• Mr Anderson
    15.7k
    Stari moj, napadač i lijevi bek su još jučer trebali biti u avionu za Tursku. Ovo je neozbiljno jako.
    Šta se čeka, to mi nije jasno? Akcija, sezonsko sniženje?
    Blueshadow86

Daj skuliraj se malo. Imaš u avionu dva napadača i trojicu koji mogu pokriti lijevog beka ne računajući RPG-a. Diplite vas nekoliko od jutra do sutra kak je prijelazni rok sramotan i da je već trebalo biti pet pojačanja tu. Nije ovo igrica, spustite se na zemlju.
  • Mr Anderson
    15.7k
    Franjić na bočnom je neprihvatljivo, osim ako želimo ponovno gledati iste stvari kao do sada...blubach

Kome je neprihvatljivo?
  • Fan
    1.8k
    Kome je neprihvatljivo?Mr Anderson

Meni, ako je drugima to ok, tko sam ja da im kenjkam, samo iskazujem svoje mišljenje poučen iskustvom zadnjih x godina kad smo krpali te pozicije.
  • Blueshadow86
    4.7k
    Daj skuliraj se malo. Imaš u avionu dva napadača i trojicu koji mogu pokriti lijevog beka ne računajući RPG-a. Diplite vas nekoliko od jutra do sutra kak je prijelazni rok sramotan i da je već trebalo biti pet pojačanja tu. Nije ovo igrica, spustite se na zemlju.Mr Anderson

Oho, evo i tebe nakon 4. bana kojeg si dobio. Ta činjenica dovoljno govori o tome tko se treba skulirati i tko se treba spustiti na zemlju.
    A ova nonšalancija nas je upravo i dovela do toga da smo na - 7 za Rijekom i Hajdukom.
  • Ivanmtk
    1.7k
    Ajmo se složit u dvi teze koje su očite. 1. da već par prijelaznih rokova ne uspijevamo riješit pozicije napadača i lijevog beka i to je apsolutni promašaj naše struke, jer za dovest Franjića, Stojkovića, Kačavendu, Ivanušeca ti ne treba sportski direktor to mogu i ja. 2. to su dvije pozicije za koje, ako želimo kvalitetno rješenje, treba iskrcati najviše novca. Prva pozicija je najdeficitiranija u modernom nogometu i svaki igrač koji iskoči na njoj, u bilo kojoj ligi, je isti tren na meti ozbiljnih klubova (mi smo i Gvardiola i Franjića prodali ko bekove), a druga pozicija je skupa jer se pravi napadač prodaje isključivo i samo po statistikama i to gotovo u pravilu po broju postignutih pogodaka, što ga, ako je uspješan, automatski čini skupim. E tu sad uskače uloga i sposobnost sportskog direktora koji ta dva igrača treba naći.
  • Crni86
    18.2k
    isti mu je menadžer ko i Cannavaru.Ivanmtk

Ovo je demantirano na forumu. Zahavi nije bio menadzer Cannavaru pri dolasku u Dinamo.
  • Mr Anderson
    15.7k
    Oho, evo i tebe nakon 4. bana. Ta činjenica dovoljno govori o tome tko se treba skulirati i tko se treba spustiti na zemlju.Blueshadow86

Radi takvih wannabe sportskih direktora ko ti i budem baniran kad sam alergičan na histerične i glupe postove.
  • Blueshadow86
    4.7k
    Nestabilan si i moraš to čim prije prihvatiti. I zna se gdje je mjesto takvima, a na Zoni nikako.
    Gore govoriš da imamo u avionu 2 napadača i 3 lijeva beka i da ne treba više...pa imao si i 5 stopera pa si doveo još jednoga - Galešića. Bitna je kvaliteta, a ne kvantiteta. Ostavi se analize i brojanja, sreća pa se tebe i takve ništa ne pita koji ste kvazi znalci, a pojma nemaš.
  • Mr Anderson
    15.7k
    Tebe će se valjda pitati za bilo što?
  • Mr Anderson
    15.7k
    , jer za dovest Franjića, Stojkovića, Kačavendu, Ivanušeca ti ne treba sportski direktor to mogu i ja.Ivanmtk

Svakako, bez sumnje.
  • E46
    2k
    Svakom tko ima oči, samo nekolicini vas je prihvatljivo, onda vam je valjda isto tako prihvatljivo da tovari budu prvi.
  • Mr Anderson
    15.7k
    Kome je neprihvatljivo?
    — Mr Anderson

Meni, ako je drugima to ok, tko sam ja da im kenjkam, samo iskazujem svoje mišljenje poučen iskustvom zadnjih x godina kad smo krpali te pozicije.
    blubach

Znači, zadnji lijevi bek koji se pokazao kao OK pojačanje je bio Leovac. Kad je on bio ozlijeđen krpalo se s Rahmanijem. Dovodili smo bekove s dobrim CV-em (Moubandje, Mihajličenko) pa ništa. Kaj vi stvarno mislite da je tak lako dovesti kvalitetnog igrača na deficitarnu poziciju u nogometu? Plava sjena misli da samo treba kliknut na lijevog beka i ubacit ga u košaricu.
    S Franjićem barem znamo što dobivamo. Rijeka i Hajduk su 7 bodova ispred nas, a lijeve bekove im igraju fucking Diallo i Devetak. Na treneru je da složi ekipu od ovog što ima, ako se još uspije dovesti dobrog lijevog beka i špicu, tim bolje.
  • Jos-Optimus
    8.3k
    Ali baš nema panike s bekom...konacno ce Oliveras dobiti priliku, imamo Perkovića i Franjića, a Taylor dolazi na ljeto. Nije bek bio problem u HNL
  • vlatkomarkovic
    2.5k
    konacno ce Oliveras dobiti prilikuJos-Optimus

Čudo od deluzije :heart:
  • Mr Anderson
    15.7k
    Jel tebi garancija da budemo prvi ako dovedemo npr tog Taylora? Jesi siguran da bude on bolji od Franjiča i da bude igrao ispred njega ako ga dovedemo? Jebi ga, ne možemo dovesti Robertsona ili Hernandeza. Ove što možemo ništa ne garantiraju. Čak ni da bi bili bolji od Franjića. Ili RPG-a kojem to nije prirodna pozicija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.