

    Mene ni najmanje ne bi začudilo da Square kihne protiv Universitasa. Oni mrze tvrde i strukturirane utakmice, njima je najbolje kad se igra totalni run 'n gun. A Makarska sigurno neće puštati Splitu jer žele domaćinstvo u finalu.
  • Ero
    930
    Gledam sada sažetak na HNTVu pa koji kurac se ovi bune na suđenje? Šugavi mentalitet.
  • Ero
    930
    Bila je na HNTVu u 21.00 emisija 4plus1 sa svih tekmi sažetci, valjda sutra izlaze na YT.
  • bezvangori
    174
    Jel prijenos utakmice u petak na kraju na YT ili Areni? Ili oboje.
  • Mr Blue
    3.3k
    Na kraju, kako su u HNS-u odlučili tek jučer (!) staviti sve utakmice zadnjeg kola u isti termin, na Areni će biti neka druga utakmica.

    No nema frke, prijenos ide na klupskom YouTubeu!
  • hmoody
    128
    Zanimljivo će danas bit.
    Gledajući mogući rasplet i moguće protivnike u playoffu nama bi više pasalo da smo četvrti, a ne treći.
    I subjektivno po dojmu i objektivno po dosadašnjim rezultatima.

    U tom slučaju bi išli na Square, a u polufinalu vjerojatno na Olmisum.
    A ako budemo treći onda bi nam put bio prvo Uspinjača pa onda Novo Vrijeme.

    Tako da, kaj se mene tiče, navijamo danas naravno za nas, ali i za Crnicu da ih ne prestignemo :D
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.