• E46
    2k
    Nema tu bas neke puno filozofije, ti ako si sportski direktor i odgovaraš za rezultat i sportsku politiku kluba, logicno da ces dovesti trenera koji tebi leži koji ce igrati nogomet kako ga ti zamisljas i naposljetku ti ces mu dovest pojacanja koja ti zelis i mislis da ce se uklopiti u stil kojim bi htio da tvoj projekt ide. Neces ti uzet posao sportskog direktora pa dovest trenera i onda u dogovoru s njim dovodit igrace(mozes i tako, ali je veca sansa da se desi ovo sa Bjelicom). Ovako, ti složiš ekipu sa trenerom kojim zelis, prodju pripreme krenu natjecanja i onda se već vide obrisi tvog rada i na koncu sam si odgovoran ukoliko podbaciš i zna se sto slijedi. Da rezimiram, nisam ni ja zadovoljan ni 1% sa nasim sportskim direktorom i tvrdim da je neznalica koja pojma nema o nogometu, ali isto tako dat cu mu sansu u svojim ocima da ispravi stvari jer prakticki nije ni imao slobodu odabira trenera po volji kao i nekih igraca, dakle nek ovaj rok poslozi kako misli ako kojim slucajem zajebe i izjebe Dinamo za prvenstvo ja cu bit prvi koji ce trazit da mu padne glava s funkcije.
  • rioda
    13.3k
    na Rujevicu je sletjela puno jaca ponuda izvana.Dalibor

Možda je to neki zakašnjeli mail s ponudom za Pašalića
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    u jbt nije valjda opet neimenovani premierligaš...
  • don
    18.3k
    Situacija oko Galesica se kompliciraDalibor

Galešić je za 2 dana u Dinamu, odnosno Zagrebu
  • Orc123
    14.9k
    Taj Misko je jedno veliko ....... , ima puno epiteta za iskoristiti, tako da vam dajem na izbor....zasigurno ne mozete pogrijesiti....
  • E46
    2k
    Kako je lako ljudima manipulirat, ti sad vrijedas covjeka na osnovu nekog Dalibora koji je napisao da se situacija komplicira, sve i da se komplicira, je li Miskovic govno jer ce prihvatit npr duplo bolju ponudu za Galesica, moze kako hoce on je gazda kluba.
    On bi ispao ovakav i onakav jedino kad bi prodao ili poklonio Galesica nekom za puno manji iznos samo da ne ode u Dinamo.
  • Kujtim Shalla
    8.4k
    Nikad se nisam više složio sa kolegom @Nino Bule,brate to bi i ja potpisao. Vrh i stvarno baš ono što treba i što bi smatrao idealnim. Bakrara nisam gledao,trenutno ako se Petko vrati u formu , on je sasvim ok kao rezervna opcija. A poslije imamo vremena ažurirati ,sve je do petka. Sve više od toga je šlag na tortu. A tvoja lista i uprava,klub sd su položili sa ćistom 5icom. Iz tvojih usta u Božije uši
  • Paggini
    74.8k
    Možda je to neki zakašnjeli mail s ponudom za Pašalićarioda

Išao Miško čistiti spam i vidi da je Stuttgart poslao 10 milja za Galešića... Eto sta ti zivot
  • Dalibor
    10
    Info je sigurno tocan, a sad sta ce Miskovic odluciti, ne znam
  • Nogo
    10.2k

I šta se tu Miška pita ako igrač samo želi kod nas.
  • striko
    3k
    Valjda smo svi naučili s ovom upravom dok ne vidimo igrača u našem dresu ništa nije 100%.
  • hardek
    8.6k
    Zabili smo 7 golova više od Osijeka i Hajduka koji su na 28 golova. U isto vrijeme smo primili 24 gola u jebenom HNL-u.

Možemo mi dovest još jednog napadača, ali pošteni stoper i lijevi bek su 90% posla u ovom prijelaznom roku.
  • Dalibor
    10

Galesic je ranije imao ponudu Sturma i htio je ici gore, ali Miskovicu je jaca ponuda Dinama. Ajax i ostale price su gluposti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.