• Peškaman
    8.4k
    Netko je već ovih dana na forumu da Oršić pregovara s Rijekom a i na krilima imamo Pjacu,Hoxhu,Cordobu,Špikića i Mbukua.
  • don
    17.4k
    ako se vrati Oršić onda nama SD ni ne triba, možemo svi mi ovdje zaminit Marića.
  • tp1997
    2.3k
    Po meni su usporedbe Oršića i Ademija deplasirane.

Kod Ademija je pad u fizikalijama ključan jer se od njega očekuje da ima kilometražu u oba smjera, da je pravovremen i čvrst u duelu, da ore teren. Ako to ne može, onda ne ispunjava zahtjeve svoje pozicije

Oršića ne treba dovoditi da juri po krilu, nego kao napadača koji će pravovremeno biti u šesnaestercu i zabiti ono što Kulenović neće.
  • NitkoBitan
    33.8k
    Dinamo je vec prije htio vratit Orsica pa ako se ne varam uz sam transfer bila su i velika potrazivanja od strane Orsica za placu. Sad ce igrat u Rijeci za 300 tisuca po sezoni max. Da je kojim slucajem Dinamo zainteresiran trazio bi 2-3x vise.
  • Mihaljević
    14.2k
    na krilima imamo Pjacu,Hoxhu,Cordobu,Špikića i Mbukua.Peškaman

I kakve veze ima što njih imamo na krilima? Nijedan ne donosi neku ozbiljnu kvalitetu osim Pjace na trenutke. Za Cordobu još ima vremena, ali ovi ostali to je mrka kapa.
  • badjibadara
    8.2k
    Pjaca, Rog, Stojkovic, Kacavenda, Torrente, Moharrami, Orsic... Nadji poveznicu.
  • SjevernaStrana
    2.6k
    Ja se nadam da ćemo prestati dovoditi poluinvalide. Trener Trabzona prije mjesec dana u intervjuu govori kako ovaj ne može trening izdržat. I ja volim Dinamo.
  • Peškaman
    8.4k

Pa ne vidim potrebu gomilati igrače na istim pozicijama.
    Prvo,Oršić ti neće doći igrati za malu plaću, s njegovom plaćom možeš pokriti dio plaće ili čitavu igrača koji ti je nužno potreban,npr LB.
    Drugo, momak se vratio poslije teške ozljede i ne mislim da je potreban Dinamu.
  • Paggini
    74.5k
    Jedva čekam kad nas krenu povezivati s igračima koji nam zapravo trebaju i to što prije, a ne Ivanusecom, Orsicem, Kahlinom, Ivusicem... :sad: :sad:
  • Mihaljević
    14.2k
    Ma kakav Oršić on je zadnju ozbiljnu tekmu odigrao prije 2 godine. Nego me nervira što se piše da nam ne treba nijedno krilo i da ih imamo previše? A izuzev Pjace svi komplet nemaju 10 seniorskih golova.
  • San Lorenzo
    23.7k
    Ja Oršića gledam kao realizatora.

Da je ne znam kako pao, Oršić zabija ono što Kulenović i Špikić promašuju protiv Belupa.
    tp1997

Ti na Oršića gledaš kroz prizmu igrača koji je bio prije nego je otišao...on je i u naponu snage trebao dobrih dva mjeseca na početku svake sezone da uhvati formu, kako to može izgledati nakon teške ozljede i dvije godine neigranja uopće neželim saznavati na našoj koži...trebaju nam pojačanja, nikakvi povratnici, oporavljenici i has been nogometaši.
  • plavi devet
    661
    ja se isto potajno nadam da ćemo ga dovesti.
  • NitkoBitan
    33.8k
    Nama apsolutno treba novi golman. Nevistic ima problem sa ledima i ne zna se mozemo li na njega dugorocno racunat dok ne rijesi taj problem operacijom jer ocito mirovanje nije dovoljno. Zagorac nije razina Dinama, a Filipovic vrlo vjerojatno nije (nismo ga vidjeli na djelu pa necu nista sa sigurnoscu tvrdit).

Nek imamo i 5 golmana u kadru, dok ne dovedemo pravog nije to to i primat cemo vise golova nego sto realno trebamo.
  • Noel
    17.7k
    Čekam samo članak neki za par sati na germanijaku.
    Saznajemo! Dinamovi senatori traže povratak Oršića.Tražili i sastanak sa upravom.
  • rioda
    12.3k
    Oršić je znao imati užasna izdanja koja su trajala po mjesec-dva dok ga nije krenulo. U ovom trenutku, nakon ozljede i dugog neigranja, mislim da nam on ne donosi nikakvu sigurnost za HNL
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.