• NitkoBitan
    33.7k
    Neka Hoxhe Talijanima al nek ga i posteno plate. Takvim kontraskim sustavima nize rangiranih ekipa bi dobrodosao. Sjetimo se kakve je probleme radio Betisu i nasoj reprezentaciji.

Kod nas u prvenstvu ne moze nista na postavljenu obranu, a bekovi najjacih momcadi u Ligi prvaka su ipak stepenica vise za Hoxhu.
  • DinoLeonix
    2k

Imaš neki info kad bi trebao doci taj igrač? Koji vremenski period?
    Jebote kako nas ložite s tim napadačem.
    Brijem da ću se okrenuti alkoholu ako se ništa od toga ne ostvari :rofl:
  • Maki2
    1k
    Sutrasnja Celticova postava bi nam mogla puno toga otkriti
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    daj provjeri ima li na sevillinom forumu neki tip koji se zove niguezova dijagonala i punim sere po Juninhu sa komentarima tipa "ne možemo zaradit na njemu u budućnosti" i "stranac ako dolazi mora bit prevaga,ima li neki iz Alavesa naš španjolac koji ima 21 godinu"
    :lol: :lol:
  • Jima
    1k
    Nisam vjerovao da ćemo ikad dovesti igrača boljeg od Prosinečkog u njegovom primeu. Ne mogu dočekati da iscure bar inicijali...
  • JMastermind
    1.3k
    Tu bar treba prilagodba, na Zoni Sevilla se Daliban i zove i piše identično. :lol:

Miguel2211 s druge strane...

81-MKv4-m-ESL-AC-UY1000.jpg
  • Jay
    2.9k
    Dele isprike ako je već bilo,
    ne stignem nažalost sada pročitati 30-ak stranica
    Ima kakvih informacija, danas na kavi čujem da smo navodno za njega zainteresirani, a nigdje ništa osim članka od prije 2 tjedna
  • mlkaskic
    298
    On nije klasa kakva treba Dinamu, očigledno napadači čija je tržišna vrijednost manja od 3 milijuna ne dolazu u obzir ovaj prijelazni rok.
  • ShanKu
    1.9k
    Kaj ovaj Feyenordov menadžer nema Messenger, Whatsapp, email da mu se javi, da Ivanušec ide u Zagreb..?
  • Paggini
    74.5k

Hahaha već vidim kako će se srati Mariću jer ne dovodi igrače ispod 5m vrijednosti na TM-u :lol: "eto naš vrli SD misli da nitko tko ne vrijedi 5m ne zna lupiti loptu, bravo Maricu!!!"
  • Jay
    2.9k

Ne pitam kakav je niti navijam za dolazak, nego postoje li informacije o tome koliko je interes stvaran.
    Imam par sati za ubit vrijeme pa da znam hoću ga gledati ili ne :)

BTW vrijednost na TM nije sveto pismo
  • mlkaskic
    298
    Ma šalim se, ali do sada su svi spomenuti vrijedili od 3 do 11 milijuna eura i čini mi se da samo gledamo na to da bude “bomba” i da vrijedi što više.
  • Paggini
    74.5k

Ma jasno sve, ali znam u kojem smjeru bi to moglo otici hahah
  • mlkaskic
    298
    Prije skoro tri tjedana je se pojavila ta vijest, od tada mislim da nema ništa novo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.