• ElDorado
    4.8k
    definitivno je prednost imati vlastitog trenera i koncepciju igre u nasem nizem rangu natjecanja. Toplak je rekao da nema velike razlike danas između druge i treće lige tak da se vrlo brzo moze krenuti s Dinamom II
  • Eduardo
    24.9k
    Ja se ne bi libil okrenuti Danijev broj u ovoj situaciji...čisto opreza radi da si kasnije ne predbacujemo...nemamo kaj izgubiti ak priupitamo dal nas može imati u vidu za proljeće u slučaju da Katalonci izviseZrnTSCHeZ

U ovom trenutku ovo nema apsolutno nikakvu realnu podlogu i nema si kasnije tko što predbacivati. Dani doslovno može birati gotovo pa bilo koji klub iz kruga onih najjačih i najbogatijih. Uopće nema smisla tipkati o tome.
  • Mihaljević
    13.3k
    Ne da treba kupiti Bardhija nego treba i Alioskog, baš me briga za godine, situacija je takva da se moraju dovesti igrači pa makar oni bili i do kraja sezone, sad neka se pokaže "seniorski klan" i preporuči klubu dobre igrače. Ja sam za produženje ugovora Ristovskom, Petku, Ademiju itd, ali za funkciju koju sada ima Zagorac, da uskoče i bude najbolji kada zatreba. Bardhi i Alioski su tu igrači iz glave koji će odma igrati u prvih 11 i donijeti kvalitetu, onda će biti mjesta i za ono najbitnije razvijanje Pavića, Belinha, Mikića itd.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Smiješno mi je čitati kad neko kaže Bardhi star i mžnije za dinamo. Čovjek je 29 godina star i u najboljim godinama. Ako iko prati tursku ligu i la ligu zna o čemu pričam. Igračina, osim naših nekoliko igrača koji su se prodali za 15 plus mi nikad nismo i ali igrača koji je vrijedio 20 mil eura ,nikad. Bardhi je ogroman upgrade na sve što imamo . Ne valjaju nam igrači druge francuske ,ne valjaju nam ovo ,sad nam ne valjaju ni igrači koji imaju brdo tekmi u la lizi ,turskoj ligi,reprezentativci. Pa ljudi moji,ko će vama ugodit
  • Cif
    429
    ne vrijedi 20 milijuna vrijedi 4 i nešto.
  • Paggini
    59.3k

Nama treba lijevi bek, desni obrambeni, napadač i šestica. Tupimo ovdje opetovano već mjesecima, tupe i svi na društvenim mrežama, tupe svi na tribini, tupe i novinari.

Te četiri pozicije nam trebaju nasušno, sve ostalo neka dođe kao bonus NAKON što se dovedu ove četiri pozicije jer neozbiljno mi je da smo mi POTENCIJALNO u pregovorima sa Bardhijem koji igra na poziciji Baturine, Stojkovića i Vrbančića a nama gore ove četiri pozicije.

I ako i jesmo u pregovorima, žešće miriši na Bjelicu koji će gurati tog svog Bardhija kojeg šmeka, a Baturinu koristiti manje, a Stojkovića zakucati za klupu.

Ako se to događa, TREBA SREZAT BJELICU ODMAH sa takvim glupostima, da se zajebavamo sa 10kama koje se njemu sviđaju.

Kad bude imao 2.8 bodova u HNLu po utakmici, dat ću mu pravo neka si bira jednog do dva igrača koji nisu u strategiji prijelaznog roka, ali kad ima najgori skor u povijesti Dinamovih trenera, nema šta dodatno tražiti.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    ma ne vjerujem da ima išta od toga ili bilo kakvog kontakta samo kažem ,mi uvijek nadjemo manu i nikad ništa nam ne valja. Slažem se za te 4 pozicije ,ali eto Marić kralj kaže imamo šesticu,da nam ne treba. Mi smo nedavno pa nemamo pojma. A šestica je po meni baš kritična i na kraju će nam selahi proći .
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    ako si čitao kako treba vidio bi da je vrijedio 20, da sad vrijedi pola nebi bio nikad spomenut u kontekstu dinama
  • San Lorenzo
    19.9k
    Nama treba lijevi bek, desni obrambeni, napadač i šestica. Tupimo ovdje opetovano već mjesecima, tupe i svi na društvenim mrežama, tupe svi na tribini, tupe i novinariPaggini

Treba nama i lijevi obrambeni, kako je nezamislivo da u Benfici, Ajaxu ili Cityju igraju igrači koji neznaju igrati nogomet, isto treba biti primjenjivo i na nas...ne kužim potrebu da se u ljeto 2024. u klub u čijem je genetskom kodu igranje lijepog nogometa i proizvodnja tehnički superionih igrača dovede Torrente, a još se za rezervnu golmansku opciju dovede i Filipović koji je klon Lovre Kalinića.
  • Zagi
    10.7k
    Rekao bih da ekipa računa na Maura pa zato ne lijevi stoper.
  • Paggini
    59.3k
    Treba nama i lijevi obrambeniSan Lorenzo

Dobro bi nam došao, ali Perković i Torrente u paru su solidne opcije, dovoljno različiti da pašu različitim blokovima
  • Keyser Soze
    14.8k
    "Senatorski klan" itekako postoji, malo je grubo reći, ali je istina. Bardhija sam gledao dok je igrao za Levante i bio im je najbolji igrač, ne znam kakav je sad, al nama bi bio pojačanje. Iako sumnjam da će se dogodit.
  • Nogo
    8.3k
    Bardhi ne želi napustiti Trabzonspor do kraja ugovora tj.ljeta . Ne znam koliko je ovo realno ili turske sapunice kao do sada.
  • NitkoBitan
    29k
    Po cemu je Torrente losiji stoper od recimo Perica pod kojim smo srusili rekord po clean sheetovima za redom, ili kako recimo znamo da je Filipovic gori golman od Zagorca koji je los da boli glava?

Nekima su dolasci na tapeti i iskaljuju preko njih frustracije prema klupskom vodstvu, a sadasnjim igracima (upitne kvalitete) se glancaju jajca i proziva ih se legendama.
  • Jos-Optimus
    6.5k
    nemoj se ljutiti, ali Perić o kojem ti pričaš je dvije razine iznad Torrentea: brži, tehnički jači, jednostavno bolji igrač
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.