• Maximo
    822

Sad da je to neka kvaliteta i nije...
  • Crni86
    18.1k
    Navijaci rijeke sigurno ne bi bili sretni da dok su ispred nas nam prodaju najboljeg stopera za milju eura, mora i misko tu sad stvorit pricu da je trazio milijune da ga nije pustio bas samo tako itd. To su sad sve igre vjerojatno, a novinari su i pricali o nebuloznim ciframa i za selahija makar ima klauzulu. Tako da ne vjerujem u ovih 5 milijuna ni jedan posto.

Edit. Ima tko cijeli? https://www.24sata.hr/sport/sto-pripremaju-u-prijelaznom-roku-dinamo-zeli-golmana-vatrenih-hajduk-igraca-pise-1022553
  • Jos-Optimus
    8.3k
    Ivušić nije kvaliteta? Wtf
  • Blueshadow86
    4.7k
    Ivušić je dobar golman. Za neke razumne novce (šta god to značilo) je stvarno ok opcija. U najboljim je godinama, iskusan i provjeren.
  • NitkoBitan
    33.7k
    Pafos i Dinamo dva su kluba bratska. Sala na stranu, kako se s njima uvijek lako dogovorit za razliku od domacih dibidusa.
  • rioda
    12.2k
    Piše u članku SN: Mišić ima jake inozemne ponude iz Europe i MLS-a te postoji opcija da ode već ove zime, no Dinamo ga želi zadržati. Računa s njim
  • rakurs
    2.1k
    Ivušić stvarno je dobar golman, ali meni ta priča s njim nije realna baš zbog te njegove kvalitete. Jedan od njega i Nevistića u tome slučaju trebao bi biti rezerva, a ne vidim da bi ijedan s time bio zadovoljan. Naravno da bi bilo dobro imat obojicu i da bih i sam to htio, ali mislim da ako će nekoga i dovodit, da će to biti netko tipa Zelenika ili netko tko će se zadovoljit ulogom drugog golmana.
  • Blueshadow86
    4.7k
    Piše u članku SN: Mišić ima jake inozemne ponude iz Europe i MLS-a te postoji opcija da ode već ove zime, no Dinamo ga želi zadržati. Računa s njimrioda

Ako su voljni platiti razumnu svotu novca, ja bi ga čak i pustio. Ovo možda ide i pod nepopularna mišljenja. Mišić je odličan igrač, nema se tu šta puno pisati, ali mislim da je on svoje najbolje odigrao i da ide silaznom putanjom, što je i normalno i prirodno jer je prešao 3 banke.
  • NitkoBitan
    33.7k
    Pafosu uzmemo Ivusica po diskontnoj cijeni a zauzvrat im poklonimo Bockaja (imali su ga pravo kupit po xy cijeni), bio bi to deal stoljeca.
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    bio mokri san ,ali kad vidim da se Miško rasipa ciframa Jaira bi bez razmišljanja. U nekom dream scenariju da naš klub može i želi dovesti igrača za te cifre što nema šanse ,bar trenutno
  • Keyser Soze
    17.3k
    Galešić, Selahi, Ivanušec, Ivušić... Meni se to čini preskupo za nas, ako dođe jedan od njih dobro je.
  • Facke
    7.1k

Blaganja je puna. :grin: :razz:
  • Keyser Soze
    17.3k
    Ma Dinamo nikad neće moći probiti tu financijsku barijeru dok je liga ovakva, premalo se novaca tu vrti.
  • Efes Pilsen
    14.1k
    Mene strah pustit bilo kojeg prvotimca jer smo pokazali da zamjene nismo sposobni dovest. Kad bi umjesto Misica stigla prava 6ica za naredne 3-4 godine rekao bi pustaj.. Al tko ce dovest tu 6icu? Mi trazimo model da produzimo posudbu Rogu koji ne moze spojit dvije kvalitetne utakmice.
  • Nolifer
    13.6k

Amen, sve si objasnio..A da bi probili tu barijeru, trebamo kapital i sponzora...

Kamo sreće da svi oni dodju...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.