• PlaviDuh
    119
    Ako je istina ovo kaj sam jutros čuo uz kavu - vežite se - polijećemo!!!!
  • sport
    5.6k
    pa reci nam da nazdravimo još jednom
  • PlaviDuh
    119
    Haller bi trebao biti riješen do priprema
  • striko
    3k
    a mislio danas odmorit...
  • E46
    2k
    Evo to je ono sto pricam, ajmo odma isključiti onda tu opciju i dovest umjesto njega Mudraziju, jbg ipak je to nas level. Bolje je da 6 mjeseci trenira i vozi bicikl nego da igra nogomet i LP.
  • don
    18.2k
    šta nam je uradila stara uprava pa sad i za one transfere koji su završena stvar poput Galešića, ima ljudi koji opet pitaju "di je zapelo???"
  • E46
    2k
    To bi bilo za sve strane odlicno, ali ipak ajmo se mi okrenuti Mudraziji.
  • Georg Koch
    7.2k
    luas/imas info/ znas ?
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    Lupajmo se nogom u guzicu ako Haller prođe liječnički pregled.
    Toliko od mene što mislim o tom transferu a sad krenite sa pljuvačinom po meni.
  • njurci10
    431
    žele ljudi biti sigurni da je gotovo, koliko transfera propadne u zadnji čas.
    Pogotovo kad poslujes s mišem
  • don
    18.2k
    inače, kada dogovaraš neki transfer, dogovaraš ga kada si siguran i znaš u kakvom je fizičkom stanju, a to ne provjeravaš samo na slijepe oči.
  • Gringo
    688
    ako je istina onda je odlična vijest za nas.

Haller je prošao dvije operacije i kemoterapiju, nije dugo igrao. Iz svega toga je izašao jači.

Potencijalni usmeni dogovor Borussia/Dinamo/Sučić nam ide u prilog oko ove priče.
  • OsamŠest
    7k
    Jasno da je Danija teško očekivati, ali mogle bi sve 3 strane profitirati.

Dani će održavati formu, praktički doma. Dinamo će dobiti mega pojačanje u možda i najvažnijoj sezoni (sve se otvara da iduće godine idemo direktno u Ligu prvaka). A sa Barcelonom možemo dogovoriti neki model da ga na ljeto prepustimo besplatno ukoliko preuzmu njegovu plaću.

Gdje god da ode (ako ode), dobit će dugogodišnji ugovor i Barcelona gubi. A opet, ne igrati preko pola godine, nekako ne vjerujem da je ikome u interesu.

Vidjeli smo i veća čuda. Ajde Mariću, ajde Bara.. :wink:
  • Jos-Optimus
    9.5k
    u Leganesu i Bundesligi je imao problema s liječnickim? Frajer je napravio krivi izbor s posudbom, otisao u klub koji jedva centar prijeđe, ako stvarno dođe - to je mega pojačanje i vrlo brzo ceš to vidjeti. Prava devetka, frajer će imati brojke kao Dudu
  • E46
    2k
    Bolje je ostat na poluozljedenom igracu i poluamateru, eventualno mozda dovest Andrica on je sigurno bolji od Hallera.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.