• vjeko1701
    22.3k
    Znači zadnji pouzdani LB je doveden prvi prijelazni rok Bjelice. Razlog za optimizam :D
  • Mr Anderson
    17.4k
    Bjelica je doveo Leovca jer ga je vodio u Austriji. Ne znam baš da on može sad u kratko vrijeme naći nekog koga ne zna.od prije. Samo da ne dovede BB.
  • Simpatizer
    641
    Kad se otvara prijelazni rok i do kad traje
  • Majki2111
    4.2k
    Kaže Miho da se Hajduk i Dinamo interesiraju za Igora Matanovića.

o_35168275_1280.jpg
  • ElDorado
    9.7k
    Koji vam je najdraži hrvatski klub?
    - Zato što imam rodbinu u Zagrebu moram reći da sam dinamovac. Nisam onaj baš najveći fan Dinama, no ako me netko pita Hajduk ili Dinamo, kažem – Dinamo. Imao sam u Zagrebu i baku i djeda, ali preminuli su prije godinu-dvije.
  • Danko
    2.8k

Pa jednog Matanovića već imamo.
  • Pavinho
    436
    covjek je nepokretan...presing 0 bodova, defenzivu ni ne pokusava
  • Majki2111
    4.2k
    Baš suprotno... Jako je pokretan.

Ko?
  • NitkoBitan
    35.1k
    Zato što imam rodbinu u Zagrebu moram reći da sam dinamovac. Nisam onaj baš najveći fan Dinama, no ako me netko pita Hajduk ili Dinamo, kažem – Dinamo.ElDorado

Znaci nije Dinamovac.

Imam i ja rodbinu na Kvarneru pa ako me netko pita Rijeka ili Osijek reci cu Rijeka, ali to mene ne cini navijacem Rijeke. Navijanje za klub je htijenje a ne moranje.

"Nisam bas najveci fan Dinama"... Mislim kakve su to konstrukcije i ogradivanje. Vjerujem da nam svima ide na zivce ta bojazan da netko kaze "Da, ja sam Dinamovac" bez ikakvog pravdanja i navodenja razloga.
  • wolfgang14
    3.5k
    Jel mi može neki insajder reć da li se BAREM razgovara o mierezu u klubu? :pray:
  • Daliban
    4.1k
    Uz to treba napomenut da koliko sam ja razumio Bjelicu Misic je upitan za pocetak prolijetnog dijela a Sucic je definitivno jos neko vrijeme out. Po tome bi ostali na Ademiju, Pavicu i eventualno Rogu. A to je scenarij koji stvarno ne zelim gledat.GeneralNapoleon

Svi se vraćaju početkom drugog dijela sezone. U najboljem slučaju su spremni do početka, u najgorem se vraćaju do kraja drugog mjeseca. Nema potrebe gomilati igrače za svega tih nekoliko tjedana u najgorem slučaju.
  • Žan
    784
    Nadam se da ce Matanovic doc a sto se tice lijevog beka i poznavajuci rad Bjelice, mislim da se imam pravo nadat Russuillonu kojeg je vodio u Union Berlinu.
  • Neron53
    2.4k

Bolje da gomilamo dobre igrace nego suparnici bodove prednosti.
    Sa ovim igracima i trenerom nam samo cudo pomaze.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.