• Keyser Soze
    14.7k
    Ovim upisom samo širiš negativu prema Ivanušecu i ništa više.marcio amoroso

To mi nije bila namjera.
  • Jos-Optimus
    6.3k
    ove usporedbe stvarno nemaju veze s vezom
  • badjibadara
    6.3k
    Ivanusecova iskoristivost na vise pozicija, sitni vez, nepredvidivost, cine ga idealnim za razbijanje HNL bunkera. Fizicki je vjerojatno mocniji nego kada je odlazio, i stvarno ne razumijem o cemu raspravljamo u ovakvoj situaciji. Recimo da je korist uzajamna, a raznovrsnost napadackih opcija za prste polizat.
  • jedan u nizu
    14k
    A gledajte, i napisao sam da nije mjerljivo, samo sam naveo primjer.

Nema bas puno igraca koji su se vratili u maticni klub kako bi ozivjeli karijeru i u tome uspjeli.
    Po mom mišljenju Ivanušec psihički nije igrač na kojeg godinu i pol ne igranja ne utječe. I sam je pričao koliko ga je situacija sa repkom i pozivima sjebavala kroz karijeru i koliko je tonuo i da je imao profesionalnu pomoć.

Cinjenica je da mi prime Ivanušeca ne možemo vratiti nikako.

I to govori više o nama nego o njemu.
  • CastAway1986
    3.4k
    Ademi i kad je otišao i kad se vratio je bio praktički u veteranskim godinama , usporedba njega i Ivanušeca totalno promašena..
    Ivanušec bi nam bio pojačanje milijun posto sam siguran u to
  • Ivdzo11
    7.7k
    Theophile, Torrente i Bernauer su spremni, u nastavak sezone spremni ulaze Perić i Perković, kao veliko pojačanje stiže Galešić, a tu poziciju može pokriti i Franjić. Iako polivalenti igrač može biti i lijevi bek, kao i zadnji vezni.

Zagrepčani aktivno traže napadača, a čini se kako to ipak neće biti Sebastian Haller. Napadač Borussije Dortmund koji se nalazi na posudbi u španjolskom Leganesu ima i drugih opcija, aktivno razmišlja o povratku u Nizozemsku gdje je već igrao za Ajax i Utrecht. Baš je u Utrechtu ostavio najveći trag (98 utakmica, 51 gol) u svojoj karijeri, tamo ga žele vidjeti opet, pa Hallera srce "vuče kući".
  • Droljo
    18.4k
    Sutra očekujem prve potpise. Valjda neće zajebat...
  • Vedraca
    170
    hahaha da Ludilo....ma nama ni Rashford nebi bio Pojacanje ....jer je izbacen iz ManU
  • emreli21
    443
    preksutra. trebaju sutra proći liječničke galešić i franjić
  • Droljo
    18.4k
    trebaju sutra proći liječničke galešić i franjićemreli21

Sve se to stigne u jednom danu.
    Ako nisi titraui :confused:
  • emreli21
    443
    Da, ne znam samo kad će Galešić sletit, on sutra kreće tek iz SAD-a, teško da će u istom danu doći u Zagreb, odmah odraditi sve liječničke, ali tko zna. Nadam se i ja da bude :)
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    Odlaskom Nenada Bjelice nije gotova priča oko dolaska Jurišića u Dinamo.
    On je uz ovog Taylora najozbiljnija opcija.
    Ma da Ferencvaros je jače zagrizao nego Dinamo...vjerojatno čekamo rasplet oko Taylora.
    Jurišićeva cijena je 2,5 milijuna(toliko mu iznosi otkupna klauzula).
    Meni je on pojačanje za Dinamo ako već ne možemo do Škota sad na zimu...idealan scenarij je da od ljeta imamo obojicu u rosteru.
    Eto sad znamo 2/3 opcije na lb :wink:
  • Droljo
    18.4k
    Jurišićeva cijena je 2,5 milijuna(toliko mu iznosi otkupna klauzula).
    Meni je on pojačanje za Dinamo
    Maxova dijagonala

Bilo tko samo da je lijevi bek. Da to igra od uvijek. Nikakva polivalentna riješenja me ne zanimaju.
  • emreli21
    443
    jesam ja vjerojatno jedini skeptik oko taylora!? jednostavno, ne vidim kako dinamo može dovest standardnog beka celtica, škotskog reprezentativca. Stvarno je dobar igrač, nekako mi logičnije da ode u Premier ligu, nekakav Brentford ili Southampton, da to izabere prije Dinama. I da će on stvarno sa Celtic Parka di svaku utakmicu igra pred 60 tisuća gledatelja doći na Maksimir gdje nema jedne tribine. volio bih da dođe, ali sam baš skeptičan. da me bar Marić iznenadi :)
  • E46
    1.6k
    A ima i ona Pariz nema kaj ti imaš :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.